Ban, bo nasze moderatorki piszą tu tak często, że się pewnie nie zorientowały. <3
Mizune, ja jestem chora i nie mam siły na naukę. </3

Strony : 1 ... 88 89 90 91 92 ... 200
Ban, bo nasze moderatorki piszą tu tak często, że się pewnie nie zorientowały. <3
Mizune, ja jestem chora i nie mam siły na naukę. </3

Ban, bo szkoda, ze moderatorki sie tak srednio angazuja...
Ostatnio zmieniony przez Setarah (03-03-2015 o 21h15)
Ban, bo ja nie chcę już być modką, zaprzepaścić najwyższą rangę na forum, żeby mieć rangę "Moderatorka"? Brr. XD

ban, bo Jess chyba najczęściej ;D
Ban, bo zostań nią jak rangi wyczerpiesz </3 (a jest ich koniec? bo na francuskiej CHYBA już dłuuugo nie było nowej)
Ostatnio zmieniony przez Iremi (03-03-2015 o 21h17)
Ban, bo owszem, Jess najczęściej. <3

Ban, bo macie racje. pozdrawiamy Jess 
Ban, bo ona pewnie dla własnego komfortu psychicznego nie wchodzi w ten offtop. XDDD

Ban, bo to i tak nieladnie jej nie pozdrowic przy wspominaniu xd
Ban, bo ja za każdym razem jak obgaduję z Ojsą jej znajomych to każę ich pozdrowić, mwihihihi.

Ban, bo rozkminiam kolor napisu pasujący do sygny... Chyba ten Darkcyan poniżej pasuje.. XD
Ban, bo mnie naszło na napisanie czegosik do szufladki xd
Ban, bo ja odkąd piszę rpg to nie mam weny na cosiki do szuflady. XD A muszę się zmusić do napisania parodii Zmierzchu na bloga...

Ban, bo cos widze, ze dlugo to odwlekasz 
Ban, bo poczytałabym parodię Zmierzchu, ale.. trochę się cykam ;P
Ban, bo stary blog porzuciłam i ta parodia się pojawi na Zagubionych Opowiadaniach jak znajdę czas i chęci. XDD
Czego się cykasz, Iremi? 

Ban, bo ja nie wiem. xd
Ban, bo Zmierzch sam w sobie jest trochę parodią XD Nieraz z sis gadałyśmy, że Zmierzch (wszystkie części, choć najlepiej ostatnią XD) można oglądać na dwa sposoby: normalnie albo dla beki XD Ja preferuję tę drugą opcję ;D
Boję się parodii Zmierzchu, bo Zmierzch mieści się u mnie w tej samej kategorii co 300 (też można obejrzeć normalnie lub dla beki), a jego parodia, czyli Poznaj moich Spartan... Jest... Schizowa XDD
Ban, bo co za duzo schizow to niezdrowo.. 
Ban, bo sobie w ferie z sis machnęłyśmy nocny maraton ze spartanami: najpierw 300, a potem Poznaj moich Spartan. Potem miałyśmy tydzień beki, bo ciągle nam się coś przypominało XDD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (03-03-2015 o 21h39)
Ban dla Set, bo dodała w "Ciuchy" post pod postem z tą samą treścią. D:

Ban, bo nie ma to jak apka.. xd Ban, bo ja widze jeden...
Ostatnio zmieniony przez Setarah (03-03-2015 o 21h47)
Ban, bo jeden jest na jednej stronie, drugi na drugiej. >.<
Mówiłam, że zepsujemy forum? Dwa razy ten post widziałam, weszłam się upewnić teraz i go nie ma. D:
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (03-03-2015 o 21h49)

Ban, bo apka nie ogarnia.. :x teraz jest jeden?
Ban, bo teraz nie ma żadnego, a mogę na kolanach przysięgać, że najpierw były dwa. :''')

Ban, bo juz nie bede tego sprawdzac. Lece spac, dobranoc!