Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 26-11-2014 o 16h37

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~
Miejsce: #teamFriś

Witajcie!~

Pomimo że 100 dzień mojej obecności tutaj zbliża się nieubłaganie, to jakoś nie zdążyłam się przywitać ;)

//photo.missfashion.pl/pl/1/38/moy/30352.jpg

Tak więc... Może zacznę od początku? Mam na imię Ewa i mam 14 lat c: Od ok. 3 lat mierzę 170 cm wzrostu, co kiedyś było utrapieniem (wszyscy chłopacy byli niżsi ;-;) - teraz nie widzę żadnego problemu ;3

Nigdy nie miałam jakichś dużych kompleksów. Jestem też gdzieś między realistami a optymistami - sama nie wiem do kogo mi bliżej.

Kocham sport wszelkiego rodzaju! Do tego czasami rysuję (dopiero się szkolę-samouk ze mnie, ale jak znajdę czas to może wstawię coś do działu "Miss Art") i bardzo(?) dużo czytam. Niestety z powodu chyba zbyt dużej liczby zajęć pozalekcyjnych, konkursów itp. nie za bardzo mam czas dla moich kochanych książek i ołówka ;-;.

Czytam mangi i komiksy internetowe, a z anime oglądałam na razie tylko SAO ;)

Dodatkowo zaczęłam spisywać dwie z bardzo obszernych historii, które wymyśliłam... Niestety, nie wiem kiedy znajdę czas na ich dokończenie...

I co by tu jeszcze dopisać... Lubię zarówno matematykę jak i język polski. Zresztą ogólnie lubię przedmioty ścisłe... I humanistyczne... I artystyczne... I w-f... I chyba właśnie stad tyle zajęć dodatkowych XD

Można mnie znaleźć na Słodkim Flircie, gdzie ukrywam się pod nickiem "Treaforce" ;)

Jeśli jesteście ciekawe czegoś, co nie znalazło się w powyższym tekście to proszę, pytajcie! :3

Ostatnio zmieniony przez Iremi (26-11-2014 o 16h39)

#2 26-11-2014 o 17h20

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Cześć Ewa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Jak typowa kobieta, zacznę od tego, czego ci zazdroszczę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Zazdroszczę wzrostu - ja mam 154cm (będąc 2 lata starszą ;_; )
------ II ----- bycia humanistką (mam na myśli humanistkę w renesansowym tego słowa znaczeniu - czyli kogoś kto "umie" i przedmioty ścisłe i nieścisłe, a do tego ma zacięcie artystyczne) - ja osobiście kompletnie nie łapię matmy i języka niemieckiego i mam "drobne" trudności z fizyką

A teraz, żeby nie było, że jestem taka wredna maupa, co to się tylko żalić potrafi - kilka pytanek do Ciebie:
1) Wolisz gry zespołowe czy sporty indywidualne?
2) Co najczęściej rysujesz? I gdzie? (Ja osobiście uwielbiam mazać po tylnych okładkach zeszytów.)
3) Jakie są Twoje ulubione mangi/komiksy internetowe?
4) Jak trafiłaś na MF i co ci się tu najbardziej podoba?

Z mojej strony to tyle, ale pewnie niedługo ktoś dorzuci jeszcze jakieś pytania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#3 26-11-2014 o 17h50

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

KimKas napisał

A teraz, żeby nie było, że jestem taka wredna maupa, co to się tylko żalić potrafi - kilka pytanek do Ciebie:
1) Wolisz gry zespołowe czy sporty indywidualne?
2) Co najczęściej rysujesz? I gdzie? (Ja osobiście uwielbiam mazać po tylnych okładkach zeszytów.)
3) Jakie są Twoje ulubione mangi/komiksy internetowe?
4) Jak trafiłaś na MF i co ci się tu najbardziej podoba?

Z mojej strony to tyle, ale pewnie niedługo ktoś dorzuci jeszcze jakieś pytania :D

1)Kocham siatkówkę, ale rzadko w nią grałam z powodu wady wzroku, co zmieniło się w tym roku (soczewki :3), a moją drugą miłością są biegi - zwłaszcza średniodystansowe. Do tego lubię grać w piłkę ręczną i nożną (jestem bramkarzem c:) oraz koszykówkę. Od zawsze lubiłam gimnastykę, ale na tym zwykłym poziomie - szpagatu niestety nie zrobię ;-; I pewnie coś jeszcze by się znalazło... Tak więc chyba lubię i zespołowe i indywidualne. A najbardziej w tym wszystkim kocham rywalizację! ;>

2)Najczęściej rysuję twarze kobiet... Nieistniejących kobiet ;) Ostatnio się odważyłam i narysowałam faceta (wyszło średnio). Często są to bohaterki moich historii i opowiadań.

3)I tutaj mam spory dylemat... Jest tego tak dużo, że nie potrafię się zdecydować... Może podam kilka przykładowych?

