ban bo jak ja sobie pomyślę o wstawaniu o 6.20 to mnie krew zalewa 

Strony : 1 ... 90 91 92 93 94 ... 201
ban bo jak ja sobie pomyślę o wstawaniu o 6.20 to mnie krew zalewa 

Ban, bo ja jutro muszę wstać jeszcze wcześniej </3 Na 7:30 pierwsza lekcja T.T

ban bo współczuję 

Ban bo ja również współczuję T^T
Ja z kolei mam na 8, ale calusieńkie 9 lekcji T^T

ban bo zabieram się do nauki i proszę nie próbujcie mnie zatrzymać 

Ban bo ja również wracam do potopu ~ pa <3

Ban, bo miłej (jeśli może taka być w ogóle) nauki dla wszystkich ^^

Ban bo to ni moja wina Oso, że tak mało ostatnio pisałaś <ten zapłon, przechodzę sobie odcinki na sf bo robiłam replay a chce ciuchy kastiela xD>
Ban, bo jutro wykłady od 8 </3 Trzeba wstać 6.30 </3 I jeszcze mama ma urodziny </3
Ban, bo hej dziewczyny ;*
Ban bo no cześć xD
ban bo zostawianie wszystko na ostatnią chwilkę i nie radzenie sobie z nadmiarem obowiązków to moja rutyna... jak to dobrze że jeszcze produktywnie spędzam czas banując ludzi XD

Ban bo racja, mam to samo ;_;
Ban, bo cieszę się, że w przeciwieństwie do niektórych nie musiałam się do niczego szykować jak już miałam całkiem wolne ♥ Taka ulga ♥
Ban bo to nie fair :<
Ban, bo będziesz na studiach i będziesz mieć tak samo ♥ Ja też musiałam przejść przez wszystkie szkoły :'D
Ban bo ja będę mieć rok dłużej szkoły niż Ty </3
Ban, bo sama sobie tak wybrałaś ;p
Dla równowagi mój kolega zaczął studia dwa lata wcześniej, haha xD W tej chwili jest na III roku matematyki i na I roku ekonomii, a chodziłam z nim do jednej klasy w gimnazjum xD
Ban, bo co zrobił, by zacząć studia wcześniej?
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan bo niby tak, dokonałam takiego wyboru i cieszę się z tego. Ale mimo wszystko mogłabym mieć mniej zajęć </3
Cześć Skye ♥
Ostatnio zmieniony przez nelumi (15-02-2015 o 20h58)
Ban, bo hej ♥ ♥ i byłam na CTTTJJ, chciałam odpowiedzieć na Twoje pytanie dokładnie "Najchętniej cały jutrzejszy dzień spędziłabym pod kołdrą słuchając mp3", ale mnie Mimi wyprzedziła, a później Ty napisałaś prawie to samo. ♥
Telepathy. xD
Ostatnio zmieniony przez Skye (15-02-2015 o 21h01)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo Skaju, on wygrał olimpiadę z matmy XD A w zasadzie zrobił to 4 razy, pierwszy raz w gimnazjum xD I do tego oprócz tej wygranej to był w bodajże trójce najlepszych wyników w kraju, dlatego reprezentował Polskę na jakimś konkursie matematycznym w Argentynie XD Co prawda dyrektor nie dał mu zdać eksternistycznie matury (żeby mu rankingi olimpiadami podbijał), ale jakoś tam załatwione to było na UW. A na lekcje w liceum nie musiał chodzić xD
Ban bo widzisz, nasze trio zawsze myśli tak samo bo Ygriś odpowiada na wszystko tak jak ja chciałam jeśli mnie wyprzedzi ♥
Ło ja pierdziu D:
Ostatnio zmieniony przez nelumi (15-02-2015 o 21h03)
Ban, bo "ło ja pierdziu" idealnie podsumowuje odczucia nas wszystkich, którzy go znają xD
W gimbie wygrał kuratoryjne: z matmy (x3), z chemii i z fizyki (ten chyba dwa razy) XD Plus ten licealny z matmy xD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (15-02-2015 o 21h07)
Ban, bo mnie wyprzedziłaś.
Water Team. ♥
Wiedziałam, że coś takiego jest, a wszyscy wokół chcieli mi wmówić, że nie ma. ;o
Ostatnio zmieniony przez Skye (15-02-2015 o 21h08)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g