Ban, bo już nie męcz tak biednej Iriś xD
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (06-02-2015 o 00h55)
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

Strony : 1 ... 152 153 154 155 156 ... 200
Ban, bo już nie męcz tak biednej Iriś xD
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (06-02-2015 o 00h55)

Ban, bo ortografia i gramatyka zawsze była największą zmorą humanisty kochającego przedmioty ścisłe (lub na odwrót, bez znaczenia XD), ale serio już ją umiem.
I nie dlatego, że się jej uczyłam (średnio znam zasady XD), ale biorę wyrazy "na wygląd" - w końcu czytanie książek to nie tylko przyjemność.
Ale muszę się zgodzić, że na forum moja ortografia powala (tak jak mój zaskok) XD
Ban, bo mnie bronisz ♥ A ja tu piszę takiego długiego bana dla Frozowskiego XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (06-02-2015 o 01h02)
Ban, bo każdemu się zdarza, nawet ja czasem coś walnę ^^

Ban, bo ja jestem według moich osiągnięć "humanistą kochającym ścisłe" (bo kocham ścisłe i myślę logicznie, ale to z humanistycznych przedmiotów miałam więcej "ważniejszych" osiągnięć), a takich byków nie walę nigdzie XD Jedynie autokorekta robi mi jakieś błędy XD
Hahaha ♥
Ban za wcinkę, bo znowu długi ban leciał, a Ty wyprzedziłaś XD
A branie "na wygląd" nie jest mi obce, ja jak jest źle napisany wyraz to mam problem z przeczytaniem xd
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (06-02-2015 o 01h07)
Ban, bo wy tu o orto dyskutujecie, a ja znowu mam problemy z interpunkcją, przez co walę przecinkami gdzie popadnie. xD
Ban, bo ja z interpunkcją problemów nie mam, ale czasami specjalnie pomijam przecinki, które powinny być, bo po prostu polski wymaga za wielu przecinków XD
Ban, bo robię podobnie ^^

Ban, bo zdecydowanie wolę "angielskie" przecinki, a Ty? :>
Ban, bo ja bym chciała pisać za dużo przecinków, ale się hamuję.
A na forum często coś pominę, bo piszę z telefonu i zwyczajnie mi się nie chce </3
Ban, bo ja tam nie wchodzę na MF z telefonu :>
I też wolę angielskie przecinki, mniej ich ♥

Ban, bo ja wchodzę, ale nie przez aplikację, bo na apce w ogóle mi forum nie działa, nie wiem czemu xD
I właśnie za to "mniej" wolę angielskie przecinki ♥
Ban, bo ja nigdy nie korzystałam z forum na aplikacji, zawsze wbijam na normalnej XD
Ban, bo ja już nawet w ostatnich stronach w Safari mam "Salę gier" na telefonie XD
Ban, bo ja mam na chrome na głównej w "najczęściej odwiedzane" XD
Ban, bo tfu, o najczęściej mi chodziło, ale Frozia nie umie nazywać rzeczy po imieniu xD
Ban, bo na telefonie rzadko kiedy sprawdzam forum, tylko jak np. jestem w szkole.

Ban, w tej oto chwili wskakuję na nową rangę!
3500 wiadomości ♥ Frozia Otrzaskana ♥
Ban, bo brawo Otrzaskana ♥ A pamiętam jak jeszcze nie dawno pozbywałaś się OK xD

Ban, bo Froza po prostu goni Zioło, hahahaha ♥
Jak pierwsza dobiję do 10 000 wiadomości to nie będę musiała nikomu machnąć dyplomu xD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (06-02-2015 o 02h15)
Ban, bo tylko czekać aż wbijesz ponad 60 000 postów, jak niektórzy na francuskim forum xD

Ban, bo może kiedyś takie liczby nabiję, w końcu oni ile lat już grę mają :D
Ban, bo ciekawe czy ci się wcześniej nie znudzi 

Ban, bo może być i tak, ale skoro Francuzi się nie znudzili to może i ja wytrwam XD
Ban za różową stylizację *aaaa moje oczyyyy ( c; )*

Ban, bo hahaha, RÓŻ ATAKUJE ♥♥♥ WSZYSTKO RÓŻOWE U FROZY ♥ Dopasowała się do Wielkiej Różowej xD