Całkiem fajne, ale nie porwało mnie. Wokalista ma fajny głos, ale trochę się znudziłam, gdy to słuchałam. ;\ 7,5/10
~
Strony : 1 ... 36 37 38 39 40 ... 99
Całkiem fajne, ale nie porwało mnie. Wokalista ma fajny głos, ale trochę się znudziłam, gdy to słuchałam. ;\ 7,5/10
Utwór bardzo fajny, lubię go od czasu do czasu słuchać. Jeśli chodzi o Ironów to nawet nie trzeba pisać, że muzyka i tekst świetne, ale zawsze brakowało mi w nim takiego jakby większego kopa i ogólnego efektu, dlatego dam tylko 8,5/10
Przez głupią grę teraz to coś siedzi mi w głowie... To czemu by nie podzielić się tym shitem (dla mnie oczywiście, żeby niczyjego gustu nie obrazić) tutaj? xD

1/10 kompletnie nie mój styl. Ani odrobinka. Bit zabija *umieram, pomocy c;* Tekst za bardzo nie ma głębszego sensu, o ile w ogóle jakiś jest T^T
Ostatnio zmieniony przez Ojsa (06-02-2015 o 09h39)

KJBFSBFUKHFSHIODFSDGD CZŁOWIEKU XD Znam dobrze tą piosenkę i bardzo lubię. Nawet pantomimę u mnie w kościele o św. Karolinie z tą piosenką zrobili. 10/10

Wokalistka ma fajny głos i dobrze dopasowała się do tej melodii, jednak po dłuższej chwili słuchania piosenka mi się znudziła. 7,5/10
Zdecydowane 10 - co tu dużo mówić, ten utwór to mój ideał, uwielbiam go, a końcówka jest wspaniała.
♥.♥
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (06-02-2015 o 16h08)

BON JOVI! ♥♥♥♥
Jak ja go uwielbiam. <3 Jego piosenki są wspaniałe, ta nie jest wyjątkiem. Zdecydowane 10/10 <333
10 - to jest klasyk. Nie przepadam jakoś szczególnie za Aerosmith, ale mają kilka naprawdę wspaniałych utworów, które uwielbiam i to jest jeden z nich ♥
Też kocham Bon Joviego (ach, młody BJ moja niespełniona miłość), więc czemu nie zapełnić nim bardziej tego forum? xD

nie w moim stylu 3/10
Jako, że nie podałaś muzyki, oceniam osobę powyżej Ciebie.
Ta piosenka nudzi mnie. Nie chciałabym jej słuchać. 2/10

Strasznie wpada w ucho, ale bit w tle jest irytujący. Generalnie mam bardzo mieszane odczucia, co do tej piosenki, dlatego postawię na neutralne 5/10

Wokal mi się nie podoba, ale ścieżka dźwiękowa baaardzo. Jest taka magiczna. Daję 7/10
Nowość od OOR 

Męczę ten utwór od momentu dodania go. AKLSJDLAKJZLKDZ kocham, jest genialny. 10/10 ♥♥
To jak już dodajemy nowe kawałki, to daję ten ♥
Nie spodobał mi się głos wokalistki. Muzycznie ok, choć niektóre wstawki mnie irytowały. Generalnie mnie nie porwało i ogólne wrażenie średnie - 4,5/10

Lubię posłuchać czasami tego zespołu, ale tej piosenki nie znałam o: Ale i tak 10/10 bo przypadła mi do gustu <3
Ostatnio zmieniony przez NiikaChan (12-02-2015 o 23h37)
Piosenka mi się spodobała, ale raczej do niej nie wrócę. Mimo wszystko daję 8/10, bo naprawdę jest fajna.

Nie podoba mi się. Melodia jest jakaś dziwna, jedynie wokal jakoś ujdzie. Nie dla mnie, 1/10.
Piękny utwór, już nawet nie mówię, że klasyk
Budzi wspomnienia i aż się łezka w oku zakręciła... Tylko 10, nic innego.

Ja chyba naprawdę nie lubię Bon Jovi. Ciężko było mi słuchać tą piosenkę. Nie podoba mi się. 1/10
ps, to nie tłumaczenie tego co śpiewają
Ostatnio zmieniony przez Mineo (14-02-2015 o 12h17)

Kocham EXO i ich cudne głosy, więc 10/10. A parodie z tego kanału oglądałam już wszystkie.
[/quote]
1/10 - zupełnie nie mój klimat, muzyka straszna, dudniła w uszach, głosy niektórych panów mi się nie podobały i jeszcze niektóre wstawki w tej piosence były naprawdę beznadziejne.

Nieszczególnie przepadam za rapem. W sumie piosenka jest nawet znośna, ale nie mogłabym słuchać tego przez dłuższy czas. 3/10
[/quote]
Nigdy nie lubiłam BVB, ale ta piosenka jest całkiem, całkiem. Szczególnie refren. 7/10

Jest nawet okej. Pewnie więcej do niej nie wrócę, ale dość przyjemnie jej się słuchało. 10/10
Ładny utwór, nie porwał mnie, ale przyjemnie się słuchało. Pani ma bardzo ładny głos, choć osobiście wielką fanką takich barw nie jestem. Pianinko piękne. 8/10