Mi tu nie pasuje spudnica. Stylizacja piękna nie jest, brakuje w niej czegoś.
I to coś na włosach też mi nie pasuje. 3/10.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 8 9 10 11 12 ... 153
#226 15-03-2015 o 08h54
#227 15-03-2015 o 10h23
Stylizacja prościutka i całkiem zwyczajna. Kapelutek i kolczyki w ogóle nie pasują mi tutaj kolorystycznie - są zbyt... niebieskie. Skarpetki do butów z odkrytymi palcami... Masakra. Tutaj (ani w większości stylizacji) to wygląda po prostu wieśniacko. No, chyba, że chciałaś uzyskać taki efekt, ale obstawiam, że nie chciałaś. Złote elementy na cośku do ręki mi też coś tutaj nie pasują, ale jeszcze jakoś ujdą. A makijaż, jak już mówiłam - początkowy, sprawdziłam to. Fryzurę bym dała inną, ale z braku laku... Dobra, nie będę cytować mojej babci, bo jeszcze bana za to dostanę, o! xD Mimo wszystko ta stylizacja aż tak mnie nie załamała, jak to mogło wyglądać.
Moja ocena to 3.5/10
EDIT: Czy to rewanżyk ocenowy? xD Następnym, gdy będziesz oceniała, bądź bardziej obiektywna, proszę xD Chociażby ciupinkę xD I to nie tylko mnie się tyczy. xD A poza tym - machnęłaś się w opisie. Jeśli data urodzenia, którą napisałaś jest dobra, powinnaś mieć 12 lat 
EDIT2: O, już zmieniłaś profil! No, miodzio ^^
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (15-03-2015 o 11h27)
#228 15-03-2015 o 10h54
Ech... Ta sukienka ( bądź spudniczka ) mnie przeraża i straszliwie mi się nie podoba. W górnej części stroju coś mi nie pasuje. I do tego to coś co trzyma w ręce... Ale kapelusz i fryzura pasują do nieźle. 3/10
Ostatnio zmieniony przez Lilia444 (15-03-2015 o 10h58)
#229 15-03-2015 o 11h31
Pineapple, stylizacja jest świetna, ekstra połączenie czerwieni, czerni i bieli, pomyślałabym nad zmianą włosków, bo za dużo zasłania, a szkoda. Jeśli bawisz się w warstwy to wyłożyłabym pończoszki nad spódnicę, ale to nie jest konieczność, bo nie każdy potrafi (ja się w ogóle nie znam pomimo usilnych tłumaczeń ludzi
)
9
Lilia444 stylizacja prościuteńka, nic ciekawego nie wnosi, kolczyki, skarpetki i kapelusik w ogóle nie pasują do całości przez swój odcień niebieskiego (same do siebie pasują, ale nie do sukienki, butów, czy tej niepotrzebnej tam książki). Twarz taka nijaka. Reszta w porządku (jaka reszta?)
2
#230 15-03-2015 o 16h46
Nie wiem co to, ale jest super! I jeszcze te różne tekstury, warstwy... Skąd masz tę spódnicę? 10/10 <3
#231 16-03-2015 o 00h28
Naprawdę śliczna stylizacja od razu jakoś skojarzyła mi się czarna wdowa pewnie przez te odnóża.Nie mogę się do niczego przyczepić stylizacja 1 klasa 10/10
"Przyszłość potrafi być bardziej świetlna niż mroczna przeszłość"

#232 16-03-2015 o 15h44
Lajna, bardzo interesująca i innowacyjna stylizacja ducha. Jednakże... jeśli to duch to dlaczego krwawi mu nadgarstek? Pomyślałabym nad zmianą, poza tym te oczy świetnie pasują do całości, przerażają i hipnotyzują zarazem
Zastanowiłabym się jeszcze nad zmianą koloru włosów. Reszta jest w porządku.
7
#233 16-03-2015 o 20h25
Sartani, mrówka wyszła ci naprawdę świetnie! W zasadzie jedyne, do czego mogę się przyczepić, to te fioletowe plamy na sukience, ale ona już taka jest, chyba jednolicie brązowej nie było w butiku halloween ^^ Stylizacja idealnie mrówkowa, nic dodać, nic ująć! 
Moja ocena to 10/10
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (16-03-2015 o 20h26)
#234 16-03-2015 o 21h59
Stylizacja mega przeładowana, nie wiem czy nie aż za bardzo nawet jak na mnie hehe
Żart nie ma czegoś takiego jak zbyt przeładowana stylizacja
Dół jest bardzo ciekawy, ale zbyt goła i jasna góra do niego średnio pasuje, zmieniłabym buty na jakieś dłuższe i zrezygnowała z tych ble kolczyków 8/10 

