288 zioło chciałoby w sumie Zioło & Nel kontra reszta.

Strony : 1 ... 178 179 180 181 182 ... 200
288 zioło chciałoby w sumie Zioło & Nel kontra reszta.

289 zioło znowu protestuje xD

290 zioło głaszcze Mineo, bo i tak nikt takiej gry nie założy. xD

291 zioło zabiera rękę poprzedniego zioła 

292 zioło czuje się odtrącone, więc pełznie gdzieś na bok. T^T

293 zioło czai się w pobliżu poprzedniego zioła

294 zioło chyba pójdzie umyć włosy. >.< Chociaż... Muszę się przyjrzeć i zapytać siebie, czy mi się opłaca. To tylko stolica. x.x

295 zioło wzdycha, bo czuje kurczaka

296 zioło na wspomnienie kurczaka boi się o Maknę. T^T

297 zioło poogląda sobie zaraz dramę

Majerankowa napisał
286 zioło chciałoby zobaczyć więcej palaczy. :v
Załóżmy wątek Zioło i Froza kontra reszta świata. :v
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (23-06-2015 o 15h24)
299 zioło nie lubi ennagramu z oficjalnej strony, bo na innej z tymi samymi pytaniami lepiej go podsumowali. :v Nie było aż takich ograniczeń na skrzydła, co ja poradzę, że nie mam jednego typu osobowości. :v

300 ziło robiło enneagram i wynik wyszedł dziwny

301 zioło nie mówi, że 4w5 zupełnie do niego nie pasuje, ale może się założyć, że jakby zrobił za kilka dni to mu wyjdzie co innego. :x

302 zioło ma (z anjnowszego) 5w8 (pani od etyki dziwnie na to patrzyła...nie wiem czemu), a wcześniej wyszło mi że 4

304 zioło nie lubi tych internetowych testów na osobowość xD jeśli już wolałby to sprawdzić normalnie u specjalisty z dokładnymi pytaniami, z moja pełna odpowiedzią.
305 zioło ostatnio polubiło takie testy, fajnie czasem poczytać takie rzeczy i sprawdzić czy wynik wyszedł prawdziwy.

306 zioło nie zna siebie i nawet jeśli myśli, że szczerze odpowiada na pytania to pewnie i tak coś gdzieś przekłamuje i nie zawsze wszystko się zgadza x)

307 zioło ma tak jak ziolo 306, potweirdza to to że ostatnio wyszedł jeszcze bardziej "chiński" wynik x.x

Mimo wszystko 308 zioło ma jakiś zacesz z robienia durnych quizów, bo jest ciekawy odpowiedzi.

309 zioło czuje się wypalone od środka

310 zioło widzi Zioło online *-*

311 zioło nie widzi zioła 

312 zioło odkopuje wątek z 3 strony XDDD YUBIŚ SZALEJE XDDD