87 pierożek przyłącza się do życzeń.
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. "
Strony : 1 ... 126 127 128 129 130 ... 200
87 pierożek przyłącza się do życzeń.
88 pierożek zjadł pyszny obiad ♥
89 pierożek skulił swoje rożki i stał się uszkiem do barszczu.

90 pierożek woli być pierożkiem w pełni okazałości.
91 pierożek mówi o kanapkach.

92 pierożek zwinął się w kulkę i stał się baozi.

93 pierożek ma ochotę na pierożki ^^

94 pierożek jest śpiącyyyy. I Zioło, zamiast Chantee w zasadzie ja sprawuję pieczę nad wszystkim i mówię - rób posta, a ja spojrzę czy to ma ręce i nogi, a potem approve'nę 
95 pierożek pierwszy raz zostaje pierożkiem ;D
96 pierożek miał się godzinę temu iść myć, ale zamiast tego pisze. Taaa, na pewno dziś posiedzę w wannie z książką XDDD
97 pierożek powinien się uczyć na przedsiębiorczość, ale jak co niedzielę (no dobra, jak co dzień) woli siedzieć w Internecie. Do tej 3 zawsze się jakoś dociągnie ^^
98 pierożek też ma dużo nauki, a szuka charakterystycznych cech pozostałych dwóch modek bo przypomniał sobie, że konkurs jest do jutra a on nie ma czasu XDXD
99 pierożek ma jutro od pyty do zrobienia, więc zastanawia się, czy 6 godzin starczy czy może nie iść na wykłady xDDD
100 pierożek musi napisać pracę semestralną, pouczyć się na działalność gospodarczą, trochę matmy i pewnie w pizdu lekcji XD
101 pierożek cieszy się, że już ma wszystkie oceny na koniec roku wystawione, teraz tylko załatwić sprawę z nieobecnościami i będzie git ;]

102 pierożek pamięta swoją klasę maturalną, to były piękne czasy, tak bardzo wszystko można było olać </3
103 pierożek zastanawia się czy będzie miał klasyfikowane z paru przedmiotów przez chorobę xD
U 104 pierożka nawet nie patrzyli na nieobecności. A gdyby spojrzeli to, hehe, nie powinien zdać z kilku przedmiotów, hehe. W 2 klasie byłam równo 4 razy na chemii, na sprawdzianach/kartkówkach xD
105 pierożek musi mieć 0 nieusprawiedliwionych do stypendium, a okazuje się, że ma jakieś jeszcze z poprzedniego półrocza >.< Trza to jutro załatwić xD

106 pierożek mówi "aaaaaa, nieusprawiedliwione, to nie znam problemuuuu" XDD Pisanie samej sobie usprawiedliwień od 4. klasy podstawówki tak bardzo xD
107 pierożek też sobie sam pisał, ale jak to z zeszłego półrocza to usprawiedliwienie się nie liczy i tylko nauczyciel mi to może skreślić </3

108 pierożek w 3 gimbie był na edb 3 razy w semestrze, kij z tym, że to z wicedyrektorem. Było w sali w podziemiach to bliżej do szatni niż do klasy, brało się kurtkę i wychodziło XDXD
Ostatnio zmieniony przez nelumi (20-04-2015 o 00h36)
109 pierożek miał chody u wychowawczyni, w pewnym momencie sama zaczęła wszystko usprawiedliwiać "bo Ania na pewno jest chora" XD
110 pierożek miał spoko wychowawczynię, bo mama tylko sms'a wysłała i już usprawiedliwiała xD Teraz w sumie też tak gościu robi xD
111 pierożek lubi swój numerek, choć obawia się, że zanim go ktoś zje to zdąży wystygnąć ;]