Nie kojarzę piosenki, wydaje mi się ok chociaż średnio wpada w mój gust, 6/10.

Strony : 1 ... 45 46 47 48 49 ... 99
Nie kojarzę piosenki, wydaje mi się ok chociaż średnio wpada w mój gust, 6/10.

Nie, nie podobało mi się. Muzyka mi jakoś nie leżała, głosy niektóre lepsze, inne gorsze, ale też nie szczególnie w moim stylu. Całość jak dla mnie wypadła słabo i tak jakoś... dziecinnie. 3/10
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (26-05-2015 o 04h06)

W sumie ta piosenka była nudna. Włączyłam ją, przesłuchałam i zaraz o niej zapomnę. 3/10
Co za... *khem* psychoza~ Powiem szczerze, że jedyne co mi się tutaj podobało to ten refren, a poza tym to jakoś nie przypadło mi do gustu~ Ani tekst, anie "fabuła"... Te klimaty to nie dla mnie, no i jakoś ciężko jest mi to w ogóle uznać za piosenkę~ Daję 4/10, ale to w sumie jedynie za ten refren, którego przesłuchałam sobie jeszcze parę razy~
Przepraszam Kunegunda, ale moje uszy nie chcą rejestrować w tym w ogóle muzyki xD. 1/10

Nie no. Nie powiem - pioseneczka całkiem fajna. Gościu ma uroczy głos (kher. Ja wiele rzeczy nazywam uroczymi. xD). Melodyjka nieco wkurzająca, ale fajniutka. No ALE - teraz nie mam weny na ten gatunek muzyki. Kiedy indziej dałabym więcej (może nawet dużo więcej. xD), aleee teraz...
Moja ocena to 5/10
EDYTA DO MINOŚ: No to pjona, początek moim zdaniem też jest okropny. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (27-05-2015 o 22h08)
Jak na evanescense początek taki kiczowaty, ale muzyka zaczyna przechodzić, w coś ciekawszego. Podoba mi się całkiem ten duet (?). Głos Amy to coś boskiego <3. Ogólna ocena piosenka to jakieś 6/10, bo jest wiele lepszych piosenek od tej.

Początkowa melodyjka jest fajna, ale taka... Supermarketowa. xD Jak w Dino. xD Przyznam się, że kiedys miałam na nią fazę. xD Wokalista fajnie śpiewa, ale ta melodyjka w tle... Dalej jak z Dino. Ale fajniutka, no nie powiem. o i za mało wokalisty. </3 ...Minęło pół piosenki, i ta melodyjka zaczęła mnie nieźle irytować. xD 6/10
Wybaczcie, że ten sam zespół, fazę mam na niego, i paczam wszystkie ich piosenki jak leci. xD No i nie mówcie, że nigdy nie słyszałyście. ;3
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (27-05-2015 o 23h35)
Słyszałam i to nie raz i jakoś tak bardzo lubię tą piosenkę, ale ostatnio o niej zapomniałam ;D Podoba mi się chociażby za samą melodię, a głosy wokaliści mają świetne, tak więc nic innego mi nie pozostaje dać jak 10/10

Link do zewnętrznego obrazka
Ogólnie lubię słuchać tę piosenkę, bo jest taka przyjemna, ale jakoś nie darzę jej większym upodobaniem. Mogę dać 7/10 
♥
Muzyka jest świetna, ale nie mogę znieść tego wyjącego głosu wokalisty. Rzadko się zdarza, że jakaś piosenka, po japońsku mi się spodoba. 7/10, ale głównie za brzmienie muzyki bez wokalu xD

Całkiem ciekawa piosenka. Lubię duety, więc za to duży plus. Nie zbyt podoba mi się głos faceta, ale razem brzmią świetnie. Jednak za ten power w końcówce należy się wysoka ocena! Aż mnie ciarki przeszły :> Najlepszy moment tej piosenki. 10/10!
Mineo, jak możesz, to moja piosenka z dzieciństwa~ ;-; x3
Hollywood Undead~ Nie jestem fanką, nie słucham nawet za dużo, ale mają parę dobrych kawałków~ W sumie, ta piosenka jest całkiem niezła, ma w sobie jakąś taką energię i dobrze się słucha, jednak nie na tyle, aby mnie przekonać do nałogowego słuchania tego zespołu~ Daję takie 7,5/10
Takie bardziej na dyskotekę, nie do słuchania. Nie przepadam za takimi klimatami, wolę raczej muzykę bez ulepszeń. 3/10
Hmm, ta piosenka jest dobra jak mi sie nudzi i chcę sobie pośpiewać xd Bardzo kojarzy mi się z jakimiś weselami itp. Całość spoko, ale już mi się przejadła. 5/10
Nawet nie musiałam włączać, by wiedzieć co to za utwór. Wychowałam się na Starym Dobrym Małżeństwie, słyszałam je ciągle. Do dziś kocham każdą piosenkę z osobna i do każdej mam taki sam sentyment. Cudownie jest do niej wrócić, 10/10 oczywiście.
Puściłam sobie w tle i jestem zachwycona. Podoba mi się klimat piosenki, głos piosenkarza, emocje jakie wzbudza oraz rytm, więc 10/10. Aż zawita na mojej playliście.

Jak dla mnie, to za nieco za spokojne~ Nie moje klimaty, choć głos jest bardzo przyjemny, jednak za nijakie to dla mnie. Piękna piosenka, ale nie trafiła do mnie za bardzo~ 5/10
Trochę inny Evanescence~ x3
Chyba jednak wolę to w wykonaniu Evanescence, ale nie jest to do końca takie złe xD. Ta wzniosłość trochę rozbawia. 7/10

Bardzo nie mój styl, nie moje klimaty... Chociaż nie jest źle. 5/10

Fajnie się zaczyna, ale potem to się robi takie... Meh, wokal jakoś specjalnie mnie nie uchwycił, a cała piosenka jakoś tak wcale mnie nie porwała. Nie zauważyłam nawet, kiedy się skończyła~ Nie jest zachwycająca, ale mogło być gorzej~ 4,5/10
Jestem wielką fanką SOAD i samego Serj Tankian'a. Tę piosenkę też kocham, ich energia jest tak rażąca, że praktycznie każdą piosenkę oceniłabym na 10
Także 10/10
Ładny ma dziewczyna głos, ale nie lubię tego typu piosenek (rzadko zdarzają się takie, które by mnie kupiły~), a ta nie jest dla mnie jakimś wyjątkiem~ Owszem nie jest ona zła, ale to nie dla mnie~ Jakoś zabrakło mi w tym jakiejś... Energi? Żywotności? Coś w ten deseń~ 5,5/10
Trochę nie w moim stylu, ale przysłuchując się to melodia jest naprawdę świetna, ale głos wokalisty mi się w ogóle nie podoba, możliwe że to też wina języku w jakim śpiewa. 5/10

Link do zewnętrznego obrazka
Wow, to jest mega! Bardzo mi się podoba. Lubię takie piosenki. Poleciała aż do specjalnego folderu. 10/10