Ban, bo tak właśnie myślałam, jak widziałam, że twój post jest ostatni, ale najpierw chciałam nadrobić. :"D

Strony : 1 ... 183 184 185 186 187 ... 200
Ban, bo tak właśnie myślałam, jak widziałam, że twój post jest ostatni, ale najpierw chciałam nadrobić. :"D

Ban bo Skye XDDD
Ban, bo stopy na twoim gifie są trochę creepy. D:

Ban bo nic na to nie poradzę </3
Ban, bo masz ładny avatar xD
Ban, bo dziex.
jeśli to do mnie XD
Ostatnio zmieniony przez nelumi (11-03-2015 o 17h01)
Ban, bo to do Ciebie ( zmieniłam o nim zdanie ).
Ban bo już myślałam, że do Zioła tylko Cię wyprzedziłam, bo napisałyśmy w tej samej minucie XD
Ban, bo jak zwykle przeczytałam lekturę na ostatnią chwile :"D

Ban bo ja chyba nigdy żadnej nie przeczytałam przed czasem xD
Ban, bo po Dziadach[/i będę omawiać Pana Tadeusza.
Ban, bo dziekuje za smacznego kończąc obiadek. I się żegnam, bo zaraz lecę 
Ban bo baju ♥
Ban, bo pa <3
Ban bo chcę tylko walnąć posta xD
Ban, bo dopiero teraz chwilę mam wolne </3 Cały dzień na nogach </3
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (11-03-2015 o 18h37)
Ban bo hohohohohohoho, ale miejsce siedzące miałaś? </3
Ban, bo na ćwiczeniach ze staty oczywiście i w autobusie raz, bo udawałam, że nie widzę starszej pani zipiącej mi do ucha XD
Ban bo to nie zawsze działa XDDDdudududududu
Ban, bo zipiące są najgorsze, jeśli trafię na zrzędliwą co drze się na całe gardło o niewychowanej młodzieży to zawsze informuję, że nie każdy młody człowiek jest zdrowy i jeśli chce moje chore stawy to chętnie oddam w zamian za miejscówkę XD I nagle zmienia śpiewkę, że to nie o mnie chodziło i w ogóle xD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (11-03-2015 o 18h43)
Ban bo tak, te zipiące są najgorsze. Raz było mi słabo, jakaś inna starsza babka ustąpiła mi miejsca widząc w jakim jestem stanie. Na następnym przystanku wsiadła taka otyła sapiąca z 5 siatami i sie na mnie wydziera, że ja sie jeszcze w życiu nasiedzę, a ona to siły nie ma tych siatek trzymać ._.
Ban, bo grube są najgorsze XD Rozsiądą się z siatami jak królowe XD
Ban, bo te to zaraz po zipiących. Bo te grube tylko będą stać czekając na wolne miejsce gdziekolwiek w autobusie bo przecież zdążą dobiec, ale te zipiące to będą sterczeć nad jedną konkretną osobą tak długo, aż jej miejsca nie zrobi XDD
Ostatnio zmieniony przez nelumi (11-03-2015 o 18h50)
Ban, bo siatki zawsze muszą mieć osobne miejsce XD
+nie napisałaś "ban" XD
Ban bo dziex, już poprawiłam xD