Ban, bo powodzenia w pichceniu ^-^
We are in noir

Strony : 1 ... 92 93 94 95 96 ... 200
Ban, bo powodzenia w pichceniu ^-^

Ban, bo dziękuję Mineo za gratulacje, i sama idę sobie robić obiad. Czyli zupkę chińską, bo prawdziwe obiady to u mnie w domu jada się w porze kolacji xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (24-03-2015 o 15h56)
Ban, bo dopiero jecie obiad?
A no tak, już kiedyś o tym gadałyśmy xD
Ban, bo ja dzisiaj nie zjem obiadu, bo niedobry d:
Ostatnio zmieniony przez Mineo (24-03-2015 o 16h03)

Ban bo Mami, a o której ty jesz obiad?
Ban, bo lolz, mam takie dziwną przejściówkę zamiast kabla usb i żeby podłączyć telefon muszę lapka do góry podnieść, bo na fonie muszę zatwierdzić. >.<

Ban, bo to musi być strasznie niewygodne.
Ban, bo niestety. >.< Ale nie chce mi się szukać kabla, bo remont. >.<

Ban, bo wychodzi i tak na to, że jesteś leniem xD

Ban, bo wiem, że mam w biurku, ale biurko całe w folii, a tata siedzi i maluje. XD

Ban, bo w takim razie lepiej taty nie irytować xD

Ban, bo rzeczywiście, lepiej nie irytować, jeszcze rzuci robotę, i nici bedą z malowania xD
Ban, bo lolz, why nikt nie komentuje faworytek w moim konkursie? D:

Ban, bo na nic Frozowa instrukcja z warstwami, hhhhh. Dziołsze wysłałam wasz link to nie zrozumiała, podesłałam moją starą instrukcję jak rozsyłałam zanim zrobiłyście to na blogu to od razu wszystko pojęła XD
Ostatnio zmieniony przez nelumi (24-03-2015 o 16h29)
Ban, bo lolz, ja nie sprawdzałam tej instrukcji, ale potem zerknęłam i takie "WTF NIC NIE OGARNIAM".
A z Missek mody ogarnęłam... >.<

Ban, bo ni wiem, jak kto woli. Jak ktoś łapie łatwo po ogóle to wasza jest dobra, bo czytelna. Ja to mam krok po kroku rozpisane i rozrysowane to jak ktoś mniej ogarnia to widocznie łatwiejsza do ogarnięcia xD
Ban, bo ja nawet nie wiedziałam (albo nie zajarzyłam), że ty rozsyłałaś instrukcję krok po kroku xD A z bloga próbowałam się nauczyć, ale nie wyszło, i sama próbowałam ogarnąć toto. Ha, udało się, nie wiem jakim cudem xD
Ban, bo kiedyś robiłam ją dla HankaPL, a potem na luźnych ktoś pytał to podesłałam i powiedziałam, że jak ktoś chce to niech pisze. Chyba z 11 tego wtedy rozesłałam q.p
Ban, bo ja obiady zwykle jadam w godzinach 12:00-14:00. Niekiedy zdarza się, że o 12:10 jestem już po obiedzie.
Ban, bo śmiechłam, nikt nie ogarnął, że mnie od piątku nie było.

Ban, bo u mnie nie da się tak xD O tej porze wszyscy są w pracy xD A ja w szkole albo w drodze do domu xD
Serio, Majeran? xD Jestem półślepa, wybacz xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (24-03-2015 o 16h47)
Ban, bo szerio? D: *Chyba ślepnę, nieogar wielki.*
Ban, bo tylko konkurs zamknęłam z lapka Ojsy, ale tak to mnie nie było.

Ban, bo ahahaha, Majeranku, przykro mi xDDD
Ostatnio zmieniony przez Mineo (24-03-2015 o 16h53)

Ban, bo ciekawe czy byś ogarnęła, gdybyś nie wiedziała, że jestem u eonni. XD