ban bo lepiej bym tego nie ujęła 

Strony : 1 ... 132 133 134 135 136 ... 200
ban bo lepiej bym tego nie ujęła 

Ban bo uważam tak samo. Miałam podobną sytuację co w sumie było kulminacyjnym momentem w moim życiu. A potem bliżej poznałam osobę, z którą wcześniej nieszczególnie się lubiłam. Po 3 latach z dumą możemy nazywać się przyjaciółkami, bo naprawdę nie znam na świecie drugiej osoby, która byłaby tak podobna pod każdym względem i rozumiała mimo wszystko. Nie chodzimy już nawet do jednej szkoły i widujemy się rzadziej i mimo to nadal jest wszystko tak samo spoczi jak wcześniej.
A niektórzy ludzie to po prostu gnidy i tyle x'D
Ostatnio zmieniony przez nelumi (03-02-2015 o 02h14)
Ban bo właśnie jem śniadanko 
ban bo chyba pierwszy raz wstałam przed 12 

Ban bo zjadłam teraz kanapki 
Ban, bo ja swoje kanapki jadłam pół godziny temu XD
nelumi, może ja jeszcze nie mogę mojej uprzednio "nielubianej"-podobnej-do-mnie koleżanki nazwać przyjaciółką, ale nasza znajomość i rozmowy na osobności idą w takim kierunku, że pewnie pewnego dnia też będziemy na tym gruncie :> Nie jesteśmy w tej chwili szczególnie blisko na co dzień, ale kiedy się spotykamy to po prostu nie ma drugiej tak podobnej do mnie osoby :>
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (03-02-2015 o 14h13)
Ban bo dobrze wiedzieć 
ban bo się nudzie 
Ban bo się nie nuć 
ban bo widzę że dobrze ci idzie nabijanie wiadomości na forum 

Ban bo dziękuję za miłe słowa 
ban bo nie ma za co 

Ban bo jest za co 
ban bo chyba powinnam się zająć czymś ambitnym jak np czytanie książki

Ban bo ja też chyba powinnam czytać książkę 
ban bo co będziesz czytasz?

Ban bo będę czytała Hobbita 
haha
ban bo dobry wybór! a potem powinnaś obejrzeć sobie film chyba że już oglądałaś 

Ban bo jeszcze nie oglądałam 
ban bo ja po obejrzeniu byłam mega podekscytowana i oczywiście zakochana w paru postaciach 

Ban bo łał 
Ban, bo ja też jestem w trakcie czytania Hobbita, a trylogię filmową mam całą za sobą. 
ban bo Hobbit jest super ^^
Ostatnio zmieniony przez Yubin (03-02-2015 o 18h22)

Ban bo masz rację 
Ban, bo jak przeczytam Hobbita, to robię sobie przerwę, a potem zabieram się za LOTRa.