Ban, bo prawda, prawda, fajna.
We are in noir

Strony : 1 ... 8 9 10 11 12 ... 200
Ban, bo prawda, prawda, fajna.

Ban, bo nie wiem, czy gra-bany czy gra-MF xD Zakładam, że bany, ale interpretacje mogą być różne xD
Ban, bo zazwyczaj dodajesz w ''co lubisz jeść'' dania, których nigdy nie miałam okazji spróbować xD

Ban, bo chodziło mi o grę ,, Dajemy bany " :>
Ban poza kolejką dla Minio, bo ostatnio zaczęłam dawać normalne rzeczy XD
Krewetki, sushi itd to norma u mnie w rodzinie xD
Ban, bo kocham sushi ^^
Ban, bo ja chyba jeszcze świata nie znam, że tyle smaków nie miałam jeszcze okazji skosztować :')

Ban, bo ja mam za sobą chyba wszystkie owoce morza "popularne" XD Typu ośmiornica, ostrygi, małże, kalmary, krewetki itd xD
Ban, bo widziałam reklamę w telewizji na temat gotowania ośmiornicy, i te macki mnie obrzydziły 
Ban, bo najbardziej lubię macki ♥ U kalmarów robią się fajnie chrupkie, ośmiornicy jadłam dawno to nie pamiętam XD
Ban bo moja reakcja na twój post była taka ,, O fuj! Nie mogę tego słuchać! Ohyda! Bleee ..." 
Ban, bo o boru, też chcę to spróbować xD
Wow, znalazłam ciekawą dramę i tylko 12 pełnych godzin życia mi zabierze, biorę się za oglądanie.

Ban, bo miłego oglądania xD
Ban, bo zdecydownie ODRADZAM wszystkim ostrygi. Ohydne są. Przynajmniej według mnie.
Ban, bo dzięki za radę, Froziu :>
Ban, bo zjadłabym sushi. Mogę nawet siedzieć godzinę i dziergać, bo mam taką ochotę zjeść ♥
Ban, bo ja też mam chrapkę na sushi :> Zamówię sobie 
Ban, bo my już od dawna nie zamawiamy, a ja robię xD
Ban bez żadnego powodu >->
Ban, bo zmęczona jestem </3

Ban bo nie zadzwonił mi budzik o 10 i nie wzięłam antybiotyku, musiałam teraz XD
Ban, bo jak jestem chora to taka sytuacja zdarza mi się nie raz xD

Ban bo przecio go kurde nastawiałam. Cały tydzień jestem w stanie wstać nawet na 5 minut, żeby tylko wziąć i iść spać dalej no to kurde xD
Ban, bo ja tam często nastawiam budzik, po czym na śpiąco go wyłączam i idę dalej spać, zapominając o całej sytuacji xD
A tak o spaniu mówiąc to chyba się zdrzemnę, bo nie wytrzymam...

Ban bo właśnie często tak mam, dlatego się dziwiłam przez ten tydzień, że jeden budzik mi wystarczy. Zawsze ustawiam po 5 XDD
W takim razie miłego spania~