Ban za to że znowu jestem Pauliną przez ciebie XD

Strony : 1 ... 169 170 171 172 173 ... 200
Ban za to że znowu jestem Pauliną przez ciebie XD

Ban, bo ta Paulina bardzo mi pasuje 
Ban, bo piszę kolejny odcinek forumowego poradnika i nie wiem jakie są maksymalne wielkości sygnaturek. xD

Ban bo to można sprawdzić, ale nie wiem jak :-P
Ostatnio zmieniony przez Podoina (07-02-2015 o 18h20)

ban, bo ja też nie wiem jak, ale gdzieś to widziałam
Ban, bo to kiedyś było na forum, ale odkąd sygnaturki same się dopasowują to już tego nie ma.

ban, bo o samodopasowujacego się sygnaturki to coś 
Uuu... t wcześniej co się z nimi robiło? O.o
Ja tak bardzo na bieżąco XD

ban, bo pewnie trzeba było od razu własny dobry rozmiar mieć;p
Ban, bo to trochę utrudniało XD
ban, bo na pewno masz rację ;p
Ban, bo jak Froza wróci z udzielania korków, to mi skończy sygnę ♥
Ban bo jestem taka nieogarnięta że jak pierwszy raz przeczytałam to myślałam że dostawało się bana za zły rozmiar XD *epicfacepalm*

Ban, bo Froza jest najlepsza w gonieniu z postami, została mi już tylko Osa, Agata i Zioło do przegonienia
*tak odnośnie poprzedniego tematu :>*
Chyba że jak mnie teraz nie było to mnie nel dogoniła, bo Minio widzę, że nie 
Ban, bo zastanawiam się, czy wybierzesz polską, czy angielską (oryginalną) wersję tego cytatu XD Choć jestem prawie pewna który XD
Ban, bo polska jest ładniejsza (chyba po raz pierwszy mówię to o cytacie), ale najładniejsze czcionki chyba nie mają polskich znaków </3
Ban, bo ja czasem robię polskie znaki sama - , jako ogonek od ą, - jako kreska od ł i tak dalej. XD

Ban bo te czcionki są wkurzające. Wszystko piknie ładnie a tu np. ń takie odstaje :-(

Ban, bo zawsze można zrobić n i ustawić nad nią przecinek. xD

Ban, bo akurat od "ń" kreskę łatwo zrobić przecinkiem.
Ja też sobie często radzę w ten sposób, ale czasami są śliczne czcionki ozdobne, w których nie można tak machnąć, bo widać różnicę zbyt bardzo </3 Na szczęście do Irisiowej sygny znalazłam taką, gdzie mogłam "ś" dorobić ♥
Ban, bo mnie wyprzedziłaś XD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (07-02-2015 o 19h21)
Ban, bo już się nie mogę doczekać ♥
Ban bo siostra sobie poszła...

Ban, bo Misa mnie wkopała do hotelu miłości, moja postać w rpg dostanie zawału. :>

BAn bo zrobiłam mojej sis spam i chyba się zgodzi zrobić ze mną RPG

Ban, bo mam nową sygnę XD Jeszcze avek i komplet ♥