Bardzo ładna miss, stylowa. Dawno nie widziałam czegoś takiego. Ładnie dobrane kolory, fryzura piękna. Podoba mi się też to złoto. Jedynie, co mi zawadza to jednak mało tych wszystkich dodatków, wiec ocenię ją na 8/10 
(>^.^)> ♥ 『何もいらないただ側にいて』
Strony : 1 ... 44 45 46 47 48 ... 153
Bardzo ładna miss, stylowa. Dawno nie widziałam czegoś takiego. Ładnie dobrane kolory, fryzura piękna. Podoba mi się też to złoto. Jedynie, co mi zawadza to jednak mało tych wszystkich dodatków, wiec ocenię ją na 8/10 
Znowu dałabym serduszko jakbym mogła. S-U-P-E-R! Zarówno dobór ubrań jak i kolorystyki powala. O makijażu nie wspominając, bo jeszcze się nie wyrwałam spod jego uroku. Stylizacja z pazurem. Dla mnie bomba!
choćbym nie chciała, nie mam się do czego przyczepić.10/10
Stylizacja, nawet ładna.. Nie pasuje mi kilka rzeczy mianowicie: ten płatek służący jako pasek, kapelusz jest nie pod kolor. Zostawiłabym jedynie parasolkę + dodała cześć podtrzymującą go, bo wygląda jak by unosił się w powietrzu. Tatuaż do tej stylizacji jest nie na miejscu, albo zmienić go na jakiś '''delikatniejszy'', makijaż również kiepski..
Ogólnie stylizacja oraz kolory to nie moja bajka, ale to nie będzie miało wpływu na ocenę. Daje 7/10
Ostatnio zmieniony przez Nerra (29-07-2015 o 12h06)

Całkiem ok, ale jakoś tak za mało drapieżnie. Makijaż (mimo czarnej szminki) jest zbyt delikatny. Ombre też nie jest najlepsze. Reszta jest spoko. Fajnie, że wszystko w czerni 7/10
Bardzo podoba mi się ta stylizacja. Jak chińska wojowniczka. Wszystko fajnie dobrane, uwielbiam tę fryzurę i całość fajnie się zgrywa. Twarz tez pokazuje wiele emocji, dobrze wszystko dopasowałaś. 10/10
Stylizacja ok! Nie podoba mi się ta ozdoba na głowie (nie kwiatki tylko ta -korona?), bo wprowadza chaos w stylizacji. I te usta, nie podobają mi się (lekko mówiąc)... Nie lubię też takich klimatów, ale stylizacja fajna więc: 6/10 
Ostatnio zmieniony przez Mercilessa (29-07-2015 o 17h49)
Stylizacja ok , ale za dużo elementów od gwiazdy 5/10 
Świetna stylizacja, cięcie fryzury i makijaż jakoś mi nie pasuje, ale poza tym jest świetne. Wszystko do siebie pasuje. Widać, że stylizacja dopracowana 9/10

