Ban, bo ja się obudziłam w środku nocy, bo się okazało, że mama mi za mocno bandaż elastyczny zawiązała...

Strony : 1 ... 45 46 47 48 49 ... 200
Ban, bo ja się obudziłam w środku nocy, bo się okazało, że mama mi za mocno bandaż elastyczny zawiązała...

Ban bo co cię banuję ostatnio to ty o bandażu :-P

Ban, bo ten bandaż był zły, ale ponosiłam go przez jeden wieczór i nadgarstek już nie boli. ♥

Ban, bo przynajmniej cię nie boli. <3
Ban, bo chętnie bym dobiła w ten weekend do 7 tys wiadomości, ale przydałoby się pouczyć do sprawdzianu z dat i sprawdzianu z całego semestru z historii. :x

BAn bo ja mam test z matmy i polskiego- z lektury której jeszcze nie przeczytałam, a powinnam

Ban, bo ja mam ferie i nie muszę się uczyć 

Ban, bo ja mam 29 stycznia ostatni dzień szkoły, bo 30 to zabawa noworoczna na którą nie mam zamiaru iść. ♥
9 dni... To tyyyle nauki!

Ban bo mam wtedy ferie co ty :-P

Ban, bo ja mam od połowy lutego. :c
Ban, bo ja już żyję feriami... C'mon, to tylko 9 dni!
Zdążę umrzeć z wyczerpania do tego czasu. >.<
Ps. Chodzi mi oczywiście o dni szkoły. xd
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (17-01-2015 o 11h22)

Ban bo my z moją lamą już umieramy :-I

Ban, bo ja mam zdecydowanie za dużo nauki z historii, c'mon, po co nam sprawdzian z półrocza i kartkówka z dat od początku gimnazjum?

Ban bo nie wiem po co. W każdym bądź razie nasze nauczycielki wpadają na równie genialne pomysły. I oczywiście tak jak rzed świętami, w ostatni tydzien non stop będziemy coś pisać.

Ban, bo nam wystawiali oceny do wczoraj i mieliśmy codziennie coś przez to... Na razie na ostatni tydzień nic nie zapowiedzieli, bo w końcu dopiero co zaczynamy nowe działy.

Ban, bo muszę czytać Pana Tadeusza i Fausta w tym samym czasie ;-;

Ban, bo ogladam Frank i dżungla. <3

Ban, bo nie mam pojęcia co to jest xD

Ban, bo Zioło ma ode mnie dyplomik. <3
Ban, za chwalenie się.

Ban, bo ustawiłam sobie ten dyplomik w opisie i w stronie internetowej. 

Ban, bo wow, zazdro, kiedyś Cię dogonię, hehe.

Ban, bo może kiedyś. XD

Ban, bo ja nawet nie wiem kiedy ciebie dogonię XD
Ban, bo musisz mnie dodać do znajomych na gg, żebym mogła cię dopisać do konferencji. XD 43964115 - mój nr ♥