Cześć, mam na imię Patrycja. Moim hobby jest lepienie z modeliny figurek kawaii. Bardzo lubię czytać książki, szczególnie takie dla dzieci np. Dzieci z Bullerbyn. Chodzę do 4 klasy podstawówki, moim ulubionym przedmiotem jest matematyka. ( no, nie zawsze)
Myślę że jestem z niej bardzo dobra. Nieznoszę zaś J.Polskiego i to z niego mam najgorsze oceny. Oprócz tego, jestem bardzo dobra z języka Angielskiego. Moim ulubionym serialem jest Violetta, bardzo lubię też bajki Disneya, np. Myszka Miki. Lubię grać w grę Słodki Flirt i Miss Fashion.
Chciałabym kiedyś ładnie rysować xd
Jestem Fanką : Martina Stoessel, Lodovica Comello, Jorge Blanco, Mercedes Lambre, Indila
Lubię jeszcze Oliviera Sykesa, lecz nie jestem specjalną fanką. 
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 20-01-2015 o 17h00
#2 20-01-2015 o 17h33
Mam, właśnie upiekłam ciasteczka ^u^
No więc, witaj Patrycjo
Jak się czujesz w grze?
Oprócz angielskiego i matematyki, masz może jakieś pasje/hobby (w sensie czynności)? Oglądasz anime albo czytasz mangę? Lubisz czytać książki? Albo piec ciasteczka? 
#3 21-01-2015 o 10h42
Cześć
W grze się bardzo dobrze czuję, powoli ją poznaję
Tak jak pisałam, lubię lepić z modeliny, w 3 klasie ulepiłam całą moją klasę, w formie laleczek chibi. Bardzo lubię lepić np. miniaturowe jedzenie, różne rzeczy kawaii. Nie, nie oglądam anime, za to mój starszy brat ogląda anime i czyta mangę, czasem się temu przyglądam
Uwielbiam czytać książki, moją obecną lekturą jest książka ,,Bracia Lwie Serce " - czytałam już ją w 2 klasie, ale postanowiłam do niej wrócić
Kocham piec ciasteczka ! A szczególnie je dekorować lukrem .. i jeść 
Strony : 1