Ban, bo to się chwali ;D
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 34 35 36 37 38 ... 200
Ban, bo to się chwali ;D
Ban, bo muszę przejrzeć resztę wersji.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo mi przypomniałaś! Na włoskiej nie ma eventu ;<< smutek bardzo!
Ban, bo jestem ciekawa, czy będą jeszcze jakieś nowości na tej wycieczce... Albo steampunkowe gwiazdy! xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (16-04-2015 o 21h15)
Ban, bo moi genialni rodzice złożyli mi życzenia półtorej miesiąca przed urodzinami XD
na pewno nie celowo
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (16-04-2015 o 21h17)

Ban, bo oryginalnie, fest.
Ban, bo płaczę, bo w sklepie internetowym są sukienki, jakie chcę, a nie mam zaufania do sklepów internetowych i w nich nic nie kupuję, jeśli nie mogę przymierzyć rzeczy w stacjonarnym i smutek taki wielki :<<<<<<<<<<<<< Czemu nie mogą mieć sklepu stacjonarnego, nawet do Szczecina na wycieczkę krajoznawczą mogłabym się przejechać, aby wbić </3
Ban, bo pokaż jaka
ja ostatnio kupiłam, mam spokój ♥
Ban, bo już się kupiłam już pełno rzeczy w krainie, zrobiłam wszystkie misje i wciąż mi mało xD

Ban, bo mi starczyło jedynie na misje. xD + Coś dla kota.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo mi by na nic nie starczyło i cóż... dokonałam pewnego niechlubnego czynu, ale nie mogłam się powstrzymać </3

Ban, bo ja poczekam do końca eventu, na ostatnich dniach będę miała trochę MM na zakupy. xD
Już uciekam, bo jutro będzie kontynuacja horroru, Zombie 2. Dobranoc. ♥
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo dobrej nocy Skye.
Ban, bo sprzedawałam ajchona i zapomniałam, że mam niemiecki do zrobienia xD
Ban, bo Froziu będę Cię potrzebować w weekend D:
Ban, bo ło matko po co? D:
>ciach< niemiecki, mam zły dzień, zgłoszę np.
Ban, bo właśnie do niemieckiego XD Ale to tylko 10 banalnych zdań w czasie (chyba? XD) przeszłym ;w; dopomóc/sprawdzić czy będą dobrze bo mam się ich nauczyć na pamięć, a mój niemiecki kończy się na kilku/kilkunastu czasownikach nieregularnych i zdaniu, że nie mówię po niemiecku xD
Ostatnio zmieniony przez nelumi (17-04-2015 o 00h32)
Ban, bo ja tam po ok. 5 latach nauki zrezygnowałam z niemieckiego w liceum i wybrałam hiszpański. Teraz nie umiem nic z ani jednego xD

Ban, BO GDYBYM MOGŁA ZOSTAWIŁABYM TO >CIACH< DALEKO ODE MNIE D:
A hiszpańskiego uczyłam się z miesiąc i bardzo mi się podobał, zawsze lubiłam hiszpański. Tylko czasu nie mam bo nie będę wracać do domu o 17. Tak samo lubiłam włoski i węgierski xD
Ban, bo też lubiłam hiszpański i pewnie bym całkiem dobrze go umiała, gdyby nie moja "wspaniała" klasa, przez którą gościu w 3 klasie stwierdził, że nie ma w ogóle co z nami zaczynać, bo na 30 osób tylko 3 cokolwiek kumają i musiałby tak naprawdę powtarzać 2 lata </3 Teraz to nawet na lekcje nie przychodzi i mamy wolną godzinę to wszystko pozapominałam i tyle z tego wyszło.

Ban, bo uczenie się z gegry takie interesujące .-.
Po co mi >ciach< wiedzieć, w jakich miastach w Polszy są produkowane samochody, telewizory, tabory kolejowe itp... PO CO?
Ban, bo Iriś, ja na rozszerzonej geo musiałam się uczyć takich głupot, że masakra czasami. Przynajmniej nie musisz rozpoznawać huty po opisie xD

Ban, bo na szczęście nie XD Ale muszę wiedzieć w jakich miastach znajdują się huty żelaza, miedzi, cynku i ołowiu oraz aluminium XD
Ban, bo to dopiero początek ;] Chyba że nie zamierzasz rozszerzać ^^

Ban, bo chyba nie zamierzam XD Ale jeszcze nie mam planów, więc kto wie...? XD Jak mi się mat-fiz odwidzi... Hehehe c: