Ban, bo aż kupiłam sobie parasolkę Melanie, może coś wykombinuję. XDD

Strony : 1 ... 58 59 60 61 62 ... 201
Ban, bo aż kupiłam sobie parasolkę Melanie, może coś wykombinuję. XDD

Ban, bo w tych konkursach czuję inspirację Frozią, bo ja zaczęłam falę wieloosobowych żuri ♥
Ban, bo idę do spanka, branoc miśki. ❤
Ban, bo no cóż, niektórzy faktycznie biorą kilka osób i nie mają roztrojenia jaźni. <3333
Ban dobranocny. Śpij dobrze. 
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (13-02-2015 o 22h25)

Ban, bo roztrojenie jaźni jest super, kiedy chcę pogadać z kimś inteligentnym jako Frozia, a na Frozę mam focha to zawsze pozostaje Frozosława 
Dobranoc, Lotko, niech Ci się przyśni Twój nieogar, hehehe ♥
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (13-02-2015 o 22h33)
Ban, bo ja zwykle tylko słucham jak głosy w mojej głowie się kłócą o to, który jest prawdziwy.

Ban, bo wrzuciłam stylizację do irisiowego konkursu i stwierdzam, że jest super XD INNI MOGĄ JEJ NIE KOCHAĆ, ALE MA MOJĄ MIŁOŚĆ ♥
Ban, bo aż na nią spojrzę.

Ban, bo wygląda dość epicko XD Teraz jakie dać wyniki? XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (13-02-2015 o 22h57)
Ban, bo nas się pytasz? XD Ty tu siedzisz w żyri XD
Ban, bo też myślałam nad wieloosobowo-jednoosobowym jury z jakimś rozdwojeniem czy czymś, ale uznałam, że to będzie suche, a później Froza to wzięła XD
Ban, bo to nie jest suche, to szczera prawda! Froza, Frozia i Frozosława czują się urażone, że uznałaś je za wieloosobowo-JEDNOOSOBOWE żyri. BIADA CI XD
Ban, bo zestaw 3w1 mi grozi XD
Ban, bo idę na maila xD
Ban, bo moja siostra ma łacinę na biol-chemie i mi napisała coś po łacinie w komentarzach - tłumacz google twierdzi, że to znaczy "piękne blond włosy" XD
Ban, bo ech ci biolodzy... xD
Ban, bo biol-chem to zUo XD Za dużo kucia itp. </3
Ban, bo wciąż nie wiem, czy Frozia coś dla mnie wykombinuje z tego rendera. D:

Ban, bo czy z tego kjut? ♥
Ban, bo chyba go nigdzie nie pokazywałam na forum. >.<

Ban, bo ja widziałam tylko taki z dwiema dziewczynami (♥) XD
Ban, bo ja faktycznie dałam jej taki z dwoma dziewczynami. D: Czy ja to jednak na forum wstawiałam? D:

Ban, bo dyskutowałyśmy, który render lepszy - ten mój, czy ten Twój XD
Ban, bo chyba nawet, w tym wątku, też coś pamiętam. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo coś wykombinuję, ale to wymaga chęci odpalenia AP, a dziś to z trudem zrobiłam, żeby poprawić sygnę dla Osy xD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (13-02-2015 o 23h26)