236 żona ziewa, bo najadła się, jest jej ciepło i przez to zrobiła się śpiąca. XD

Strony : 1 ... 89 90 91 92 93 ... 200
236 żona ziewa, bo najadła się, jest jej ciepło i przez to zrobiła się śpiąca. XD

237 żona patrzy z niedowierzaniem.
238 żona wciąż się śmieje ze swojej literówki w rpg.

239 żona pyta się, co to za literówka.
240 żona mówi, że Soo "wszedł na łóżko" z pewną drobną zmianą literki na samym końcu. XD

241 żona zastanawia się czy to tworzy jakieś przekleństwo czy coś że poprzedniczka nie napisała co wyszło.
242 żona mówi, że nie, to nie przekleństwo, ale można mieć różne skojarzenia... >.<

243 żona główkuje co to jest. Dodała na końcu chyba cały alfabet i nadal nic się nie dowiedziała 
244 żona mówi, że trzeba skasować jedną literkę z "łóżko" i dodać inną. >.<

245 żona śmieje się z Mi, bo biedna nie wie o co chodzi. xD To nawet dobrze, lepiej, żeby na razie nie wiedziała. 
Zioło taka literówka 
246 żona mówi, że Soo Joon jest niewinny. XD

247 żona mówi Szarlotce, że ją tam guzik obchodzi czy wie czy nie. Po prostu fajnie by było wiedzieć
110 mąż pośpiesza żony.

248 żona obrusza się i dalej dopasowuje buty do spódnicy.

249 żona jęczy, że ma za małą szafę, bo ciuchy się wysypują, więc nie ma co na siebie włożyć 
Ostatnio zmieniony przez KimKas (14-03-2015 o 21h57)
250 żona ogląda sobie film :>

251 żona jest dumna z Yubiś, za napisanie w każdej grze xD
252 żona powinna w tym momencie uczyć się do sprawdzianu z matmy... a dobra, najwyżej poprawię xD
253 żona smuta, bo Ed Sheeran śpiewa za wysoko w Sing i żona nie może śpiewać z nim. XD

120 mąż zazdrości awatara bez tła.

254 żona poleca podrzucenie avatara do któregoś z lepszych warsztatów z sygnaturkami, bo tam dziewczyny powinny umieć robić rendery.

256 żona pomaga dzieciom w odrabianiu matematyki.

258 żona mówi, że nie trzeba do żadnego warsztatu XD Zależy kogo prosić. Ja sobie zawsze rendery sama robię, a nie chce mi się bawić w żadne warsztaty ♥