Ban, bo ci je usmażę, mwahaha.

Strony : 1 ... 40 41 42 43 44 ... 200
Ban, bo ci je usmażę, mwahaha.

Ban za 1 669 wiadomości (od ilu jest nowa ranga >.<?)
Ban bo I'm soo into you~
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (15-01-2015 o 20h07)

Ban za "Soo" bo mój Soo Joon o wyglądzie Baekhyuna czeka, aż nim poruszę. XD

Ban bo wzmianką o Azjacie do poruszenia przypomniałaś mi o moim

Ban, bo Ojsa stwierdziła, że będę miała z nim śliczne dzieci. XD *Przyszedł do mnie we śnie, a potem miałam wahania nastrojów*

Ban bo śmiechłam marchewką xw

Ban, bo raz mi się śniło, że razem z Pekjonkiem uciekam przed policją na koniu. XD *Ps. bez skojarzeń, to był taki koń koniowaty. XDD*

Ban, bo mi się dzisiaj śnił mój ultimejt “ψ(`∇´)ψ

Ban, bo mi się jakoś niedawno śniło, że Mel wróciła na forum i od razu była jakaś drama...

Ban, za wspominanie o niej.

Ban bo mi dziś śnił się księżyc
Ps. Majeranie ja i tak zawsze będę kojarzyć każdego koniowatego konia z księdzowatym koniem XD

Ban, bo właśnie wróciłam do domu C:
Ostatnio zmieniony przez Paululusia (15-01-2015 o 20h39)
Ban, bo mam ochotę założyć wielką konferencję na gg z ludźmi z banów, żeby nie musieć wiecznie pisać "ban" i czekać 60s. xD

Ban bo to mnie namawia do założenia gg

Ban, bo fajny pomysł.

Ban, bo w takim razie zapraszam na gg. <333

Ban, bo przypomnij mi mój nr gg xD Muszę aplikacje pobrać a nr nie pamiętam.

Ban, bo czy to uzależnienie, jeżeli w codziennym życiu zdarza mi się różnych ludzi "banować"? ;D
Ban, bo ja tylko raz "zbanowałam" mamę, ale ogólnie to tak nie mówię. Jak już coś to piszę. XDDD

Ban, bo jej! Zakładacie GG. ^^
Ban, bo Minio już założyła (dla mnie heuheu), a resztę serdecznie namawiam. <33 Tu macie mnie z moim Pekjonkiem na avku. <333 43964115

Ban, bo naprawdę muszę zrobić angielski, a mi się nie chce </3 A NAPRAWDĘ MUSZĘ </3 I nie takie muszę-ale-nie-zrobię, a muszę-muszę </3
Ban, bo w takim razie dam ci dobrą radę - wyłącz mf. XDD

Ban, bo czekam aż zrobisz zbiorową rozmowę xp

Ban, bo przez przypadek zbanowałam Szarlotkę na PW ;D