Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 31-05-2013 o 16h35

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

//photo.missfashion.pl/pl/1/1/moy/153.jpg
Z góry uprzedzam, rysuję tylko znajomym, więc gdyby jakimś cudem pojawiły się tu prośby to zostaną zignorowane  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif
Rysunki będę wstawiać tylko związane z MF i całkiem randomowe.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/37830477/kolekwitasie.png Tą panią widziała przynajmniej część z was.

A to taki nocny random na koniec.
Link do zewnętrznego obrazka

#2 31-05-2013 o 16h45

Miss'Żółtodziób
Blanka
...

Ładne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

[ Polecam zapoznanie się z MINIREGULAMINEM tej części forum. - HyunAe ]

http://i58.tinypic.com/w99qpv.jpg

#3 31-05-2013 o 16h45

Miss'Żółtodziób
...

Nieźle *__*. Strasznie podoba mi się cieniowanie. Czy ty przypadkiem nie masz bloga/DeviantArta? Jestem prawie pewna, że kojarzę ten styl rysowania.

#4 31-05-2013 o 16h50

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Dziękuję ^___^ Blog mam pod avatarem, dA nocnica.

#5 31-05-2013 o 16h55

Miss'Sensei
Chika
...
Miejsce: Syjon

Zakochałam się w tym ostatnim *o*
Naprawdę.

#6 31-05-2013 o 16h55

Miss'Żółtodziób
...

Blanka, postaraj się, aby Twoje komentarze były bardziej rozbudowane (;

/modules/forum/img/smilies/epingle.gif Komentarze:
Pisanie bezwartościowych, czyli takich, które swoją treścią nic nie wnoszą do dyskusji, będzie karane. Te używające jednego słowa, np. "Fajnie", "Spoko", oraz te kilkuwyrazowe, ale zdawkowe i puste: "Ojej, ale fajne", "Kiedy next?", również. Uzasadnijcie, wypiszcie wady i zalety. Nagradzajcie autorów, którzy się wysilają, równie obszernymi opiniami.

Absolutnie uwielbiam Twoją Miss w Twoim wykonaniu <3 Taka lekka, zwiewna i śliczna ^^
I wciąż uważam, że nocny arcik byłby wspaniały jako zakładka do książek. Jak kiedyś wyprodukujesz, to daj mi znać, zapłacę ci za nią ಠ_ಠ

#7 31-05-2013 o 17h33

Miss'Żółtodziób
...

Hu hu hu Driada:D
A wiec, bardzo podobaja mi się twoje rysunki. Uważam , że mają swietną kolorystykę i anatomicznie tez wydaje mi się, że wszystko jest jak trzaba i na swoim miejscu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Podoba mi sie efekt lumiscencji, że tak powiem po mojemu na gwiazdkach *o*
Ta pani, którą wszyscy znamy jest troche przerażająca"D (nie mówie tego negatywnie, poprostu jetsem tchórzliwa). /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

Ostatnio zmieniony przez KomatsuzakiAya (31-05-2013 o 17h34)

#8 31-05-2013 o 21h16

Miss'Żółtodziób
...

Bosko rysujesz. Podobają mi się ludzie w Twoim wykonaniu, są naturalni. Najbardziej podoba mi się pierwszy rysunek - cud, miód i maliny *.*

#9 31-05-2013 o 21h32

Miss'nieobczajona
Monstereq
...
Miejsce: Tarnów

Matko *-*  Driada uwielbiam twoje rysunki ;* Zawsze mnie zadziwiasz  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

Ostatnio zmieniony przez Monstereq (31-05-2013 o 21h35)

#10 31-05-2013 o 23h01

Miss'całkiem całkiem
AEdelline
...
Miejsce: Warszawa

Wow. Ten obrazek z gwiazdkami rozwala sysytem xD
Prace są świetne za równo pod względem kolorystycznym jak i poprawnością anatomiczną. Doskonale cieniujesz! Zazdroszczę talentu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i67.tinypic.com/zjtmwy.jpg

#11 01-06-2013 o 09h42

Miss'całkiem całkiem
Feila
...
Miejsce: Koszalin

piękne rysunki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

,,Miłość jest siłą, która nie narzuca się człowiekowi od zewnątrz, lecz rodzi się w jego wnętrzu, w jego sercu, jako jego najbardziej wewnętrzna własność"

#12 01-06-2013 o 13h38

Miss'wow
Evely
...
Miejsce: Don't never say you're lonely / Bristol

Feila napisał

piękne rysunki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Zacytuję  szanowną moderatorkę:

HyunAe napisał

//www.missfashion.pl/modules/forum/img/smilies/epingle.gifKomentarze:
Pisanie bezwartościowych, czyli takich, które swoją treścią nic nie wnoszą do dyskusji, będzie karane. Te używające jednego słowa, np. "Fajnie", "Spoko", oraz te kilkuwyrazowe, ale zdawkowe i puste: "Ojej, ale fajne", "Kiedy next?", również. Uzasadnijcie, wypiszcie wady i zalety. Nagradzajcie autorów, którzy się wysilają, równie obszernymi opiniami.

Ostatnio zmieniony przez Evely (01-06-2013 o 13h40)

Jeśli MASZ MNIEJ MN ODE MNIE RZUĆ MI WYZWANIE bez zakładu!!!   818/1000 WYGRANYCH. Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka

#13 03-06-2013 o 00h17

Miss'Żółtodziób
...

Znów gwiazdeczki! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Podziwiam Twoje rysunki. Może sama kiedyś w końcu opanuje coloring...czegokolwiek. ;_;
Zdziwił mnie tylko fakt, że Masakra nie jest ruda. Jakoś tak...inaczej. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#14 03-06-2013 o 07h03

Miss'Żółtodziób
...

Pięknę :*

[ Olla..

/modules/forum/img/smilies/epingle.gif Komentarze:

Regularnie dopuszczasz się SPAM'u. To moje ostatnie ostrzeżenie. - HyunAe ]

#15 02-07-2013 o 16h47

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Link do zewnętrznego obrazka
Wiedźma na konkurs Waneko. Może nie taka creepy jak te oryginalne, ale ma KRÓLICZKI. I na dodatek 5 numer w głosowaniu, mój ulubiony, chociaż mam wątpliwości czy się uda wygrać, bo akurat z głosowaniami to różnie bywa.
Jakby ktoś chciał mi dać głos, to na facebooku Waneko można zagłosować, Wiedźma nr 5.

(Poczekałam z jej pokazaniem, bo nie chciało mi się samej jej uploadować)

Mam tę wiedźmę jeszcze w fazie "niewiemcoztymzrobić" więc może zrobię jeszcze wersję z miotłą i kapeluszem, bardziej tradycyjną.

#16 11-08-2013 o 08h41

Miss'Żółtodziób
...

Gratuluję świetnych pomysłów i weny, a także talentu!
Wiele bym dała żeby móc rysować jak ty. I te króliczki... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png szczególnie mi się podobają.

#17 11-08-2013 o 10h07

Miss'na całego
SubRossa
...
Miejsce: Wracam do żywych.

Te króliczki są świetne. Gratuluje pomysłu. Nie wpadłabym na to, że zwykłe króliczki, które są zazwyczaj słodkie i puchate mogą być lekko przerażające /modules/forum/img/smilies/content3.gif

#18 02-06-2014 o 21h29

Miss'całkiem całkiem
Olgaa8
...

Piękne *…* Ostatnie naj <33

.

#19 14-06-2014 o 15h06

Miss'ok
Gniewka
...
Miejsce: Planeta Pomidorów

Na czym rysujesz?