Ban, booo uuuu, oby się tylko na was nie uwziął dyrcio 
We are in noir

Strony : 1 ... 62 63 64 65 66 ... 200
Ban, booo uuuu, oby się tylko na was nie uwziął dyrcio 

Ban, bo ja unikam poniedziałków i piątków (prace klasowe z gegry i WOSu XD), a z biologii nie prowadzę zeszytu od listopada XD Ale średnia ocen ponad 5,0 na semestr - jest! XDD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (28-02-2015 o 22h50)
Ban, bo u mnie na biologii trzeba było ciągle notować po kilka stron na lekcji. I później z tego, co dyktowała głównie pytała, a jak się nie odpowiadało słowo w słowo jej tekst to robiła dziwne miny. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan bi chyba wszystkie babki od biologii są straszne i wymagające

Ban, bo prawda, ale na szczęście nie mam już biologii <3

Ban, bo ja miałam jedną w porządku, ale tamta potrafiła obniżać oceny przez szczegóły. Albo, jak czytała na głos sprawdziany i śmiała się na forum klasy z błędów.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan bo znalazłam coś baaaaardzo głupiego

Ban, bo zapłakałam, gdy nauczyciel rzucił w chłopaka kredą, a ten odbił ją paletką xD

Ban bo ''koniciła, arigato, sajonara, mataj i maszjo''

Ban, bo aha xD
Ban, bo przez Szyszkę oglądam teraz Best Japanese Vines xD

Ban bo te filmiki są mocne XD

Ban, bo Japonia podbija moje serce swoim humorem 

Ban bo niektóre rzeczy naprawdę rozwalają a zwłaszcza ''koniciła, arigato, sajonara, mataj i maszjo''

Ban, bo jak to? Ostatni ban napisany jeszcze przed północą? Co za mały ruch tutaj, wszędzie zresztą, jeszcze nawet trzeciej nie ma xD

Ban, bo umieram ze śmiechu, znalazłam super k-dramę xD

Ban, bo k-dramy to koreańskie sitcomy, dobrze myślę?
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (01-03-2015 o 02h59)

Ban, bo ciężko to nazwać sitcom`ami, ale blisko. To po prostu seriale podobne do naszych w tv 

Ban, bo nie wiem czemu, ale zawsze wydawało mi się, że to takie typowe seriale komediowe tylko bez śmiechu z offu.

Ban, bo nie spodziewałam się, że tak wcześnie wstanę.

Ban, bo nie chce mi się zwlec z łóżka
Ban, bo dzień doberek. <3 Goferka komuś?
Btw wczoraj śledziłam forum tylko do tych żelków, hiehiehie. Dostałam takie na urodziny. xDD

Ban, bo ja przez większość czasu stalczyłam XD
*bo napisanie wiadomości wymaga zbyt dużego wysiłku*
Ban, bo zepsułaś mój niecny plan zawładnięcia nad całą stroną, a brakowało już tylko jednej wiadomości!!!!1oneone1!

Ban, bo przejrzałaś mój spam na gg xD