Ban, bo wysyłałam kiedyś na konfie na gg zdjęcia jej biżuterii i z tego co pamiętam obie komentowałyście wtedy.

Strony : 1 ... 56 57 58 59 60 ... 200
Ban, bo wysyłałam kiedyś na konfie na gg zdjęcia jej biżuterii i z tego co pamiętam obie komentowałyście wtedy.

Ban bo nie wrzuciła mojego serduszka tutaj. Why T^T

Ban bo nie twierdzę, że nie komentowałam. W jej wątku już raz pisałam, po prostu ostatnimi czasy nie zaglądam w tamten dział, więc nie wiem co się tam dzieje.
Ban, bo oglądam gre horror, głupia jestem xD
Ban bo jaką?
Ban, bo pewnie straszny labirynt albo inne slendermany. xD

Ban, bo Outlast
Ban bo mój brat też sobie ostatnio oglądał i sobie z niego śmiechałam, więc żeby nie było, żem hipokrytką to z ciebie też się pośmieję. Miłość bardzo <3

Ban, bo demony w końcu trochę odrobiły. (Jedno zwycięstwo. xD)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo jak zaczyna sie krzyk robie pauzę...chwila przerwy okej włączam dalej XD
Ban, bo ja z tego co pamiętam jestem aniołem. xD

Ban bo ja oglądam po raz enty Amnesie, tylko że za każdym razem u kogoś innego XD
Ban, bo ja jestem anioł <3
Ban, bo moja siostra właśnie powiedziała coś w stylu "to zabawne, bo on mówił po amerykańsku, a ta dziewczyna już po angielsku". XDD

Ban, bo od ilu postów będę miała nową rangę? XD
Ban bo jak już mam Fuzję to mi się nigdzie nie śpieszy. Za duużo do nowej rangi D:
Ban dla Agatki, bo od 7500, hehehe.

Ban bo o faktycznie. Nel, ty masz fuzję O.O

Ban, bo tak to jest, jak się nabijanabijanabija. XDD

Ban bo idź już spać zioło <3

Ban, bo teraz ja dalej nabijamnabijamnabijam XD
Ban bo ano, mam ;-;
Ban, bo to smutne, że Osa każe mi iść spać. Nie umiem się wyspać w pustym łóżku. >.<

Ban, bo zaproś kogoś do niego XD
Ban, bo czasem śpię z kotem, ale to nie to samo co w ferie. >.<