#235 16-03-2015 o 22h57
Pin-up! Tyle że w trampkach. Podoba mi się, choć tatuaż na brzuchu nie pasuje, albo przydałby się do niego jeszcze wytatuowany rękaw. I szkoda, że paski nie łączą się z pończochami. 8/10
#236 16-03-2015 o 23h08
Świetna stylizacja, elemanty naprawdę dobrze dobrane, kolorystyka super no i generalnie mi się podoba. Co prawda, sama zdecydowałabym się na inne rękawiczki, ale nie wpływa to na ocenę
10/10
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

#237 17-03-2015 o 09h51
Nienawidzę tego lustra w większości stylizacji, a u Ciebie wygląda to bardzo dobrze
Całość jest świetna, bardzo podoba mi się połączenie nakrycia głowy i skrzydeł chociaż pozornie do siebie nie pasują, stworzylaś z nich spójny duet 
10/10
#238 17-03-2015 o 11h53
Jak urocza twarzyczka! To wlasnie ona najabrdziej podoba mi sie u Twojej miss. Lubie polaczenie zlota z odcieniami niebieskiego. Niebardzo pasuje mi rozowawe ombre i pasek, ktory gubi sie w faldach sukni. Zmienilabym wlasnie te dwa szczegoly
8/10
Link do zewnętrznego obrazka
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu

#239 17-03-2015 o 13h30
Co prawda nie interesuje mnie opinia innych co do wyglądu mojej misski, ale co mi tam, ja chcę ocenić czyjąś stylizację ^^
To chyba najbardziej creepy stylizacja na całym MF jaką widziałam. Wszystko jest na swoim miejscu, gratuluję dopasowania i inwencji. No i te pioruny, oraz chmura w tle, nadają klimatu. Bardzo mi się podoba, ale to nie mój styl. 8,5/10
( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ͡°) ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)ʖ ͡°)
#240 17-03-2015 o 15h58
W sumie ładna, ciemna stylizacja. Dół i góra stroju pasują do siebie idealnie. Fryzura oraz dodatki również pasują. Niepodoba mi się tylko ten ( chyba) kolczyk w nosie. 7/10
#241 17-03-2015 o 16h12
Stylizacja jest bardzo prosta i w jednym odcieniu przez co się cała zlewa. Motylki mi w ogóle nie pasują, a kolczyki mogłabyś również zrobić srebrne by pasowały do naszyjnika. Twarz twojej miss jest jakaś taka... nijaka, a włosy mogą być. 3/10
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦

[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL
#242 17-03-2015 o 16h17
Widziałam już twoją stylizację w finałach i nawet mi się spodobała, szczególnie dół. Góra wydaje się pustawa.
Całkiem pasuje do obrazka, który wstawiłaś, chociaż tam więcej jest właśnie górą.
Zmieniłabym na pewno makijaż, bo nie pasuje ani do stylizacji, ani do obrazka. 6,5/10 - bez efektu wow.
Taaa, moje buty to porażka, ale nie ma tu ładnych baletek. T^T
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (17-03-2015 o 16h17)

