Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 01-12-2014 o 20h44

Miss'nieobczajona
weeQ
...

Witam!
Postanowiłam się zbyt nie rozpisywać, bo pytać nie będzie o co ;)

No, ale cóż od czegoś na pewno zacznę...
Nazywam się Weronika i mam 13 lat. Uwielbiam koty, lubię psy. Jestem uzależniona od muzyki, w czym nie słucham hip-hopu, ani rapu, oraz polskich piosenek, w sumie to same angielskie. A ogółem to co mi się spodoba ^^ W przyszłości planuje zostać informatyczką. Przez dłuższy czas czytam opowiadania Yaoi, nie tworzę i do tego nie oglądam, więc żadnych nie polecę, jeśli chodzi o oglądanie. :) Ogółem nie jestem fanką czytania książek. :/

Teraz trochę o moim charakterku!
Jestem . . .
* Lekko nieśmiałą osóbką, lekko serio? Tak, mogę się bez bicia przyznać, że w podstawówce byłam o wiele bardziej, niż teraz. W gimnazjum stałam się bardziej otwarta - lepiej później, niż wcale!
* Gadatliwa to na pewno! Taaa... Jak zacznę to nie mogę tego swojego pyszczydła zamknąć :) Zawsze mam coś do powiedzenia, a najczęściej mają mnie dość...
* Szczera, no cóż w sumie to do bólu. Niektórzy to nawet uważają mnie za krytyka :P
* Uparta... Niestety, ale przez to zazwyczaj nikt się ze mną nie dogada - Bo ja sądzę tak i koniec kropka...
Dalszej dyskusji nie ma :D

Nie wiem co jeszcze napisać, więc pytajcie :)

#2 01-12-2014 o 22h13

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Pozdrawiania od fanki kotów dla fanki kotów  :]

Pytanka do Ciebie:
1) Ulubiony wokalista/zespół?
2) Ulubiony przedmiot szkolny (i dlaczego taki, a nie inny)?
3) Piszesz, że planujesz zostać informatykiem. Tak z ciekawości, myślałaś już nad specjalizacją (grafik, programista, webmaster, coś innego) czy to jeszcze tak ogólnie?
4) Jak trafiłaś na MF i co Ci się najbardziej w tej grze podoba?

Ode mnie to tyle, ale pewnie ktoś jeszcze coś dorzuci /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3 01-12-2014 o 22h46

Miss'nieobczajona
weeQ
...

KimKas

Heh, dziękuję za pozdrowienia :D

1. Ostatnio ciągle słucham piosenek zespołu OneRepublic , ItaloBrothers, Coldplay i piosenkarza Basshunter'a. Jednak jest o wieele więcej ;)
2. Jakoś nie mam ulubionego
3. Cóż jeszcze się nad tym nie zastanawiałam, lecz i tak najpierw muszę skończyć szkołę :)
4. Na początku trafiłam tutaj w poszukiwaniu innych gier beemov, oczywiście była w trakcie tworzenia, więc nie pograłam. Później jeszcze raz weszłam, jednak nie założyłam konta... I dopiero wczoraj się za to zabrałam. :/
W moim przypadku w tej grze jakoś wszystko po trochu mi się podoba, dziwne, ale cóż bywa ;)

Dziękuję za pytania! :3

#4 10-12-2014 o 13h05

Miss'ok
...

Hej Weronika!
/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Zaczynam pytać:
1. Twój ul kolor?
2. Ulubiony film?
3. Znienawidzony przedmiot?
4. Skąd pochodzisz?
5. Ulubiona piosenka?
6. Dlaczego nie przepadasz za książkami?
Pozdrawiam /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

Dyskusja zamknięta

Strony : 1