Ban, bo ja przed chwilą skończyłam. 

Strony : 1 ... 56 57 58 59 60 ... 200
Ban, bo ja przed chwilą skończyłam. 

Ban za śliczną liczbę 11 111 wiadomości 

Ban poza kolejką dla Ananasa, bo jest różnica między "z resztą" a "zresztą". :<
Ban za GEJzer :''D
Ban, bo przez siedzenie na forum itd ignoruję takie błędy, żeby nie dostać szału. ._.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (18-03-2015 o 18h06)

Ban, bo niektóre rzeczy jestem w stanie zignorować (jak Twoje "nie ważne" - "nie" z przymiotnikami, Zioło ;D), ale są błędy, których nie znoszę typu "z resztą", kiedy powinno być "zresztą".
Ban, bo ja się zawsze wstydzę jak popełniam tak głupie błędy ;-;

Ban, bo mi zaraz moje głupie błędy ludzie zazwyczaj wytykają, bo wiedzą, że ciężko mnie na naprawdę głupich złapać XD
Ban, bo hej wszystkim. i uwaga: hej Frozia <3
Ban, bo joł Secia. Za pół godziny muszę wyjść. Korki.
Ban, bo ja sie juz nigdzie nie wybieram 
Ban, bo ja jutro mogę się lenić caaaaaaałyyyyyyy dzień ♥ Wolne czwartki ♥ ♥ ♥
Ban, bo to Ci szczęściara 
Ban, bo robię się śpiąca.
Ban, bo ja też.
Ban, bo Froza ma nową sygnę ;D
Ban, bo jestem, byłam i będę, przekonana, że słowo zresztą nie istnieje, i będę się o to kłócić, bo nawet polonistka kilka razy tak na tablicy napisała xD
Chociaż różnice w pisowni i wymowie mogą istnieć ze względu na region. Upieram się, że wyrażenie na dworzu jest niepoprawne, i nikt tak w moim otoczeniu nie gada, a w telewizji i internecie spotkałam się z tym wyrażeniem wiele razy xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (18-03-2015 o 19h03)
Ban, bo "na dworzu" jest niepoprawne. Poprawne jest "na dworze".
A Twoja polonistka jest niewykwalifikowana w takim razie xD
Ban, bo w moich stronach mówi się "na pole".
Ban, bo jak mi się powie, tak mówię ;p
Ban bo w moich też xD
Ban za wyprzedzenie ;c
Ostatnio zmieniony przez Mizune (18-03-2015 o 19h19)
Ban dla Frozi, bo być może... ZRESZTĄ to byłoby całkiem niezłe, że jest niewykwalifikowana - byłoby się z czego ponabijać, i na co ponarzekać. To słowo ZRESZTĄ to dla mnie nowość. Nikt w okolicy tak nie pisze. Ani moje koleżanki, ani rodzinka. Nie wiem, może to jakaś lokalna gwara pisowni xD Chooociaż, znając życie z czasem i tak zanikną różnice w tej pisowni. (Powtórzenie, ale kogo to obchodzi xD). Ewentualnie się pogłębią. Ahaaa! Będę cię cytować, Froziu, jak następnym razem będę się wykłócać z tą dziewczyną o dworze xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (18-03-2015 o 19h20)
Ban, bo zapomniałaś o banie Ananasie 
Ban, bo nie doszukałam się bana w twoim poście ;p
Ban, za danie takiego samego bana(na) co ja.
Ostatnio zmieniony przez Minionka (18-03-2015 o 19h21)
Ban, bo dopisałam xD A co do pola - mi się wydawało, że tylko wieśniacy (w sensie mieszkańcy wsi, nie fochać mi się tu xD) tak mówią. Poznałam to pole dzięki bratowej, która jest ze wsi pod Górami Sowimi, i ciągle tak mówi xD Choć mieszka już we Wrocławiu xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (18-03-2015 o 19h23)
Ban za takie myślenie, bo ja nie jestem wieśniaczką tylko praktycznie Ukrainką XD Jestem z dziury przy Ukrainie jak widać pod profilem ;w;