O matko, uwielbiam tą piosenkę.
Ona ma przepiękny głos. ♥ Jednak brakuje mi tu czegoś do dziesiątki. 8,5/10
~
Strony : 1 ... 42 43 44 45 46 ... 99
O matko, uwielbiam tą piosenkę.
Ona ma przepiękny głos. ♥ Jednak brakuje mi tu czegoś do dziesiątki. 8,5/10
Na początku zastanawiałam się nad dźwiękiem, bo wydaje się być trochę jakościowo zrypany. Piosenkę znam, jest dobra do słuchania w samochodzie lub jak już trzeba, to w radiu. Tak to raczej bardzo przynudza. 4/10

Przyjemna piosenka
Ja osobiście nie widzę w niej żadnego przesłania ale pewnie jakbym przesłuchała ją z kilka razy tobym nawet zaczęła się z nią utożsamiać XD 7/10
Ambitnie 
https://www.youtube.com/watch?v=oqh-es7r06Y

Przymierzam się do tego serialu i przymierzam, ale coś mi nie wychodzi ;_;
Piosenka ma klimat, jest trochę "creepy" i nie do słuchania na co dzień, przynajmniej dla mnie. Taka muzyka mnie dołuje i wpędza w depresję. Ale nie mogę powiedzieć, że jest brzydka, na swój sposób mi się podoba, szczególnie ostatnie półtorej minuty. Oceny nie postawię za wysokiej, bo to nie mój gust muzyczny -> 3,5/10
Ostatnio zmieniony przez Carewna (26-04-2015 o 12h44)
Bardzo ładna piosenka. Trochę irytowało mnie, że Ed śpiewa ten refren tak wysoko, ale później przyzwyczaiłam się do tego. Nadaje tej piosence uroku. Ładnie obiecuje w tej piosence. 8/10

To jest cudne~ Bardzo podoba mi się głos, czuć w tym emocje~ Piosenka w moim typie, zupełnie do mnie trafia~ No i ta gitara jest genialna~ 10/10
To anime w tle mi tylko przeszkadzało w ocenie. Słyszę chyba t.A.T.u w refrenie, albo mi się zdaje? I to w jakimś remiksie? To nie jest przypadkiem zmodyfikowana muzyka przez te vocaloidy czy coś?XD Za szybkie, animowatovocaloidowate (czyt. bardzo nie lubię) to to i ogólnie nie podoba mi się.
1/10
A to jak jesteśmy przy tych paniach, to:
Ostatnio zmieniony przez Carewna (26-04-2015 o 15h00)
Ała, moja głowa ;^; Jak połączenie dwóch moich ulubionych zespołów może aż tak boleć? To jest... Matko, co za misz masz. Co prawda, ma to parę momentów, które lubię, ale... O nie, nie potrafię się do tego przyzwyczaić ;^; 2/10
Heh, kiedyś to szalałam za tego typu piosenkami, teraz trochę mi przeszło. Niemniej jednak przyjemnie się słuchało, niezła nutka, ale nie porwała mnie jakoś szczególnie i nawet nie zwróciłam uwagi, kiedy się skończyła, dopiero po chwili do mnie dotarło, że o, muzyka przestała grać >.< No ale było dobrze to dam takie z lekka naciągane 7/10 xD

Hoho, jaka pozytywna energia wypływa z tego utworu~ Wpada w ucho i jest całkiem sympatyczna~ Facet ma niezły głos, nawet mi się podoba, ale też nie jestem jakoś mocno zachwycona~ Taki kawałek na tymczasową poprawę humoru~ :3 8/10
Ostatnio zmieniony przez Kunegunda (27-04-2015 o 17h31)
Lol, w jakiś sposób bardzo mi się spodobało. Ta piosenka nie jest w moim stylu, ale jednak wpada w ucho. Jest też może ciut przerażająca, ale na 9.5/10 zasługuje, bo nie będę jej często słuchać xD

Uwielbiam takie klimaty, przy takiej muzyce to mogę się zrelaksować, jeszcze bardzo fajne głosy mieli, no piękny utwór. Czegoś mu jednak brakuje, żebym go nazwała arcydziełem i dała dychę, dlatego 9/10, a nazwa już spisana i jeszcze dzisiaj na mp3 trafi ^^

Wow, 10/10. Od samego początku wczułam się w tę piosenkę *-* Ma świetny rytm i nastrój. Też wyląduje w piosenkach, które będę słuchać
Dzięki.

Ygritte No nawet może być, choć to nie do końca dla mnie~ Te chóry jakiś nie przypadły mi do gustu i podkład muzyczny raz jest świetny, a raz mam ochotę to wyłączyć~ Średnio mi się podoba, ale da się słuchać~ 6/10
EDIT: Mineo, całkiem przyjemna piosenka, choć miałam nadzieję, że trochę bardziej się rozkręci, ale nic specjalnie się nie zmieniło~ Przez moment było dobrze, ale znów powróciło do tej samej nuty~ No, chociaż wokal jest przyjemny~ Daję takie 7/10
Ostatnio zmieniony przez Kunegunda (30-04-2015 o 18h46)
W sumie to mnie trochę przynudzało. Wokal fajny, melodia spoko, ale razem tworzyło nudną całość. Niezbyt mi się podobało. 4/10
Już słuchałam (dzięki za polecenie~ :3) i już zaprawdę mówiłam, że mi się podobało, czyż nie~? Wielbię ten kawałek~ :3 10/10
Ostatnio zmieniony przez Kunegunda (30-04-2015 o 19h02)
Zawsze uwielbiałam ten kawałek, ale nigdy nie znałam tytułu.
Kocham ten rytm! ♥ 10/10
Jedna z moich ulubionych piosenek Aerosmith, co tu dużo mówić, klasyk. Muzycznie super, wokal Tylera też, jak dla mnie całość zasługuje na dyszkę.

Hm, może być. Dobry duet, całkiem przyjemne brzmienie, ta gitara brzmi niczego sobie, a pomimo, że nie dzieje się tu za wiele, nie zanudza~ Daję takie 8/10~
Bardzo lubię ten utwór. Evanescene to bardzo dobry zespół, choć nie słucham go na co dzień. Piękne, zasługuje na 10/10.
Dobre to, podoba mi się ta lekka chrypa w głosie wokalisty, a do tego świetna nuta~ Fajny kawałek, choć dla mnie nie do słuchania codziennie (no i za długie to, mimo wszystko~ :3) 9/10~
Początek i zwrotka całkiem-całkiem, ale refren kompletnie mnie zawiódł. Jakiś taki mało wyraźny. Szkoda, bo początek robił nadzieję na fajny kawałek, a tak... 6/10
IMO bit jak dla mnie i tak trochę za mocny. ^^

Całkiem niezłe, początek niezwykle obiecujący, ale ze środkiem tak już średnio~ Czasem utwór mi się dłużył i chciałam przewinąć, ale dobrze, że tego nie robiłam, bo miewał świetne momenty, których nie chciałabym pominąć~ Koleś ma świetny głos, podoba mi się~ 8/10
Yehey, mój brat to często puszcza przez głośnikii jestem już tak przyzwyczajona do tej piosenki, że bardzo ją polubiłam. 10/10, ma fajny klimat.

Piosenka którą chętnie się słucha wpadła mi do ucha jest warta uwagi 10/10
https://www.youtube.com/watch?v=hCuMWrfXG4E