Ogólnie stylizacja spoko
Fajnie wygląda i w ogóle
Jedynymi minusami jak dla mnie są tatuaż, miejsce jest dobre, ale forma mi nie przypada
i włosy, a raczej ich cieniowanie. Niby ładnie to wygląda, ale mnie nie przekonuje... A tak to stylizacja super
Uwielbiam skórę w tej stylizacji
, a buty obłędne
8/10 
Ładna, wojownicza stylizacja, chociaż niektóre ubrania średnio mi pasują. Nie mój styl, nie za bardzo lubię stylizacje gdzie dominuje kolor czarny ( chociaż są i wyjątki ), ale daję 6,5/10
Urocza Alicja ;3 Wszystko dobrze dobrane, od razu poznałam. Ładny, delikatny makijaż. Nic dodać, nic ująć 10/10
@Nelly986
Nindża [aaaa ja] 
Super stylizacja i pomysł wszystko pasuje i gra 
Nie mam się do czego przyczepić tak więc dam Ci 10/10 
Ciekawa stylizacja, ale te bransoletki za bardzo mi się w oczy rzucają i trochę nie pasują. Jednak cała reszta świetnie do siebie pasuje
Moja ocena to 8,5/10
Lilia444
Alicja Alicja Alicją co mam z tobą zrobić? 
Strój prawidłowo dopasowany.
Dodatki.fryzura i makijaż też.
Kocham Alicję a w szczególności jej sobowtóry 
Jestem zmuszona dać ci 10/10.Alicji dać 10 
Ostatnio zmieniony przez Zorma (31-07-2015 o 12h23)
Szczerze? To dałabym ci dyszkę, gdyby były jakieś plemienne tatuaże na brzuchu czy na ręce lub nodze... A tak to jest naprawdę ślicznie
Choć ta czarna część spódnicy wzorem jakoś bardzie mi do Rzymu pasuje niż do Afryki xD Ładnie wygląda tu ta realistyczna skóra
Ładne kolorki, dopasowane wszystko, pięknie, ładnie
Śliczny makijaż
8/10
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (31-07-2015 o 14h17)
Ładna. Lubię takie wojownicze stylizacje, ale jednak coś bym tu pozmieniała. Nie pasują mi tu te buty, do tarczy bym dodała może jakiś miecz i ta bluzka czy tam gorset, którego zupełnie nie trawię może i pasuje do stylizacji, ale według mnie nie pasuję do peleryny. A, więc oceniam całość na 5,5/10
Te oczy mnie przerażają
Nie za bardzo lubię czarne stylizacje, w dodatku gdy są caluteńkie czarne. Za to elementy do siebie świetnie pasują, byłoby fajnie gdyby kotek był trochę jaśniejszy. Moja ocena to 6/10
Alicja
Dość długo nie widziałam stylizacji inspirowanych tą postacią
Jedynym minusem jak dla mnie jest tu to, że chyba z 3 elementy, może mniej, może więcej są z zestawu "alicja" oraz "kapelusznik"... A tak to bardzo mi się podoba
Ładna fryzurka, ale te cienie na policzkach mnie odrobinę przerażają ._. 8/10 
Uwielbiam wojownicze stylizacje ;3 Całkiem ładnie, tylko trochę mało dodatków. Nie podobają mi się rajstopy ombre. Ogólnie fajnie, 7/10
Uuu jaka wojowniczka ! *O* Ta krew, te miecze, ta mina, te włosy, to wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUUUUPER!!! 10/10
Mina genialna i te oczy...
Znowu czarna stylizacja... Ciekawa, trochę magiczna, ale mi się za bardzo nie podoba. Te ręce świetnie psują, dinozaur z tyłu tę, tylko te nogi... Moja ocena to 5/10
Lilia444
Alicja, tak? Widzę, że inspirowałaś się disneyowskim filmem (; Wszystko świetne, tylko usunęłabym na Twoim miejscu ten róż, nos (czarny? XD) i czajniczek, bo stara krecha :< Kotu zmieniłabym kolor. Po za tym swietnie (: 6,5/10
Zajrzyj do opisu nim ocenisz (:

Uuu super Ci wyszedł ten cosplay *o* Bardzo mi się podoba +bardzo szczegółowo :333333 Moja ocena: 10/10 
Sadist:
Stylizacja kojarzy mi się z takim jednym facetem z fate/zero xD Ładne odwzorowanie postaci z obrazka. Ten płaszcz jest genialny
i ten krucyfiks na szyi
Jedynym minusem jak dla mnie są te okulary- za gruba ta oprawka, ale znając życie u nine nie było cieńszych o tym kształcie, sama kiedyś szukałam i nie znalazłam
9.99/10 
za długo pisałam XD
Julkanna:
Szczerze to stylizacja niezła
Ten makijaż i fryzura powalają na kolana
Jedyna rzecz, która mnie z leksza irytuje to za bardzo wycięta góra od stroju miss. Ładnie to zasłoniłaś, ale jakoś zbyt odkryta jak dla mnie do takiego typu stylizacji...A tak to bosko
Jeszcze ta skóra
Nie no, genialne to jest 9.8/10
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (31-07-2015 o 19h53)
Sandra88 : Same elementy stylizacji są fajnie dobrane , ale jak na mój gust troszkę za dużo czarnego ( chyba że tak miało być to ok ) poza tym 10/10