Bardzo przyjemny wokal, melodia też niczego sobie. 9/10
Ostatnio zmieniony przez Kiromiko (27-12-2015 o 15h26)

Strony : 1 ... 70 71 72 73 74 ... 99
Bardzo przyjemny wokal, melodia też niczego sobie. 9/10
Ostatnio zmieniony przez Kiromiko (27-12-2015 o 15h26)

Trochę nie mogłam się z początku dopatrzeć tego czegoś, muzyka - fajna. Jednak całokształt nie spodobał mi się. 5/10
Raczej przyjemna piosenka na poranek, ale teraz też daje radę. Podoba mi się, że jest taka pogodna i chwytliwa. 9/10

U, tak mocne 8/10, całkiem przyjemnie się słucha 
O ja, czemu ten koleś jest goły??
Piosenka mi się w ogóle nie podoba. Ten facet ma tak dziwny efekt nałożony na głos, że to trochę przypomina mi disco polo :c Tekst tak bardzo popularny wśród piosenek: ,,A ja Cię kochałem, miłość nie wybiera.." itd. 0/10
Mam dylemat. Podkład muzyczny mi się podoba, słowa też, jednak wokal ani trochę nie oddaje klimatu Assasin's Creed. Jest taki mdły... Wyśrodkuję więc ocenę i dam 5/10 za ładną linię melodyczną.
Polecam włączyć sobie tłumaczenie tej piosenki przed wciśnięciem 'play', załączam:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Początek lekko mi się nie spodobał ale potem bardzo przyjemnie się słuchało a tłumaczenie jest świetne 9/10
Ostatnio zmieniony przez Lajna (29-12-2015 o 21h37)

Przepraszam, ale ten utwór rozwala mnie tak, że chce mi się śmiać. Klasyk w memach! 10/10

Jak na to że to że ta piosenka nie jest w moim typie, to bardzo mi się podoba. Taka spokojna. 7/10

Ciekawa piosenka. Muzyka wpada w ucho, jak i genialny wokal. Nie było momentu aby mnie nudziła. 10/10
Doskonale znam, jak każdą piosenkę Corii ♥ Niesamowicie przyjemnie mi się ich słucha, są klimatyczni. Chciałabym ich kiedyś usłyszeć na żywo. 10/10
Znam tą piosenkę i z każdym odtwarzaniem coraz bardziej się zakochuję. Ma naprawdę dobry dźwięk. Grzechem by było nie dać maksymalnej oceny: 10/10
Nie znoszę rapu i nie lubię Eminema. Ta muzyka nie jest dla mnie.
4/10
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (31-12-2015 o 10h07)
Strasznie podoba mi się ta piosenka ma to co lubię więc spokojnie mogę jej dać 10/10

Kurczę, jak dawno nie słyszałam tej piosenki. Jest świetna, cała spokojna, a jednak ma swoje momenty sprawiające, że nie jest nudno. Tekst wspaniały, muzyka piękna - leci 10/10.
Boru, jaką mam teraz fazę na ten utwór. How I Met Your Mother i Family Guy odpowiecie mi za to! XD

Naprawdę się starałam, ale jednak nie podoba mi się. Nie moje rytmy, nie ten głos. 3/10
Ostatnio zmieniony przez Mineo (06-01-2016 o 12h04)

Hmm, nie tak źle, nawet okej się słuchało podczas grania. Dodam do playlisty, ale nie wiem, czy nie będę tego często omijać xD 8/10
ARE YOUU WITH ME NOWWWW.. Dawno tego nie słyszałam! Jedna z moich ulubionych piosenek tego zespołu. 10/10

5/10
Ogólnie spoko wokal, ale zbyt monotonne i spokojne, jak na mój gust.
Mambałaga - Luxtorpeda
Co prawda mają lepsze kawałki, ale ten kocham od momentu jak go wydali ♥ Na koncercie brzmi genialnie, kocham. 10/10
4/10
Nie pasuje mi jego głos
Pond to brakuje czegoś, co niestety, ale jest bardzo istotne w muzyce. a ciągle jest bagatelizowane i olewane, a mianowicie basy. Gdyby było ich tu kapkę więcej utwór nie wydawałby się wyrwany z kontekstu.
TeamHeadKick - "My girl hates me" - Call of Duty Rock Song
Polecam prześledzić tekst 
Ostatnio zmieniony przez Hiruko (06-01-2016 o 19h29)
Piosenka mi się nie spodobała za bardzo, nic się w niej nie dzieje i co sprawia, że z czasem staje się nudna. Melodia jest jeszcze w miarę, a głos wokalisty nie za bardzo mi się spodobał 3/10

Link do zewnętrznego obrazka
Strasznie spodobał mi się ta piosenka głos wokalisty świetny do tego ten chórek brzmiał cudownie. Jak dla mnie 10/10 ^^
Ostatnio zmieniony przez Lajna (06-01-2016 o 20h53)

Boże. Boże! Słuchanie tego było dla mnie istną katorgą... Przerobiony komputerowo głos dziewczyny przyprawia mnie o mdłości. Nawet teraz, gdy to coś się skończyło, mam niesamowitą ochotę zwymiotować na podłogę. I ten ee... rap? Nieznoszę rapu. Uh. Piosenka wybitnie nie w moim guście. Zresztą nie tylko o to chodzi, że mi nie podchodzi. Ona mnie odrzuca! Coś okropnego. Moja ocena to 0/10.
Osobiście średnio lubię tą piosenkę, którą dałam, ale jako, że pierwsza mi przyszła do głowy - oceńcie ją! xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (06-01-2016 o 21h09)
Znam tę piosenkę i zespół dlatego ocena nie przychodzi mi z łatwością. Mam mieszane uczucia co do twórczości Nightwish... z Tarją było idealnie, potem istne krwawienie uszu powodowane przez Anette i w końcu ta nowa, której imienia ciągle zapominam. Ma ładny głos ale mam wrażenie, że nie wnosi nic do zespołu. Nightwish gra teraz proste kompozycje zakrawające o czystą komercję. Elan oczywiście wpada w ucho, ale nie powala na kolana. Oceniam na 6,5/10.