Ban, bo w jaki sposób świeci? xD

Strony : 1 ... 60 61 62 63 64 ... 200
Ban, bo w jaki sposób świeci? xD

Ban, bo klawiaturę już mam zamówioną jeśli zostanie kasy po ortodoncie ♥ a tak o dokładnie. Zależy jaki stopień częstotliwości to inny kolor
Ban, bo WoW, jak fajnie <3
Ban bo zajebioza xD
Ban, bo yaaay, podoba mi się. :3
Nel, jak chcesz to możesz już oceniać, najwyżej jeśli ktoś się jeszcze zgłosi to doślesz. xD

Ban, bo a tak. Zapomniałam xD Wieczorem się za to wezmę
Ban, bo zastanawiam się czy dołożyć wam roboty ;>

Ban, bo pękła mi torebka mięty i muszę upijać znad fusów, czuję się jakbym wykonywała dekantację. xD
Właściwie to pewnie ją wykonuję. XDD
Lul, jakim cudem piszesz jak ja piszę? xDD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (19-03-2015 o 17h44)

Ban, bo dokładaj roboty Mineoś ♥
Ban, bo ja też chcę więcej roboty! <3

Ban, bo ja nie chcę roboty, chociaż chciałabym roboty z tym głupim erpeżkiem. Po ogłoszeniu (2 razy) w dyskusji zgłosiła się tylko jedna czy dwie osoby. Ech... albo roboty z nabijaniem postów xD Takiej roboty to ja mogę! 
Ban, bo chodzi o to, że Minio zastanawia się nad tym, czy się zgłosić do mojego konkursu i dodać mi i Nel roboty przy ocenianiu. >.<
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (19-03-2015 o 17h56)

Ban, bo ja miałam oceniać chyba w czyimś konkursie, ale konkursu jak nie było tak nie ma ^^ Chyba że to twój, Ziółko, a dwóch na raz mieć nie można 
Ban, bo nie chce być złą osobą i was męczyć :>

Ban, bo...
Ban, bo bycie złą osobą nie jest niczym złym w porównaniu z tym, co się dzieje na świecie xD
Ban, bo...
Ban, za ''bycie zabawną''.

Ban, bo dawanie banów w spoilerach to zło! xD Na mojej komórce nie można otwierać spoilerów xD
Ban, bo w mojej też nie działają.

Ban, bo powodzenia w otworzeniu tego spoilera:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez MaMiMuMeMo (19-03-2015 o 18h07)
Ban, bo zgaduj, co miałam na myśli.

Ban, bo nie wiem jaka chciałaś być, ale to zdecydowanie żarty na poziomie 9-latki. ._.
Ban, bo rozkazuję ci dołożyć mi roboty. XD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (19-03-2015 o 18h10)

Ban, bo to chyba oczywiste. Każdy chce być czasem zabawny, jeśli nie jest drętwy albo stary. No, ewentualnie zbyt poważny. A niektórym to nie wychodzi czasami. A nawet często.
Ziółko, ja tak obstawiam, że MaMiMuMeMo ma mniej - więcej tyle lat. Nawet na jej profilu pisze, że ma 10.
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (19-03-2015 o 18h11)
Ban, bo ej no wy przestańcie o tym gadać.
To co widzisz...
Ostatnio zmieniony przez MaMiMuMeMo (19-03-2015 o 18h15)