Ban, bo już wolę się męczyć niż wymiotować.

Strony : 1 ... 116 117 118 119 120 ... 201
Ban, bo już wolę się męczyć niż wymiotować.

Ban, bo czasem trzeba, chociaż ja nawet z łapą nie potrafię, słabeusz ze mnie. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo ja nawet nie próbowałam... Bleee ;-;
Ban bo co blee, na rękę nie rzygasz jak zdążysz wyciągnąć XD
Ja nie potrafię się tak męczyć. Jak ma mi być niedobrze przez 3 dni, a mogę się zmusić i wsadzić rękę do gardła co nie trwa dłużej niż 5 minut to wolę to zrobić e.e
Ban, bo ja mam chyba traumę przez chorobę lokomocyjną </3
Ban bo ja mam koszmarną chorobę lokomocyjną. Jak jadę autobusem albo autem dłużej niż 2,5h to mi niedobrze. W żadnym środku transportu nie mogę siedzieć tyłem bo mi niedobrze, nawet stać tyłem nie mogę. Tylko w pociągach jest inaczej, za to je kocham ♥
Ostatnio zmieniony przez nelumi (20-02-2015 o 21h23)
Ban, bo moja mama uczyła się jeździć, kiedy była ze mną w ciąży, więc już w brzuchu byłam przyzwyczajana. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo ja najbardziej nienawidzę zapachu autobusów... Już on sprawia, że mi niedobrze </3
Ban bo w rodzinie nikt poza mną nie ma takiej choroby lokomocyjnej. Podobno to się zmniejsza jak robisz prawko i sama jeździsz, jeszcze nie sprawdzałam xD
Ja mam tak z większością tych całych zapachowych cośków do aut D:
Ostatnio zmieniony przez nelumi (20-02-2015 o 21h25)
Ban, bo dobrze, że u nas też nikt nie miał. Wyobraźcie sobie jedno wymiotujące dziecko - zaraz cała czwórka by potrzebowała woreczków.
Ale zapachu benzyny nienawidzę.
Ostatnio zmieniony przez Skye (20-02-2015 o 21h27)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan bo też nie cierpię zapachu benzyny D:
Ban, bo mi niedobrze tylko wtedy, gdy coś zjem przed drogą. >.<

Ban, bo wow, wróciłaś. D: Kiedy?

Ban, bo wracając do tematu rzygów, to czasem mi się zdarza specjalnie XD Jak party jest too hard XD Lepiej kontrolowanie niż się męczyć albo zrobić siarę XD
Ban, bo patrzę na twoje gify i stwierdzam, że to kolejna ruda Donna. >.<
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (20-02-2015 o 21h39)

Ban, bo moją Donnę kocham, a Twoja jest mi obca XD
No to ban za kochanie Donny...
Ban za zaczynanie zdania od "no to" i za wielokropek. 

Ban, bo Zioło takie zacofane... wróciłam wczoraj wieczorem! 
Ban, bo przeczytałam dalsze perypetie małżeńskie i śmiechłam, że z libacji miałam Rubusia przyprowadzać (albo kto inny, ale Lusia jasno dała mi do zrozumienia, że byłam jej pierwszą myślą, hahaha) xD TO BY SIĘ ZGADZAŁO, zazwyczaj ludzi ogarniam, bo jestem najbardziej ogarnięta XD
EJ, mogę się Wam czasem z jakąś epizodyczną rolą jako Froza wtranżolić? XD BĘDZIE ŚMIESZNIE ♥
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (20-02-2015 o 21h47)
Ban, bo chętnie. xD Ale to w jakimś konkretnym momencie, zawiadomię ci.
A przeczytałaś mojego new posta na Peryp.? 
Ban, bo OWSZEM
Od razu jak postnęłaś wyczaiłam 
NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ WTRANŻALANIA ♥
Ban, bo ty pewnie nie zauważyłaś, że mnie też nie było, a nie nadrabiałam banów, więc...
Ban za chęć wtranżolenia się do rpg.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (20-02-2015 o 21h51)

Ban, bo zauważyłam Ziółko, zauważyłam.