2 Demon mówi: aha xd wygląda trochę właśnie jak z soula xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (18-02-2015 o 18h47)

Strony : 1 ... 51 52 53 54 55 ... 200
2 Demon mówi: aha xd wygląda trochę właśnie jak z soula xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (18-02-2015 o 18h47)

1 anioł przejrzał na szybko finały i stwierdza, że mamy natłok różowych i słodkich stylizacji >.<
2 anioła siostra akurat ogląda (piracki XD) film na lapku </3
Ostatnio zmieniony przez Iremi (18-02-2015 o 18h49)
Pierwszy anioł poszedłby spać, ale nie może. JUTRO WOLNE, NIE MOŻNA SPAĆ.
2 angeliczek wyżulił od starszej siostry ( Lothiriel XD) lapka i bierze się za pisanie 3 rozdziału opka ♥♥♥
Pierwszy demon tylko coś pisze.
Pierwszy anioł zasnął przy zapalonym świetle w połowie przebierania i właśnie się obudził XD Byłam przekonana, że mój sen to rzeczywistość xD
Aaaa! Drugi anioł jest wściekły po prostu. Przyszedł dzisiaj biedny, przeziębiony do szkoły, bo miało być dużo ważnych rzeczy, a tu się okazuje, że nie dość, że miał na później to jeszcze na kolejnej lekcji zastępstwo (czyli nic nie robimy), potem hiszpański (czyli standardowo nic nie robimy), a potem idziemy wypełniać jakąś ankietę i to tyle. Nawet jednej, głupiej lekcji dzisiaj! Super, naprawdę opłacało się wychodzić z domu z bolącą głową, ryzykując pogłębienie przeziębienia -.-
Ech, wybaczcie, ale musiałam gdzieś wyrzucić swoje żale xD

Trzeci anioł współczuje aniołkowi wyżej.

Pierwszego demona zaskoczyła ilość materiału podesłanego przez koleżankę ze szkoły... Jak jestem w szkole to nic nie robimy, ale niech tylko nie będzie mnie przez kilka dni, to już muszę nadrobić chyba ze 20 zadań z matmy, zinterpretować kilka wierszy, zrobić trzy strony ćwiczeń z angielskiego, oprócz tego przedmioty, które są raz w tygodniu... nie wspominając już o tym, że podczas mojej nieobecności były 3 zapowiedziane sprawdziany i 2 niezapowiedziane kartkówki. Zapowiada się pracowity weekend >.<'
Wybaczcie, potrzebowałam się wyżalić ;>
O, Ygriś współczucie bardzo ♥
Ostatnio zmieniony przez KimKas (19-02-2015 o 22h44)
Pierwszy anioł współczuje szkolniakom i życzy powodzenia 
Ja sama zastanawiam się, czy nie zajrzeć rano do przychodni po L4, żeby nie iść na zajęcia xD Przy okazji wzięłabym receptę na lek i zbadała gardło, żeby znowu nie wylądować z zapaleniem gardła i krtani...
A W OGÓLE TO UKRADŁAM TACIE (cśś, on myśli, że pożyczyłam) TAKI CZADOWY PISAK DO TABLETA I JEST OSOM. TAK CZADERSKO SIĘ NIM STUKA, ŻE O MATKO! 
Szczegół, że szybciej bym pisała na laptopa albo też dwiema dłońmi na tablecie. Pisak jest OSOM i nie robi błędów, bo precyzyjnie w literki trafia <3
Drugi anioł współczuje także Kim. Widzi, że nie tylko on wpadł na pomysł wylania tutaj swoich żali.

Trzeci anioł cieszy się, że idze jutro do kina.

Siostra pierwszego demona też idzie jutro do kina :<
Pierwszy anioł nie lubi chodzić do kina xD
Pierwszy demon lubi chodzić z przyjaciółką na nocne maratony. Ewentualnie jak jest jakiś fajny film, który chce zobaczyć bo ogólnie woli oglądać je samotnie przed pc xD
Pierwszy anioł woli seriale xD
Pierwszy demon jednak woli filmy xD
Pierwszy anioł tez idzie do kina, ale w poniedziałek 
A drugi anioł chyba wybierze się do kina w sobotę.

A trzeci anioł źle się czuł, więc jednak weźmie sobie to L4 za dziś xD
Czwarty anioł też woli seriale jak Frozia, ale do kina jest mu przyjemnie pójść xD
Btw, pierwszy raz coś w stylu filmu dla dorosłych, będzie śmiechowo xDD

5 anhel wygrywa? XD
WIN XD
Pierwszy anioł jest zaskoczony. Iremi wygrała i nawet nikt nie zauważył, sam anioł zrobił to dopiero teraz xD Ale bardzo się cieszy ^^