Ban, bo nadal lepsza historia miłosna niż 50 twarzy greya XD
Po tym dniu byłam taka szczęśliwa, ale szybko to znikło praktycznie cały ten miesiąc się nie widzieliśmy, ciągle nie miał dla mnie czasu, aż na sam koniec wakacji odważyliśmy się na mały spacer. Dużo wtedy rozmawialiśmy, na moje nieszczęście zbliżała się burza, której strasznie się boje, ale był odważny i mnie "bronił" ;d
Tego dnia powiedział mi kluczowe słowa "Uważam, że jak ludzie chodzą ze sobą za rękę to coś między nimi jest". Z jednej strony było mi źle(sytuacja wcześniej), ale potem mi to wszystko wynagrodzono. Poszliśmy do mnie oglądać film(naprawdę oglądaliśmy film), była to bardzo romantyczna komedia "Świt żywych trupów". Żadno z nas nie lubi romantyków. Po tym filmie pozwoliłam go sobie kawałek odprowadzić i wtedy złapał mnie za rękę i ja już wiedziałam, że mam gnojka w garści 
On bardzo szybko wyznał mi miłość ja zwlekałam z tym łoborzeibórko 8 miesięcy, mało tego przez pierwsze pół roku związku przez moją samoocene chodziłam przygnębiona i wmawiałam sobie, że to musi być jakiś zakład, albo żart, bo czemu miałby się mną interesować. Wszyscy na około mi mówili uważaj to kobieciarz, a Ty taka jeszcze nigdy nikogo nie miałaś. No, ale jak widać nie wyszłam na tym źle.
Kiedyś usiadł naprzeciwko mnie złapał mnie za ręce i powiedział, że nigdy wcześniej nikogo tak nie kochał, że jestem najlepszą dziewczyną jaką miał i takie romantyczne pogaduszki.
Teraz mi wszyscy gadają, że się tak zmienił i że poza mną świata nie widzi, wżyciu bym nie pomyślała, że taka telenowela z tego wyjdzie, a już nie na pewno, że będziemy tyle czasu razem, chociaż zostawił mnie 3 razy jak się o coś wściekł bez powodu, oczywiście dwa dni później popełniłem taki błąd, proszę wybacz, tak Cię kocham i tak kuźwa 3 razy, ale faceci późno rozumieją błędy xD
Dlaczego wszyscy mnie czytają, czuje się taka naga </3
Ostatnio zmieniony przez DarkSeaweed (27-02-2015 o 03h28)