Ban, bo ja wolę nie oceniać xD
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 95 96 97 98 99 ... 200
Ban, bo ja wolę nie oceniać xD
Ban, bo dla mnie to dziewczyna ;3
Ban bo znowu mamuśka wyjęła bitą śmietanę *.*

Ban, bo włoskie finały to jakaś porażka, nie obrażając nikogo..
Ban bo chyba zobaczę, bo chyba miałam tam konto, tylko nie pamiętam jak się nazywałam i będę musiała odnaleźć mą słynną kartkę z hasłami.

Ban, bo jak nie chcesz przeżyć ataku całych stylówek wprost od Nine, to radzę nie wchodzić..
Ban, bo ja nie mam tam konta 
Ban bo weszłam i powiedziałam "jeśli to są finały, to jak marnie muszą wyglądać inne stylizacje..."

Ban, bo wpadł mi chrupek do herbaty i zastanawiam się, czy mimo to ją wypić xD
Ban, bo ktoś tam wyżej zastanawiał się, czy piszę jeszcze do "wsparcia" - nie piszę, po ostatnim straciłam na pisanie do ściany ochotę.
Ban, bo zgadzam się 
Ban bo znam ten ból pisania do ściany...
A co do włoskiego MF, to ono takie w ogóle wymarłe jest. Nie mają sali gier nawet i wszystkie tematy mi się na szaro wyświetlają O.o

Ban, bo ja tam na forum niewiele zaglądam xD
Ban, bo siemka Froza ♥
Ostatnio zmieniony przez Setarah (04-03-2015 o 20h23)
Ban, bo wymarłe włoskie MF XDD
Ban bo serio, missfashion duchów. I mimo iż zaczęłam od nowa, jeszcze nie dostałam wyzwań za kasę XD a liczyłam że zechcą mnie uskubać...

Ban, bo tam wyzwań za kasę jak na lekarstwo xD
Ban bo ogółem odkąd się zarejstrowałam dostałam ich 5, w tym jedno od Chorino, która nie wiem czy jest naszą Chorino, ale nazywa się Chorino.

Ban, bo kto to wie? Obstawiałabym, że nie nasza.
Ban bo wstało mi się ;w;
Ban, bo ja gram tylko na polskiej wersji XD
Ban, bo ja włoską i angielską jeszcze obstawiam ;D
I ban, bo hello ;D
Ostatnio zmieniony przez Setarah (04-03-2015 o 20h38)
Ban bo ja też grałam na innych jeszcze. Na pewno na francuskiej i angielskiej, a teraz też na włoskiej. Tamte na włoskim i angielskim to takie miss widma są teraz :-)

Ban, bo nasze forum najlepsze
Zmykam na film, dobranoc 
BAN BO Dobranoc, idę oglądać również, ale ja "Ratatuj" :-P
Ostatnio zmieniony przez Podoina (04-03-2015 o 20h48)

Ban, bo dobranoc