Ban, bo cześć Agata, dawno Cię tu nie widziałam 
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 42 43 44 45 46 ... 200
Ban, bo cześć Agata, dawno Cię tu nie widziałam 
Ban, bo jakąś Agatę widziałaś na pewno. xD
Ban, bo hej Secia
i cześć wszystkim tak w ogóle 
Ban, bo no wiadomka Pine
Witam Cię ;D jak niedziela Wam mija?
Ban, bo ja się w tą niedzielę leczę z chorego gardła ;-; ale słoneczko za oknem trochę umila 
Ban, bo ojoj. Nie lubię. Bierzesz jakieś tabletki ?
Ban, bo tak, już od piątku.
Ban, bo oby pomogły. Jakie, z ciekawości? 
Ban, bo Orofar czy jak to się tam nazywa xD
Ban, bo mnie za to męczy katar >o<''. Coś czuje, że muszę mieć na coś alergię z tych rozkwitających kwiatów, które budzą się do życia.

Ban, bo to dosyć dobre są. 
Ban, bo ja na całe szczęście nie mam alergii na pyłki 
Ban, bo ja też alergii nie mam ;D
Ban, bo przyłączę się, i powiem, że też nie mam. Ale moja siostra ma alergię, więc Mineło nie jest osamotniona xD
Ban, bo moja siostrzenica ma alergię na kurz co się równa wieczny katar.
Ban, bo biedna. Non stop kichanie, katar.. ;<
Ban, bo czuję się jedyną Aleksandrą na banach. xDD W końcu Maknę jest tu epizodycznie. <3
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (19-04-2015 o 14h32)

Ban, bo ja mam alergię i na kurz, i na pyłki XDDD Ani siedzieć w domu, ani na dworze XD Chociaż największa to mi na te roztocza wyszły, więc lepszą opcją chyba jest dla mnie katar od traw xD
Ban, bo ja nie mam alergii na nic, chyba że na ugryzienia owadów. xD

Ban, bo ja mnie najbardziej boli alergia na mleko, a właściwie na ilość laktozy w nim </3 Ale już nie tak bardzo, bo w Biedrze jest mleko bez laktozy i piję znowu litrami ♥ ♥ ♥
Ban, bo a, fakt, to też się liczy. xDD Więc na mleko też mam. D:
Które to to bez laktozy? XDD

Ban, bo prezentacja mleka z Biedry.
Ban, bo przydałoby się szturchać mamę, żeby kupowała takie. >.<

Ban, bo mleko, cytrusy, pyłki, kurz. Gdybym miała tyle alergii to już dawno bym umarła. xD Mój ból brzucha to jak u innych rozcinanie żywcem.
Ale najgorszą opcją byłaby alergia na truskawki. </3 Nie mogę się doczekać czerwca i objadania się kilogramami truskawek. ♥ ♥ ♥
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo u mnie ból brzucha jest jak u Ciebie, więc wyobraź sobie, co przeżywałam, jak w kawiarni zamiast sojowego mleka albo mleka bez laktozy dawali mi zwykłe </3 Od razu czułam, ale nie chciało mi się robić afery </3