kino --> ''Bóg nie umarł'' (tak, jedyny film, na jakim byłam w kinie. xD Jechałam ze szkołą >>moją<<, która chyba stara się wciąż udowodnić, że zasługuje na bycie pod imieniem Jana Pawała II xD)
Strony : 1 ... 160 161 162 163 164 ... 200
kino --> ''Bóg nie umarł'' (tak, jedyny film, na jakim byłam w kinie. xD Jechałam ze szkołą >>moją<<, która chyba stara się wciąż udowodnić, że zasługuje na bycie pod imieniem Jana Pawała II xD)
"Bóg nie umarł" ---> chrystianizująca propaganda (taki tytuł miała jedna z recenzji, automatycznie mi się skojarzyło~ :'3)
chrystianizująca propaganda --> recenzja pisana przez walniętych ateistów bądź satanistów xDDDDD (Sądząc po tytule. xD Skoro dowolne skojarzenia... xD Pierwsze, co mi na myśl przychodzi. Ale nie jestem walniętą katoliczką zafiksowaną na punkcie ''nawróćmy ateistów'' czy coś podobnego, bez obaw. Ja chcę tylko i wyłącznie nawracać tylko i wyłącznie muzułmanów. xD)
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (24-05-2015 o 19h09)
recenzja pisana przez walniętych ateistów bądź satanistów ---> wojny w komentarzach (chyba nie ma takiej recenzji, pod którą nie byłoby jakichś małych sprzeczek, a jak w grę wchodzi ateizm/katolicyzm/satanizm to... hohoho, co się tam dzieje~)
wojny w komentarzach - hejty
hejty ---> gniew
gniew --> chęć mordu
chęć mordu - morderstwo
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (24-05-2015 o 19h30)
chęć mordu ---> psychopata~
psychopata > tasak XD

tasak ---> yandere~ w sumie to też psychopata, ale to już konkretny rodzaj~ x'3
yandere - psychiatra
psychiatra --: psychol
psychol -> chory
chory - leki
leki > lekarz

lekarz--> weterynarz
weterynarz > zwierzęta

zwierzęta > safari
safari ---> przeglądarka

przeglądarka > firefox
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (24-05-2015 o 23h08)
firefox -> lis

Link do zewnętrznego obrazka
lis ---> rudy

rudy > brak przyjaciół xD
To nie ja, to internety
Brak przyjaciół > smutek