495 żona powoli wbija posty, by szybciej któraś mogła walnąć pięćsetnego posta xD
Strony : 1 ... 100 101 102 103 104 ... 200
495 żona powoli wbija posty, by szybciej któraś mogła walnąć pięćsetnego posta xD
496 żona mówi, że i tak wypadnie na nią jak będziemy tu we dwie. >.<

497 żona powolutku dalej wbija, by wypadło na poprzedniczkę, jeśli dalej będą tu we dwie xD
270 mąż chyba coś przegapił, bo ilość żon podwoiła się <szok>

499 żona pozdrawia męża. xD
BIEDNY ANANAS MUSI WALNĄĆ 500 WEHEHEH
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (29-03-2015 o 16h49)

499 żona wita męża, akurat na końcówkę obiadku wpadł ;>
MAJERANEK, PRZYZYWAM CIĘ!
Ale wyczucie xD Ziółko się pojawiło, a ja jestem żoną numer 500! Za jej sprawą wszystkie żony biorą rozwód i wynoszą się od byłego męża! xD
WYGRALI GRACZE! XD
Kolejnym tematem są MUGOLE I CZARODZIEJE!
Gracz --> czarodziej
Moderator --> mugol
Ananas życzy dobrej zabawy ^^
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (29-03-2015 o 16h56)
1 czarownica może teraz zamieniać ludzi w żaby, yaaay.

2 czarownica też się cieszy 
3 czarownica czeka na jakiegoś kreatywnego mugola, który wymyśli, jak być lepszym od czarownic xD
10 mugol smuci się, że się go tak tutaj obraża i nie zamierza się więcej odzywać ;( foch za temat
(dinozaur, mugol - co mnie jeszcze dziś czeka z Waszej strony
)

4 czarownica się wita, bo dawno tu nie zaglądała xD
5 czarownica nie chce by mugol sobie szedł, tylko chce, by był kreatywny, i wymyślał, jak być lepszym od czarownic xD Nooo, chyba, żeeee... nie, to dziwny pomysł xD
6 czarownica chciała napisać, że ban bo Ananas ma jakieś pomysły, którymi się nie chce podzielić xD
7 czarownica potrzebuje zaklęcia na drapiącą krtań/gardło </3
8czarownica wyczarowała patelnię :-P

9 czarownicę mdli, więc poszukuje zaklęcia na mdłości...
10 czarownica chyba teleportuje się pod prysznic... ;D
11 czarownica głaska swojeo pieska

12 czarownica rozważa, czy pójść jutro na wykład z makroekonomii xD Pewnie będą tłumy po ostatniej liście obecności (która mnie tam nie obeszła, bo na wykładach obecność nieobowiązkowa jest wklepana w regulamin studiów ;D), więc nie ma po co xD
13czarownica przez przypadek prawie napisała ośmiornica XD

14 czarownica stwierdziła, że puści sobie końcówkę najnowszych Chirurgów i Dereka jeszcze przed prysznicem ♥
16 czarownica żuje gumę.
17 czarownica wzięła tabletkę na gardło i nie pomogła, więc zdecydowanie ma coś z krtanią </3