Ban, bo na Radio Plus to puszczają same dawne utwory. Ajajaj, jak się ucieszyłam, jak puścili tego samego dnia Queen, Scorpionsów i Michaela Jacksona. ♥
~
Strony : 1 ... 184 185 186 187 188 ... 200
Ban, bo na Radio Plus to puszczają same dawne utwory. Ajajaj, jak się ucieszyłam, jak puścili tego samego dnia Queen, Scorpionsów i Michaela Jacksona. ♥
Ban, bo jak jechałam do babci, to był program Pawlikowskiej w radiu i puściła coś o śniegu. xD

Ban bo nikt nie chce ze mną gadać ;(

Ban, bo czemu? O:
Może to przez kanibalizm?
Ban, bo po prostu zostawiłam telefon milion kilometrów ode mnie i nie słyszałam jak mi gg wibruje. D:

Ban, bo mój jest dokładnie 20 cm i 2 mm od mojego laptopa. :V
Btw. idę na obiadek. ♥
Ban, bo smacznego, ja szamię śniadanie. XDDD

Ban bo u mnie póki co jest tylko szarlotka *(͡° ͜ʖ ͡°)*

Ban, bo która, kanibalko? (͡° ͜ʖ ͡°)
Ban, bo DemOlka nie mówi o mnie, bo napisała szarlotkę małą literą. A "Szarlotka" to nazwa własna. ♥
Ban, bo mogła zawsze być literówka. (͡° ͜ʖ ͡°)
Wogle, u mnie też jest SZARLOTKA pocięta w kawałki. Na stole, jest pyszna <3 No, u mnie w domu na to ciasto się mówi 'jabłecznik', aleee może być i szarlotka xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (07-04-2015 o 12h26)
Ban, bo moja mama też miała piec szarlotkę, ale się rozmyśliła. T^T

Ban, bo żałuj, że nie próbowałaś szarlotki mojej mamy. *w* Jest idealna! *w*
Cześć, idę poczytać. Do jutra mam połknąć ponad 100 stron, więc muszę szybko zacząć i zaprząc do roboty dwoje oczu, by mieć później spokój xDDDDDDD
Ban, bo miłego czytania. :>
Ban, bo miałam czytać dywizjon 303 a nawet nie wypożyczyłam. D: Długie to?

Ban, bo mnie nie pytaj, ja nie wiem. xD
Ban,bo "Dywizjon' ma około 100 stron 
Ban, bo jestem tu.
Nie czytałam :>
Ban, bo witaj Moti. :3
Ban,bo zostałam przywitana <3
[Ale bezsensowne jest dawać bana za bycie miłym dla kogoś ;p]
Ban, bo rzeczywiście. Bezsensowne.
Ale wtedy by mnie tu nie było :3
Ban, bo już koniec świąt i będę musiała zmienić moją miss pisankę na angielskiej.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo ja mam już 2 wielkanocne gwiazdy. Tak w ogóle, jest ich więcej? xD
Ban, bo 8.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo znalazłam w internetach wersję, która ma 74 strony. Nawet jeśli to nie wszystkie, będę do przodu w czytaniu papierowej książki. xD