#243 17-03-2015 o 17h10
Majerankowa, wiem (już nie pamiętam, skąd xD) że stylizacja miała wyjść z wrażeniem zwiewności. I rzeczywiście - te rzeczy wyglądają na naprawdę rozwiane wiatrem. Jednak szpilki mi tutaj ani trochę nie pasują. Co z tego, że nie masz ładnych baletek u Niny? xD Ja bym chyba raczej zostawiła gołe stopy. Te buty psują wrażenie tej zwiewności. I złota biżuteria - nie pasuje do złota na pasku, które jest zdecydowanie bledsze. No i oczy - często je lubię, ale tutaj mi jakoś nie pasują. Mimo wszystko większość elementów stroju całkiem nieźle dobrana, wrażenie zwiewności (który ja raz już to słowo powtarzam? xD) jest świetne.
Moja ocena to 8.25/10
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (17-03-2015 o 17h11)
#244 17-03-2015 o 17h14
Niby ok, ale fryzura i czarna, falbaniasta spódnica wydają mi się tu nie na miejscu. Pozostałabym przy zielonym i szarym. Ładna twarz, bardzo surowa. 7/10
#245 17-03-2015 o 17h16
Pineapple: Na początku miałam minę w stylu "więcej nie mogła tego upchnąć?" A potem zauwazyłam, ze pomimo ilosci wartw to wiekszosc jest nawet uporzadkowana ;d Dobrze, ze przelamalas czern innymi kolorami. Dodatki sa na plus. Poszukalabym za to innego nakrycia glowy. Ten kapelusik w polaczeniu z wlosami wyglada jak zgnieciony worek na smieci. Twarz nijaka-zmienilabym caly makijaz bo bez niego kaplica :c 7/10
Edit:
Sentis: Tajemniczosc i wybor kolorow-spory plus. Chyba za bardzo chcialas ukryc miss za roznorodnym materialem i uzyskalas nieco odwrotny efekt. Przede wszystkim koronkowe rekawy w ogole nie pasuja do przezroczystego materialu "zaslonki" z tylu. To samo tyczy sie materialu, ktory zwisa z kapelusza. Nie podoba mi sie tez kapelusz sam w sobie bo zaslania nogi pajaka i tworzy dziwny ksztalt. Wachlarz ZNOWU z innego materialu. Nie podobaja mi sie tez wlosy. I tak ledwo co je widac ze wzgledu na kolor. Pomysl dobry ale duzo trzeba dopracowac. Chetnie zobacze troche zmieniona wersje
4/10
Ostatnio zmieniony przez Sniezyczka (17-03-2015 o 17h21)
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu

#246 17-03-2015 o 18h46
Wykreowałaś bardzo ciekawą miss przywodzącą na mysl mitycznego potwora - nawet chłopak zdaje się patrzeć na nią z przerażeniem 
Jedynym minusem wydaje mi się ręka miss, na pierwszy rzut oka praktycznie jej nie widać. 9/10
#247 17-03-2015 o 18h52
Bardzo ładna miss. Podoba mi się ta sukienka i korona. Włosy też dobrze dopasowałas. Ale ja bym jeszcze coś dodala
8/10
#248 17-03-2015 o 19h09
Lilia444
No więc zaczynając uprzedzę, że ocenię na podstawie poziomu gry, chociaż widzę, że już trochę tutaj grasz a więc powinno być lepiej. No ale do dzieła. Nie robił szału ani efektu "wow", chociaż przynajmniej dopasowane jest kolorystycznie i jakoś tak by wyglądało. Jednak jakoś rajstopy mnie rażą po oczach, tak dziwnie się wybijają z tego niebieskiego. Ramiona gołe powodują, że jest pusto na górze i ogólnie bluzka daje mi wrażenie, że miss się garbi? o.O Coś na ramiona zarzuć bo niestety ale bardzo jest w tej stylizacji pusto.
Niemniej jednak za wyczucie koloru i jakieś dopasowanie ubrań dam 5/10 ale tylko ze względu na poziom. Wiele można dodać by stworzyć coś ciekawego :'D
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
#249 17-03-2015 o 19h12
2/10
Dlaczego? Bo mi nie pasuje. Po prostu tak... czegoś jest za dużo, czegoś za mało i... po prostu mi się nie podoba. I ten makijaż. Fryzura też mi się nie podoba. Po prostu brzydkie...
#250 17-03-2015 o 19h20
MaMiMuMeMo
No to lecimy z koksem. Podobnie jak wcześniej oceniałam tak i tutaj zrobię taryfę ulgową odnośnie poziomu, jednak jeśli tam przynajmniej wszystko współgrało to tutaj mam wątpliwości. A to dlatego, ponieważ góra nie pasuje do spódnicy. Wystaje brzuch, a już nie wspominam o całkowicie innej kresce bluzki. Nogi i ramiona są nagie co powoduje, że kreacja świeci pustkami. Moim zdaniem to po prostu spódnica, koszula, buty i kapelusz. Zero dodatków by zapełnić tą pustkę. Ratuje ciebie jedynie twarz, która najbardziej przyciąga uwagę.
4/10
Zapraszam na mojego bloga *Klik*