Ban, bo spoko klata. D:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (07-04-2015 o 21h48)
~
Strony : 1 ... 194 195 196 197 198 ... 200
Ban, bo spoko klata. D:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (07-04-2015 o 21h48)
Ban, bo zamieniłam się ze znajomą po 20 minutach błagania XD
Ban, bo takie buty ;D
EDIT: też idę spać, dobranoc 
Ostatnio zmieniony przez Setarah (07-04-2015 o 21h51)
Ban, bo daję serię na dobranoc, bo teraz naprawdę idę. ♥
Seria na dobranoc ♥
Ban, bo branoc Szarlotko.
Ban, bo pomalowałam paznokcie, odczekałam z nimi jakieś pół godziny, a potem kładłam telefon i rozwaliłam lekko wskazujący prawej ręki. NO ILE MOŻNA CZEKAĆ AŻ SIĘ UTWARDZI </33333333
Ban, bo to zdjęcie mojego kumpla skłoniło mnie do rozmyślań, co czai się pod koszulkami reszty moich kolegów z klasy... o.o
Ban, bo ja nie muszę rozkminiać, jak tylko zrobi się ciepło to latają na wuefie bez koszulek. XD
Przykry widok. ._.

Ban, bo u nas chyba nie taki przykry XDD Ale bardzo rzadko mamy z chłopakami wuef w jednym miejscu, bo gdy jest lato, to jedni idą biedać, inni lekkoatletyka, inni na hali, jeszcze inni na orliku, a reszta gdzieś się szlaja, bo namówiła wreszcie nauczyciela na spacer, bo za gorąco żeby w coś grać XDD
Ban, bo jak moi debile i idiotki zazwyczaj i tak przebierają się na korytarzach *patologia czwóry tak bardzo*

Ban, bo my od tego mamy szatnie. D;

Ban bo my też, ale niektórzy chyba o tym nie wiedzą D:

Ban, bo ja po tym roku wuefu już zupełnie nie będę miała i nie będzie podziwiania sylwetek dalszych kolegów xD Tylko tych, z którymi na wakacje wyjeżdżam będę mogła podziwiać xD
Ban, bo my wgl mamy wf w inne dni i na inne godziny z chłopakami, więc nie ma okazji. Chociaż niezbyt na to narzekam xD
Ban, bo ja tam teraz na kulturystyce mam dobre klaty na siłowni ♥ A dziewczyny sobie udają, że ćwiczą na rowerku i spoko XD
Ban, bo ja nie chodzę na wf
A i tak nie miałabym, co oglądać xD

Ban, bo jak nie mogłam ćwiczyć na wuefie to świra dostawałam xD 'Jak to, oni grają w siatkę A MI NIE WOLNO? Już więcej do ortopedów nie chodzę, jeszcze znowu jakieś zwolnienia przez kolana dostanę. Pff, jak mam wybór bolą albo nie gram to niech bolą' XDDDD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (07-04-2015 o 22h44)
Ban, bo ja w sumie mogłabym ćwiczyć, ale nie chcę. U mnie wf-y są koszmarne, przynajmniej dla mnie </3

Ban, bo ja moje wuefy lubiłam, zazwyczaj grałyśmy w siatkę, bo tak chciała większość, hehehehehehheh ♥ ♥ ♥ A jak był kosz to szło się na siłownię i dwie dziewczyny na sali grały, a reszta się na siłce leniła XD Więc już babka się w pewnym momencie poddała i robiła nam tę siatkę, bo przynajmniej zaangażowane w wuef byłyśmy xD
Ban, bo high five Ygriś też nie znoszę w-fów. xD Nie ćwiczyłam od pierwszej gimnazjum, nie wiem, jakim cudem wciąż mam niedowagę. Brat ostatnio się śmiał, że mam takie geny, śmieszne, bo on ma takie same. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo czuję, że zaczyna mi mijać dobry humor z rana. Smutek.
Ban, bo ja niestety genów nie mam i muszę w domu ćwiczyć, żeby się jakoś utrzymać xD
Ban za wyprzedzenie. Frozia nie smuć się ♥
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (07-04-2015 o 23h19)

Ban o skończyła mi się Nutella.
Ban, bo zostawię chyba taką liczbę postów. Wczoraj nie zdążyłam zebrać PA ze wszystkich wersji. </3
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo nie da rady. Za dużo rzeczy zaczęło mi przychodzić do głowy, poszła lawina i teraz się zamartwiam. Lipa. Cała ja.
Ban, bo do tego mnie wyprzedzili, no jak tak można XDD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (07-04-2015 o 23h22)