Stylizacja ciekawa, ale jedyne co mi nie pasuje, to twarz miss 
9/10 

Strony : 1 ... 103 104 105 106 107 ... 153
Stylizacja ciekawa, ale jedyne co mi nie pasuje, to twarz miss 
9/10 

PRZYPOMINAM, że wypowiedź musi być na min 1 linijkę. W innym wypadku polecą UPOMNIENIA.
Innaliana - gdybym tak zobaczyła ubrana osobę w realu jak jest twoja miss to bym zwróciła uwagę. Byłaby charakterystyczna. Ale w grze to raczej nic szczególnego i wieje nudą. Pozostanę neutralna i dam 5/10.
Twoja miss wygląda jak topielec. Lubię takie stylizacje, bo są ciekawe.
Ta też jest fajna ale no nie wiem, coś bym dodała jeszcze, bo troche pusto. A ja lubię jak jest więcej elementów. 6,9/10
Bardzo lubię połączenie złota i czerni, wygląda iście królewsko. Stylizacja skojarzyła mi się z upiorem w operze, całość wygląda bardzo wyrafinowanie. Kolor włosów jest świetnie dobrany, ładnie kontrastuje z resztą stroju. Całość jest idealnie wyważona, dodatków nie jest za dużo ani za mało. Mam jedynie wątpliwości wobec tego fortepianu, po prostu jakoś nie mogę przekonać się do niego, nie podoba mi się to jak "dzieli" całą stylizację. Ale z drugiej strony bez niego byłoby pusto...
Ocena: 9,5/10
Świetna, wszystko współgra, makijaż jest dopasowany, zadbałaś o drobiazgi i wszystkie dodatki. Na mój gust jest tylko nieco zbyt ciemna, a cera zbyt jasna, ale to szczegół. 9/10
Jak zobaczyłam twoją miss pierwszą myślą było "wow". Jednak po dokładnym przyjrzeniu się stwierdziłam, że nie pasuje mi to, że włosy tak się błyszczą. I to chyba wszystko 
9.5/10 
Edit: Admete mnie ubiegła 
Stylizacja bardzo mi się podoba, jedynie wyraz twarzy ciut mi nie pasuje 
9.9/10
Ostatnio zmieniony przez Innaliana (30-07-2016 o 10h42)

Innaliana Pierwsze słowa to sexy babka 
Czarny charakter wszystko ładnie pięknie dopasowane.
Nie ma się czego doczepić.
Nawet chłopak ma dopasowaną kreacje do pani 
Nic dodać nic ująć BRAWO!!!
10/10 
Kolorowa i ładna, a wszystko dopasowane. Tylko kolor włosów mi się tam gryzie ze stylizacją.
Jest zbyt "pastelowy" jak do tej sukienki, zmieniłabym na bardziej wyrazisty.
8/10
W twojej stylizacji bardzo podoba mi się to, że jest w miarę różnorodna, jeżeli chodzi o kolory, ale nie przesadzona. Kolorystycznie jedynie nie pasuje mi ta jasno żółta planeta, ale to taki mały szczegół. Jedyną rzeczą do której się przyczepię jest makijaż. Nie pasują mi tutaj oczy i usta, a dokładnie ich kolor. Osobiście zamieniłabym ich kolor na żółty dzięki czemu, ta planeta by do czegoś pasowała.
8,5/10.
Bardzo ładna stylizacja, tak właściwe jest jeden malutki szczegół do którego się przyczepię. Dłonie miss wydają się być innego koloru niż reszta ciała.
9.5/10 

