Ban, bo polski love. 
~
Strony : 1 ... 45 46 47 48 49 ... 200
Ban, bo polski love. 
Ban, bo polski love jak mnie natchnie na pisanie do szuflady 
Ban, bo ja mam rozszerzoną geografię od przyszłego roku. Biorę ją bo nie ścierpię bioli a mam wybór między tym a tym </3
ban bo ja kocham języki obce :> z polskiego się załamałam bo zawsze miałam 5 bez problemu a tu nagle spadłam na 3 a z matmy co ciągnęłam zawsze na 2 mam teraz 4... liceum jest bezsensu XD

Ban, bo kot za nic w świecie nie da sobie zrobić zastrzyku.
Mam nadzieję, że ta strzykawka, co została, jest wypełniona przeciwbólowym, a nie przeciwzapalnym, bo w przypadku niepodania tego drugiego może być problem. :x

Ban, bo ja dostałam szósteczkę z wypracowania. ♥
ban bo o czym to wypracowanie? 
ban bo nigdy nie zapomnę sobie jak w gimnazjum dostałam 6 za rozprawkę z lektury której w ogóle nie przeczytałam XD ależ mnie polonistka chwaliła że się przygotowałam aż mi głupio było że wcale tej lektury nie przeczytałam!
Ostatnio zmieniony przez Yubin (19-04-2015 o 20h27)

Ban, bo jak wiesz jaka to substancja tam jest, to Ci powiem, jaki lek. Choć zazwyczaj przeciwbólowy jest zarazem przeciwzapalnym.
Ban, bo na podstawie lektury miałam napisać list na całą kartkę A4. Pani mówiła, że mają być odstępy (jedna linijka), ale Lotka głucha niedosłyszała i napisała bez odstępów. xD Wyszedł list na całą stronę, a miałam tylko 3 błędy, jeden w dacie, drugi interpunkcyjny, a trzeci to zapomnienie ogonka w "ę". Jak na piątą klasę to spory wyczyn. 
ban bo to imponujące :> a ja chodzę do liceum i dalej robię ortografy i nie zważam na znaki interpunkcyjne... maturę zdam na 100% 

Ban dla Set, bo na pewno jeden był antybiotykiem, a drugi był przeciwbólowy.
Tego co zostało jest mniej, ale nie mam pojęcia co to za substancja.

Ban, bo ortografy to robi teraz większość ludzi przez komórki i gadu itp a przez brak książek.
Ban dla Zioła, bo w takim razie nie pomogę...
Ostatnio zmieniony przez Setarah (19-04-2015 o 20h40)
Ban, bo moja koleżanka napisała ze cztery razy mniej ode mnie, a miała 6 ortów i 10 interpunkcyjnych plus kilka stylistycznych. xD
Ban, bo ja mam wyczucie i nie muszę się uczyć zasad, a wiem, jak co się pisze. Po prostu to czuję. 
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (19-04-2015 o 20h33)
ban bo to żadne usprawiedliwienie
po prostu się odmóżdżyłam i tyle 
ban za wyprzedzenie :*
Ostatnio zmieniony przez Yubin (19-04-2015 o 20h33)

Ban, bo Set dała bana dla mnie, a napisała, że to dla Nel. D:

ban bo nikt nie jest nieomylny
ja zazwyczaj też nie wiem z kim o czym rozmawiałam XD

Ban, bo w podstawówce zawsze były genialne tematy, w których można było się wykazać wyobraźnią. XDD High five Lotka, bo ja też pisałam kilka razy więcej niż inni, chyba za tę kreatywność były 6. XDD
Albo w pierwszej gimnazjum napisałyśmy z koleżanką świetne wypracowanie. Nawet pani od polaka, które zwykle zimno cięła ripostami czytając je się śmiała. XDD
Ban, bo właśnie nie wiedziałam czemu dla Nel. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo przepraszam Zioło, już poprawione. W ogóle, to ja dziś już nie ogarniam xD
ban bo chyba muszę już zmykać
papa kochane miłego banowania muah :*

Ban, bo pani ostatnio oddawała charakterystyki Papkina i kazała nam je przepisać na czysto do zeszytu, bo pisaliśmy na kartkach na lekcji, każdy sam. Ja tak macham tą kartką i pytam, czy muszę przepisywać tylko po to, żeby sobie dwa przecinki dostawić. >.<

Ban, bo to dobrze w takim razie ;D Mnie to interpunkcja nie zawsze siedziała xD
Ban, bo idę, dobranoc wam. ^^ Trzeba się pouczyć...

Ban, bo dobranoc.
Ban, bo dobranoc
Ja chyba pójdę poczytać za chwilę.. Jest tu kto w ogóle? 
Ban, bo Pa Yubiś. ♥ I Ziobranoc. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g