Witajcie!~
Pomimo że 100 dzień mojej obecności tutaj zbliża się nieubłaganie, to jakoś nie zdążyłam się przywitać ;)
Tak więc... Może zacznę od początku? Mam na imię Ewa i mam 14 lat c: Od ok. 3 lat mierzę 170 cm wzrostu, co kiedyś było utrapieniem (wszyscy chłopacy byli niżsi ;-;) - teraz nie widzę żadnego problemu ;3
Nigdy nie miałam jakichś dużych kompleksów. Jestem też gdzieś między realistami a optymistami - sama nie wiem do kogo mi bliżej.
Kocham sport wszelkiego rodzaju! Do tego czasami rysuję (dopiero się szkolę-samouk ze mnie, ale jak znajdę czas to może wstawię coś do działu "Miss Art") i bardzo(?) dużo czytam. Niestety z powodu chyba zbyt dużej liczby zajęć pozalekcyjnych, konkursów itp. nie za bardzo mam czas dla moich kochanych książek i ołówka ;-;.
Czytam mangi i komiksy internetowe, a z anime oglądałam na razie tylko SAO ;)
Dodatkowo zaczęłam spisywać dwie z bardzo obszernych historii, które wymyśliłam... Niestety, nie wiem kiedy znajdę czas na ich dokończenie...
I co by tu jeszcze dopisać... Lubię zarówno matematykę jak i język polski. Zresztą ogólnie lubię przedmioty ścisłe... I humanistyczne... I artystyczne... I w-f... I chyba właśnie stad tyle zajęć dodatkowych XD
Można mnie znaleźć na Słodkim Flircie, gdzie ukrywam się pod nickiem "Treaforce" ;)
Jeśli jesteście ciekawe czegoś, co nie znalazło się w powyższym tekście to proszę, pytajcie! :3
Ostatnio zmieniony przez Iremi (26-11-2014 o 16h39)