Ban, bo ja też mogę przypomnieć, ale ledwo pamiętałam, żeby dzisiaj (o ile nie powinnam była zrobić tego już wczoraj, lel) u siebie na brytyjskiej zaakceptować... >.<
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (02-03-2015 o 17h49)

Strony : 1 ... 75 76 77 78 79 ... 200
Ban, bo ja też mogę przypomnieć, ale ledwo pamiętałam, żeby dzisiaj (o ile nie powinnam była zrobić tego już wczoraj, lel) u siebie na brytyjskiej zaakceptować... >.<
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (02-03-2015 o 17h49)

Ban, bo wiesz, ja przez ponad tydzień na niemieckiej wersji nie akceptowałam, bo zapomniałam XD
Ban, bo mi tam się hajsy nie zgadzały. XDD

Ban, bo jak wchodzisz na sekundę, żeby zebrać hajsy to nawet nie zauważasz, że się nie zgadzają xD Szczególnie że na niemieckiej wersji mam poziom 16 od ponad pół roku i to jedyna wersja, na której miałam wtedy zarobki <1000 xD Teraz tam jest 1050, szaleję XD
Kochane mądrości życiowe xD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (02-03-2015 o 18h30)
Ban, bo byłam faworytką Rainbow, aww. <3

Ban, bo przybywam Ci pomóc, przynajmniej przez 10 min xD

Ban, bo wow, tak długo. <3

Ban, bo niestety, muszę wychodzić z Axelem wieczorami 

Ban, bo jak ja się cieszę, że mam kota. XDD Lata tam gdzieś sobie sam. >.<

Ban, bo dzięki mojemu psu wychodzę przynajmniej z domu :''D

Ban, bo może to i słuszna koncepcja... >.<

Ban, bo mimo wszystko i tak mi się nie chce z nim wychodzić xD
Oks. Idę '-'

Ban, bo zamontuj mu czip, który będzie mu kazał wracać do domu po półgodzinnym spacerze i wypuszczaj go samopas. XD

Ban, bo prędzej go uśpią niż ja go wypuszczę na samodzielny spacer xD

Ban za banie się o swojego psa. ._. Mój kot lata sam chociaż po mojej wsi też samochody jeżdżą. xDD

Ban, bo wieś i miasto, co innego, psa samego nie puścisz + Axel na dworze jest potworem. Myślę o innych ludziach i ich przed nim chronie <3

Ban bo mój kot też lata sam a niby miasto. Jak chce żeby jej okno otworzyć to się otworzy i tyle. Załatwi co trzeba i wraca xD
Ban, bo mój kot dziś cały dzień na zewnątrz siedzi. XDD Cóż, marzec. ^^

Ban bo miesiąc godowy się zaczyna, moja to lata za jakimś kocurem od sąsiada ale nie wiem czy ze wzajemnością, bo raz ją strasznie potraktował xD Dzisiaj brzydko było, to nie chciała wychodzić </3
Ban, bo mam nadzieję, że ci nie urodzi. XDD

Ban bo wysterylizowana, so close.
Ban, bo ja swojego nie kastruję. ^^ Może w przyszłości... xD Ale on mi bachorów nie przywlecze, więc. <3

Ban bo u mnie takie zwierzęta co latają po dworze to raczej się wytegotowuje no. Chociaż miałam też kota, ale nie wiem czemu go wykastrowali jak on by nie przyniósł młodych xD
Ban, bo zawsze mógł się w nim instynkt tacierzyński odezwać i mógł przynieść kota w zębach... xDDD

Ban, bo dobry wieczór
I ban, bo samopas mojego psiaka też nie puszczam