Ban, bo dałam jakiś złoty xD
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 65 66 67 68 69 ... 200
Ban, bo dałam jakiś złoty xD
Ban, bo tamten był ładniejszy, nie ma jakiegoś z lepszymi oczkami?
Ban, bo chwila. Nine.
Edit: jest.
Ostatnio zmieniony przez Setarah (19-03-2015 o 21h43)
Ban, bo pasek odstaje. :x

Ban, bo nie bardzo inne pasują. ;x
Edit: zmieniony. xD
Ostatnio zmieniony przez Setarah (19-03-2015 o 21h45)
Ban, bo jak dla mnie biednie, no ale no. xD

Ban, bo spoczko ;p jutro pokombinuję jeszcze.
Edit: Dobranoc.
Ostatnio zmieniony przez Setarah (19-03-2015 o 21h52)
Ban, bo robi mi się zimno i chyba czas się pouczyć angielskiego xDDDD
Ban, bo mi cały czas zimno, jutro u eonni pewnie będę w dwóch bluzach siedzieć. ._.

Ban, bo co zabawne jest mi cieplej w szortach i bluzce z krótkim rękawem niż w długich dżinsach i bluzce na ramiączkach :'D
Ban, bo znowu cisza w banach o^o
Ban, bo jutro idę na party do Erasmusów ♥ ♥ ♥
Ban, bo miłej zabawy.
Ban, bo muszę kupić jakiegoś winiacza dla jubilatki albo ukraść z domu XD
Ale w końcu się nagadam po angielsku ♥ Dawno się z Cristiną nie widziałam, fajnie, że mnie zaprosiła ♥
Ban, bo faktycznie miło o;
Ban, bo trzeba się szykować na lektoraty </3
Ban, bo fajnie zaczyna widać zaćmienie słońca qwq
Ban, bo chyba to przespałam xd

Ban, bo ja pełne przegapiłam, ale i tak sporo ''widziałam'', bo prawie oślepłam. xD

Ban, bo ja o zaćmieniu zapomniałam i dopiero teraz jak wyszłam z kolokwium smsy od przyjaciółki przeczytałam z pytaniem, czy oglądam xD
Ban, bo mnie tata obudził xD Co prawda nie patrzyłam na pełne bo poszłam spać z powrotem, ale połowa czy tam 3/4 mi starczyło <3
Ban, bo przecież pełnego w Polsce nie było widać. XDD
Nas ze szkoły wypuścili i dali nam maski spawalnicze żebyśmy sobie wzroku nie uszkodzili od patrzenia. <3

Ban, bo u mnie przed uczelnią stał gościu z maską spawalniczą i go ludzie co jakiś czas prosili, czy mogą pożyczyć xD
Ban, bo nażarłam się sałatki w szkole. <33
Ale pani dodała ogórek do pomidora i się ze mną kłóciła, że tak wszyscy robią i tak jest dobrze ._.

Ban, bo zrobiłaś mi ochotę na obiad :3