Ban, bo za długo spałam

Strony : 1 ... 50 51 52 53 54 ... 200
Ban, bo za długo spałam

Ban, bo ja wstałam już o 7:30

Ban, bo oglądamy film na polskim i nudzi mi się~

Ban, bo ja tam zjadłam pyszne śniadanko dopiero xD
Ban za creepy sygnaturke ;o

Ban, bo ja jadłam sobie tosty na śniadanie ^^

Ban bo Twoj ban nijak mial sie do mnie ;c

Ban, bo tamten ban miał być dla Nelumi :c

Ban, bo tak to jest jak pisze się w jednej minucie xD
Btw kminię, że stopy się lekko rozpikselizowały, ale aż tak źle nie jest. To czemu creepy x'D
Ban, bo dzień doberek. ^^

Ban, bo dobry~
Dlaczego w tej grze jest tak mało ładnych różowych gaci na faceta D:<
A buty to już wgl ._.
Ostatnio zmieniony przez nelumi (17-03-2015 o 14h36)
Ban, bo ja jakoś nie umiem ubrać facia, te ciuchy ssą. >.<

Ban, bo zawsze mam z tym problem, dlatego jak już coś mi się uda to korzystam długo XD Ale chce kolorystycznie podobnie.
Btw, nie chce mi się wrzucać na forum, a opinia jednej osoby mi starczy. Zioło help.
Kwiatek jest okej, a przy tym drugim jedne skrzydła już są na ramionach i ni wiem, które wziąć. To jedyne dwie rzeczy jakie pasują najlepiej do reszty xDtudududu
Ban, bo jak dla mnie 1, chyba że zdejmiesz te z ramion, bo te przy głowie ładniejsze. xD

Ban, bo tak? xDtudududu
Ban, bo dokładnie. ;33
Btw nie mogę nadrobić 25 str w szukanie na żądanie, bo mi wywala awarię strony przez to, że nie chowają w spoilery. T^T

Ban, bo dziex xD
Też nie mogłam nadrabiać dlatego już sobie odpuściłam. Nie wiem jakie gify mi wrzucono chyba nawet w ostatnim jakim chciałam zanim w te spoilery zaczęli wkładać </3
Ban, bo chyba muszę zmienić nazwę linczku w podpisie z "bbcody" na "formatowanie tekstu" bo nikt nie czai o co chodzi. :')

Ban, bo dobre posunięcie xd Teraz wiadomo o co chodzi :'D
Ban, bo niestety musiałam wywalić link do siostrzanych robótek. :C

Ban, bo tak. :c
Ostatnio zmieniony przez Mineo (17-03-2015 o 16h29)

BAN, BO OGARNĘŁAM WARSTWY NA OPERZE! YEEEEEEAAAAH! XD
Ban, bo ja je umiałam na chromie, a potem jak weszłam na operę to nie ogarnęłam od razu. XD

Ban za oczodajna sygnature 

Ban, bo po wykorzystaniu limitu mój internet zwalnia do 16 kb/s. CO... Play, ja ci ufałam. T^T