Ban, bo też już będę lecieć (575 to ładna liczba xD).
Dobranoc ♥
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (26-02-2015 o 02h58)
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 200
Ban, bo też już będę lecieć (575 to ładna liczba xD).
Dobranoc ♥
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (26-02-2015 o 02h58)

Ban, bo mnie zostawiacie, a ja potrzebuje jeszcze 6 wiadomości </3
Dobranoc♥
Ban, bo jestem śpiąca ಥ_ಥ
Ostatnio zmieniony przez Mineo (26-02-2015 o 07h12)

Ban bo dzin dybry
Ban, bo witam i znikam 

Ban bo masz super Chińską miss :*
Ban bo też pójdę znikać jak skończę śniadanie. Ale do łóżka bo nigdzie jednak nie idę ❤
Ban bo masz swit sygnaturkę <3 <3
Ban bo całe forum mi to mówi i będzie drama jak ja zmienię XDD
OOO, WANT YOU TO MAKE ME FEEL, LIKE IAM ONLY GIRL IN THE WOOOORLD. RMF rano tak bardzo xD
Ban bo będzie drama jak ją zmienisz. Chyba że na jeszcze więcej taki ludków <3
Ban bo co za dużo to niezdrowo c:
Ban bo w sumie racja.
Ban bo spoko loko. Na razie nie będę ich zmieniać ❤
Ban to super
<3
Ban bo btw, czemu jesteś online o tej godzinie jak masz ferie xD ja bym spala bo 15 a potem śmiała się ze wszystkich xD
Ban bo mam jasne rolety i mnie budzą xD
Ban bo omg, bym koc albo dywan na karniszu powiesiła jakby mnie coś chamsko budziło kiedy mam wolne, tego się nie wybacza XDDD
Ostatnio zmieniony przez nelumi (26-02-2015 o 08h33)
Ban bo jutro będę dłłuugo spać
Ban bo też bym chciała ale pewnie jutro już pójdę :c
Btw a propo zapraszania do znajomych. Tutaj każdy ma indywidualna listę, dodajesz i masz kogo chcesz nawet bez wiedzy innej osoby xD
Ban o to szkoda
Ban bo z drugiej strony to bardzo poręczne. Często dodają cie osoby których nie lubisz albo co, a tak nawet jeżeli z kimś juz nie rozmawiasz i przeważnie usuwacie się ze znajomych to tutaj zawsze możesz mieć to pod ręką. Osobiście używam tego do stalkowania dziołchy która nagminnie kopiowania stylowi znajomej. Albo jak często podaje linki do czyichś profili czy c, e sto odwiedzam to tez bardzo poręczenie xD
Ban a my będziemy razem pisać?
Ban bo czemu nie c: ale na razie wracam do spania, moje oczy odmawiają posłuszeństwa </3
Ban to super <3 Dobranoc:)
Ban za nowy awatar