Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 31-05-2013 o 19h25

Miss'wow
Evely
...
Miejsce: Don't never say you're lonely / Bristol

Link do zewnętrznego obrazka
Fotografuję to, co wokół mnie telefonem : p. Nie liczcie na cuda, ale co począć z wolnym czasem? Tak więc zakładam ten wątek by ktoś mógł popatrzeć na te pstryczki. Mówiłam już, że cudów nie będzie, pogody też nie ma, a mi zdjęcia bez pogody nie wychodzą. Czasami fotografuję tylko i wyłącznie z braku zajęcia, a czasami po to, żeby mieć tapetę na telefonie...
Zapraszam do mojej dziwnej galerii.

Moja kotka Psotka w wyjątkowo udanej pozie
Chabry
INNE:

Na razie tylko tyle, ale mam nadzieję, że nie są jakieś potworne...

Co do rozmiaru zdjęć nie mogę ich już bardziej pomniejszyć :c Pikselują się. Jeśli nastąpią utrudnienia w funkcjonowaniu forum to przepraszam, jeśli będzie tam udział tych zdjęć.

Ostatnio zmieniony przez Evely (31-05-2013 o 19h34)

Jeśli MASZ MNIEJ MN ODE MNIE RZUĆ MI WYZWANIE bez zakładu!!!   818/1000 WYGRANYCH. Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka

#2 31-05-2013 o 19h38

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Bardzo ładne zdjęcia jak na telefon a kotka śliczna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#3 31-05-2013 o 19h39

Miss'wow
Evely
...

Podziękuję i telefonowi i Tobie, a komplement przekażę Psotce, która teraz pewnie karmi małe 5 kociąt. Może im kiedyś zrobię zdjęcie...

Jeśli MASZ MNIEJ MN ODE MNIE RZUĆ MI WYZWANIE bez zakładu!!!   818/1000 WYGRANYCH. Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka

#4 31-05-2013 o 20h40

Miss'całkiem całkiem
Feila
...
Miejsce: Koszalin

Też uwielbiam robić zdjęcia , http://love-my-world.flog.pl/ moj fotoblog /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
bardzo dużo też rysuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

,,Miłość jest siłą, która nie narzuca się człowiekowi od zewnątrz, lecz rodzi się w jego wnętrzu, w jego sercu, jako jego najbardziej wewnętrzna własność"

#5 31-05-2013 o 21h06

Miss'Żółtodziób
...

Feila, przepraszam, ale..

REGUŁY OGÓLNE
[...]
♥ Reklamowanie innych gier, stron lub portali na stronie jest surowo zabronione. Autor takich postów może zostać ukarany.[...]

Prosiłabym o wymienianie się pewnymi informacjami poprzez wiadomości prywatne.

W kwestii samych zdjęć, faktycznie Evely muszę Ci przyznać, że jak na zrobione telefonem, są naprawdę dobre. Przede wszystkim, nie zamazane jak to bywa w niektórych przypadkach.

Swoją drogą, masz naprawdę śliczną kotkę. Może uda Ci się kiedyś wykonać zdjęcie, na którym będzie karmiła kocięta? /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

Ah! Ponieważ pytałaś o to na górze, wspomnę, że zamieszczane na forum pliki graficzne, tak długo jak go brzydko nie rozciągają, są jak najbardziej w porządku. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Pozdrawiam! ^ ^

#6 31-05-2013 o 22h46

Miss'całkiem całkiem
AEdelline
...
Miejsce: Warszawa

Jak na telefon - nieźle.
Niektóre są nieco mało ostre, ale nie jest tragicznie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Kotka jest prześliczna, tak samo chabry. Pierwsze zdjęcie w "innych" jest trochę za bardzo rozmazane, co daje dziwny efekt. Do tego nie powinnaś "zamazywać" reszty kwiatków, bo i tak widać, że tam były. Więcej zastrzeżeń nie mam i czekam na dalsze zdjęcia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i67.tinypic.com/zjtmwy.jpg

#7 01-06-2013 o 09h47

Miss'wow
Evely
...

HyunAeCo do Psotki karmiącej kocięta to ten moment spadł mi z nieba, ale trudno robić zdjęcia w takich warunkach natomiast zachowało się takie jedno ładne gdy kicie były jeszcze małe, malutkie i przed chwilą zrobiłam im kilka nowych, ale pięć kotów i kocicę w pudełku nie łatwo ująć. Ale dodam to stare i słodko śpiące kotki. Gdy poprawi się pogoda i będzie troszkę jaśniej w pomieszczeniach to wtedy dodam aktualne zdjęcie. Bonus - begonie, które są według mnie śliczne.
Gdyby ktoś się pogubił to jest na zdjęciu 5 kotów, ale jeden się chyba gdzieś schował...
Śpiochy
Begonie

AND NOWE FOTKI! Zainstalowałam jakiś program co mi brat przysłał i teraz jest ok. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Evely (07-06-2013 o 16h13)

#8 29-06-2013 o 17h31

Miss'Żółtodziób
...

wow

#9 29-06-2013 o 17h37

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Nie bawiłabym się w zdjęcia makro telefonem - ani to ładnie nie wygląda ani estetycznie.

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#10 29-06-2013 o 18h35

Miss'ok
Rinmaru
No pants, no problems.
Miejsce: dworek w Różowych Chrabąszczach~♥

Cudowne kociaki <3 Aż mnie zżera, że ja takich nie mam

#11 30-06-2013 o 18h07

Miss'wow
Evely
...

nivata napisał

Nie bawiłabym się w zdjęcia makro telefonem - ani to ładnie nie wygląda ani estetycznie.

Oczywiście, że mogłabym robić zdjęcia aparatem, ale brat mój zacny wyjechał do Belgii, tak więc mam tylko telefon. Uprzedzałam w pierwszym poście: nie ma co liczyć na cuda, nie jestem profesjonalistką. Jestem tylko 12-latką, która ma zajęcie. I jeszcze jedno: Fotografia to nie zabawa i bieganie z aparatem za wszystkim, co się rusza i ma kolor - fotografia to pasja...

Zdjęcia (NOWE). Wyjątkowo robione aparatem, bo brat mi pożyczył.

(przepraszam za rozmiar, ale zdjęcia się inaczej pikselują)

Inne: (telefon)

#12 11-07-2013 o 11h45

Miss'wow
Klementyna
.
Miejsce: Kraków

Piękne kwiaty no i kotek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

.

#13 13-07-2013 o 19h43

Miss'nieobczajona
gabisia161
...

Bardzo podoba mi się to drugie nad strumykiem, /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Ładne, żywe kolory i ładnie wszystko ujęte /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
W pierwszym trochę uciekła Ci ostrość, i całe zdjęcie robione jest pod lekkim kątem, fajniej wyglądałoby ułożone prosto /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Trzecie i czwarte ładne, spokojne. ;>
Telefonem faktycznie widać, że zdjęcia są nieostre. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez gabisia161 (13-07-2013 o 19h45)

#14 10-08-2013 o 17h22

Miss'nieobczajona
Baton
Louise Targaryen
Miejsce: Myreen

gabisia161 napisał

Bardzo podoba mi się to drugie nad strumykiem, /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Ładne, żywe kolory i ładnie wszystko ujęte /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Tak,zdecydowanie to zdjęcie jest najlepszym,twoim zdjęciem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png.

#15 13-12-2014 o 21h40

Miss'wow
pikna3
Zapraszam na profil :)))

Cudne zdjęcia!

Pozdrawiam! =>

Dyskusja zamknięta

Strony : 1