Ban, bo Frozia do nauki podchodzi na zasadzie "nauka nie zając, nie ucieknie" i zostawia wszystko na ostatnią chwilę ❤️
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 16 17 18 19 20 ... 200
Ban, bo Frozia do nauki podchodzi na zasadzie "nauka nie zając, nie ucieknie" i zostawia wszystko na ostatnią chwilę ❤️
Ban bo chyba połowa ma podobne nastawienie...
Tu masz szlugi YOLO
Drze się Overdose

Ban bo nie poszłam do szkoły bo po testach sprawnościowych nie mogę chodzić, a co dopiero wspinać się po schodach na szkolne piętra <3
Ban, bo ja z kolei na uczelni byłam 
Ban bo mam zamiar kiedyś wspomnieć jak będę u lekarza, że nawet po najmniejszym wysiłku mam zakwasy, mimo że się nie zmęczę, a inni nawet jak są padnięci nie mają... Życie w ciągłym bólu (choć ćwiczę regularnie) jest uciążliwe.. *znowu długi ban*
Ban, bo coś wiem o życiu w ciągłym bólu
Od lat rozwalone kolana, które każdy lekarz diagnozuje inaczej plus nieustanny bôl brzucha, który z rzeczy, do której jestem przyzwyczajona czasami potrafi się zmienić w taki, który nie pozwala wstać z łóżka
Ale mówi się trudno i żyje się dalej, dopóki nie wskoczy nowa choroba 
Ban bo jestem chorowitym dzieckiem (choć na takie nie wyglądam) i nie dbam o zdrowie XD
Trzeba dać psu jeść a jestem w piżamie? Po co się ubierać? Może nie jest tak zimno, choć jest środek zimy i mróz XD
Ban, bo ja chorowita pod względem przeziębień nie jestem, ale jakieś dziwne dolegliwości? No jacha, że Frozia z całej rodziny zgarnie, jak mógłby kto inny xD
Ban, bo u mnie nie kończy się na przeziębieniu tylko prawie zawsze jakiejś niezidentyfikowanej chorobie gardła, tak silnej, że nie mogę nic przełknąć ani powiedzieć, z czego jako pierwsze wykluczają anginę, dają jakiś antybiotyk i po jakimś tygodniu przechodzi (ostatnio podejrzewali szkarlatynę XD)
Ban, bo witam wszystkich! ♥HUG♥
Ban, bo kopiujecie po mnie używanie serduszek co chwila ❤️ Co zabawne, z tych tylko czerwone się wyświetla, a mam jeszcze w klawiaturze niebieskie, zielone, żółte, różowe i jeszcze jakieś ❤️
Ban, bo ja nie kopiuję xD
Ban bo ja tez nie XD
Ban, bo ja też nie kopiuję, robię je sama. ♥
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (13-01-2015 o 15h29)

Ban, bo byłam dziś na spacerze. Cudna pogoda. ^^
Ban bo jestem zbyt obolała, żeby chodzić XD
Ban, bo mi przeszły zakwasy, yaaay!

Ban bo ja genialna skacząc po lesię musiałam zwichnąć kostkę _-_

Ban, bo coś się nie za dobrze czuję i potrzebuję huga. :c
Ban bo mogę Cię wyhugować ❤️❤️
*huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuug*

Ban, bo hugujemy? <3
*huuuuuuuuuuuuuuuuuuuug*
Ban bo pewnie ❤️
*huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuug*

Ban, bo moja przyjaciółka nie wie po co się jeździ do dentysty... A przynajmniej tak myślę, bo się mnie pyta po co jadę. XD

Ban, bo ty też dostajesz huga ♥
*huuuuuuuuuuuuuuug*
i masz jabłuszko: Ѽ
Ban bo jabłko nie pasuje do majeranku (ale z kurczakiem komponuje się całkiem nieźle XD)