Super styla, przypomina mi takie fajne czarne charaktery z filmów post apo a ja takie uwielbiam 
Do tego ten uśmieszek jest idealny.
Brakuje mi tu jeszcze motoru xD
10/10
Wow, pani mórz i oceanów, mimo skromnego odzienia stylizacja zachwyca dopasowaniem elementów i makijażem. Każdy element jest przemyślany i tworzy spójną całość, a makijaż i dobór fryzury chyba najbardziej mnie urzekł. Jeszcze raz wow.
10/10
PS Jeśli ktoś będzie mnie oceniać, to chce wspomnieć, że to COSPLAY catty noir z Monster High
Jako cospaly, naprawdę w porządku. Jedyne, co mi nie pasuje to włosy. Porównywałam do obrazów znalezionych w internetach, Catty ma długie, proste włosy z grzywką równo rozgarniętą na boki.
9/10
Już Cię kiedyś oceniałam ale mogę to zrobić jeszcze raz 
Na pierwszy rzut oka stylizacja jest wow, planety są super i ogólnie dobrze kolorystycznie dopasowane wszystko. Ale im się dłużej przypatruję to jedyne co mi nie pasuje to makijaż i te kolczyki. Ale pomysł super 
9,5/10
Mizu0 miss z głębin, jest kompletna i stanowi artystyczną perełkę 10/10! Kolorystycznie przepiękna, ślicznie stworzona od tych wodnych głębin z kwiatami i prowadzona ku górze. Makijaż (te oczy!) niepokojący, dopełnia całego obrazu <3
Twoja miss wygląda jak nietypowa blogerka. Aktualnie idzie ze swoją koleżanką na sesję zdjęciową, by coś nowego wstawić na bloga XD
Nie podoba mi się połączenie kurtki ze spódnicą, brzydko na siebie nachodzą. Kurtka też nie pasuje mi do tego czegoś na szyi, a makijaż lepiej by wyglądał, jakby był delikatniejszy. Fryzura mi się nie podoba. Brwi dają jej zły wyraz. A w takiej bieli. Niewinnej.
Ech, zaraz będzie, że nic mi się nie podoba XD
Buty są okej.
4,5/10

Widziałam stylówkę w jednym z nieoficjalnych konkursów. Stąd wiem co przedstawia. Ciekawy pomysł i realizacja. A patrząc na samą stylizację to i tak dobrze się prezentuje. Ciekawa twarz. Dobra kolorystyka.10/10
Stylizacja w miarę ok, ale w ogóle nie pasuje mi tam ta twarz. Ale skoro twierdzisz, że jest niezmienna to cóż... W każdym bądź razie dobrze dobrałaś dodatki. Na ubraniach kreska ciut różni się od reszty, ale ogólnie wygląda dobrze. 8/10

Patrzę na tę stylizację i myślę sobie - o w mordę, toż to ja!
Brakuje tylko nadmiaru biżuterii :3 Ale poza przypadkowym, acz mile łechtającym ego podobieństwem - stylizacja bardzo mi się podoba. Głównie dlatego, że oddaje w całości mój ulubiony, "codzienny" styl, a także ze względu na dobre, wyważone zestawienie elementów. No i ten rozwiany włos dodał tutaj magii - jakby Miss pędziła na motocyklu :3
11/10

Już wcześniej widziałam Twoją stylówkę i bardzo mi się podoba. Głównie zielone ciuchy i rude włosy to idealne połączenie.
A Twoja miss wygląda bardzo uroczo, wszystko jest bardzo ładnie skompletowane, różyczka nawet pasuje.
Tylko ten pasen bialy. No dziwnie troche na niego mi się patrzy
9,5/10
Tak właściwie droga Mizu0, nie widzę niczego do czego mogłabym się przyczepić. Charakteryzacja pomysłowa i udana, więc 10/10 

Bardzo podoba mi się twoja stylizacja, choć mam do niej parę zastrzeżeń. Pomimo, że dym daje bardzo ciekawy efekt wraz z tymi rozwianymi włosami, to bardziej pasowałby mi tam motor.
Kolorystycznie wszystko super, utrzymałaś czarno szarą kolorystkę, ale dlaczego te gogle są brązowe. Pomimo tego małego 'ale' wszystko się prezentuje pięknie i dziko, a ten uśmieszek tylko polepsza efekt.
9,7/10.
Ładna, prosta stylizacja. Kolorystycznie wszystko dopasowane, nawet koteł do pasuje do miss xD. Makijaż jest śliczny. Jedyne co bym zmieniła to bluzka. Na dłuższą
. 9/10
O boże, nigdy wcześniej nie widziałam lepszej stylizacji!! : o jestem pod ogromnym wrażeniem, Mizu0
Perfekcja w czystej postaci
wszystko tak perfekcyjne, brawo! 10000/10 
Ogólnie to tak, nie wiem co przedstawia stylizacja. Ja widzę tu tylko bluzkę i spódnicę oraz mnóstwo identycznych tatuaży. Włosy i makijaż nie pasują do niczego. Daję 2/10