Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 10-01-2015 o 18h40

Miss'nieobczajona
Kazee
...

Niedawno zaczęłam grę tutaj, więc pomyślałam, że się przedstawię. Na wstępie zaznaczę, że nie jestem w tym dobra. x3

Hmph, od czego by tu zacząć? Jestem fanką anime, mangę czytuję okazjonalnie.

Jestem introwertykiem, wychodzę z domu praktycznie tylko do szkoły i większość swojego życia spędzam przed komputerem. Dlatego też uwielbiam grać w różne gry. Mam sporo zaliczonych tytułów na swoim koncie, a do moich ulubionych gier zaliczają się między innymi ''Alice: Madness Returns'' i cała seria ''Assassin's Creed''. Już od małego jestem również fanką pokemonów.
Pogrywam także w rozmaite gry przeglądarkowe. A w tę zaczęłam grać z tego samego powody, dla którego gram w Słodki Flirt. Ciuchy, ciuchy, ciuchy. Spełniam się w grach o modzie, chociaż daleko mi do ikony mody w życiu realnym.

Co do muzyki, to nie ograniczam się do poszczególnych gatunków. Słucham tego, co wpadnie mi w ucho, od metalu po K-pop. Jednak wyjątkowo cenię sobie muzykę epicką, autorstwa na przykład Two Steps From Hell czy E.S Posthumus.

Bardzo lubię zwierzęta, ale nie wszystkie. Moi ulubieńcy to zdecydowanie koty i lisy, nie trawię natomiast małp.

To będzie na tyle, mam nadzieję, że nie zanudziłam was na śmierć. c:

#2 10-01-2015 o 22h48

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Hej, Kazee miło Cię poznać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

1) Jak trafiłaś na MF i co Cię przyciąga do tej gry?
2) Oglądasz anime? Jeśli tak, jakie? Jeśli nie, czemu?
3) Pytanie-pułapka - Ulubiona część serii Assasin's Creed?
4) Masz jakieś zwierzątka domowe (jak tak to zarzuć jakąś ich fotkę)?

Na razie z mojej strony to będzie tyle, ale pewnie jeszcze tu zajrzę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3 11-01-2015 o 08h51

Miss'nieobczajona
Kazee
...

Yay, pytania. owo

1) Tak jak napisałam wcześniej, ciuchy. Mnóstwo ciuchów. Lubię gry skupione na modzie. Na takich stronach, w odróżnieniu od reala, mogę wyglądać tak, jak chcę. A trafiłam tutaj poprzez inną grę od Beemoov.

2) W tej chwili nie, nie było ostatnio czasu na zaczynanie jakiejś nowej serii. Ale w świecie Japonii siedzę już parę lat i obejrzałam trochę tytułów.

3) Trudny wybór. Darzę tę serię niezwykłą sympatią i wszystkie części były dla mnie fenomenalne. Ale skoro muszę wybrać to chyba część III, ze względu na tryb multi, który podbił moje serce.

4) Mam dwie kotki. Fotek nie będzie, bo nie lubią one zdjęć, i żadnego im nigdy nie zrobiłam. A kiedy próbuję zazwyczaj kończy się to ganianiem kota po całym domu, a potem próbą wyciągnięcia go spod łóżka. xD

Ostatnio zmieniony przez Kazee (11-01-2015 o 10h17)

#4 16-01-2015 o 18h59

Miss'ok
...

Witaj Kaz! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Mam do Ciebie kilka pytanek:
1. Ulubiona książka.
2. Ulubiony film?
3. Książka vs film?
5. Ulubiony youtuber?

#5 17-01-2015 o 09h19

Miss'nieobczajona
Kazee
...

1. Książek na ogół nie czytam, chyba, że coś mnie bardzo zainteresuje. Ale przeczytałam za mało, żeby wybrać ulubieńca.

2. Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street. Kocham takie klimaty. ouo

3. Jak już mówiłam, książek nie czytam, a film od czasu do czasu obejrzę, dlatego filmy u mnie wygrywają. Ale nie odnosi się to do wszystkiego, bo zdarzało mi się kiedyś przeczytać jakąś książkę, a potem obejrzeć film na jej podstawie. W takim przypadku książki wygrywają. Ale na ogół jestem za leniwa, żeby je czytać. xD

4. Pewdiepie, ale tylko dlatego, że wrzuca coś codziennie. Gdyby moi inni ulubieńcy byli tacy aktywni, to na pewno nie byłby pierwszy.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1