-Tower of God
-Magician
-Black Haze
-The Gamer
-Wonted
-Girls of the Wild's
-Kubera
-Horimiya
-D. Gray-man
-PSYREN
-prace KattLett
-Claymore
-Fairy Tail
-Mirai Nikki
-Medaka Box
-Death Edge
-Kuroko no Basuke
Dobra, stop! Tych "ulubionych" jest więcej niż przypuszczałam... A ciągle przypominam sobie nowe XD

Jak można zauważyć nie czytam shōjo (prędzej shōnen), raczej są to jakieś nadprzyrodzone moce, przygodowe, sztuki walki, szkolne życie...Romanse są spoko, ale jeśli nie są głównym wątkiem.

4) Na MF trafiłam, gdy grałam w Słodki flirt. Chciałam zobaczyć inne gry "od Beemoov" i tak jestem też tutaj ;) Hmmm... Uwielbiam wymyślać stylizacje, dobierać kolorystykę, krój... To jest genialne! Do tego podoba mi się grafika - ubrania są coraz lepsze. Często też zaglądam na forum, choć sama rzadko piszę bo jakoś tak... Rzadko mam czas i chęci w tym samym momencie...

Ostatnio zmieniony przez Iremi (26-11-2014 o 19h31)

#4 29-11-2014 o 09h57

Miss'nieobczajona
...

hej Ewa,wydajesz mi się bardzo spoko...Może byśmy popisali na pw bo też koffam W-F i uwielbiam rysować i mam 16 lat!!! (tylko 2 lata xd) Będzimy mieli wspòlny temacik xd

Ostatnio zmieniony przez Magda969 (29-11-2014 o 09h58)

#5 29-11-2014 o 11h01

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Magda969 napisał

hej Ewa,wydajesz mi się bardzo spoko...Może byśmy popisali na pw bo też koffam W-F i uwielbiam rysować i mam 16 lat!!! (tylko 2 lata xd) Będzimy mieli wspòlny temacik xd

Bardzo chętnie będę z tobą korespondować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Jeśli tylko będziesz chciała, napisz na pw a na pewno odpowiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#6 29-11-2014 o 21h00

Miss'nieobczajona
...

Wow ktoś wyższy ode mnie, to się rzadko zdarza
Okej, miło mi cię poznać, mam do ciebie kilka pytanek jeśli nie masz nic przeciwko:
1) Jakie książki lubisz czytać? Jakaś ulubiona?
2) Jak trafiłaś na MF i SF?
3) Od jak dawna rysujesz i co najczęściej ?
4) Jakie sporty najbardziej lubisz uprawiać?

I ścisłe i humanistyczne przedmioty? No to szacun!
Albo jakby powiedziała moja pani od religii, żółwik!

Dla ludzi artyści są jak zabawki, ten podoba mi się bardziej, a ten mniej

#7 29-11-2014 o 21h06

Miss'gadułka
Anixa
I know you, I walked with you once upon a dream
Miejsce: Zielona Góra

Clarice to skoro masz mniej niż 170cm to jesteś niska /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png ja mam 175cm i nadal nie jestem jakaś wyższa niż znajomi.

Miło Cie poznać Iremi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
aż sama się zastanawiam czy nie zrobić własnego przedstawienia, bo jakoś też to pominęłam xD

#8 30-11-2014 o 18h41

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Clarice napisał

1) Jakie książki lubisz czytać? Jakaś ulubiona?
2) Jak trafiłaś na MF i SF?
3) Od jak dawna rysujesz i co najczęściej ?
4) Jakie sporty najbardziej lubisz uprawiać?

1)"Zapytać mola książkowego o ulubioną książkę, to jak zapytać matkę które dziecko kocha najbardziej" - tak mi się przypomniało... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Ogólnie najczęściej  czytam książki przygodowe, fantasy i kryminały, ale nie pogardzę też dobrym historycznym dziełem z ciekawą akcją (np. "Katedra w Barcelonie" czy "Ręka Fatimy"). Kocham serię "Pieśń Lodu i Ognia", choć "Taniec ze Smokami" trochę mnie zwiódł ;-;

2) Najpierw zawitałam do zakochanego światka SF. A stało się to za sprawą dziewczyny (której nie znam) która odpowiedziała kiedyś na jakieś pytania o gry: "ja gram w Słodki Flirt i nie wstydzę się tego". Z ciekawości odwiedziłam tę stronę i wsiąkłam. A na MF trafiłam dzięki zakładce "Beemoov" u góry strony /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

3)Rysuję praktycznie od zawsze, ale od jakichś dwóch lat mam już trochę poukładany swój "warsztat" twórczy. Jak wspominałam we wcześniejszym poście najczęściej rysuję twarze nieistniejących kobiet.

4) Na to pytanie poniekąd już odpowiadałam, ale tak pokrótce przypomnę. Siatkówka, piłka ręczne, piłka nożna i czasem koszykówka są genialne. Uwielbiam też biegać (najbardziej 300 m), a i gimnastyką nie pogardzę. Jedyne czego nie lubię to rzut oszczepem ;-; Kula jest fajna, ale oszczep nie...

Anixa Ja teraz też się tak nie wyróżniam, ale gdy miałam 10/11 lat i już miałam niecałe 170 cm to było straszne ;-;
Mi również miło Cię poznać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Iremi (30-11-2014 o 18h43)

#9 30-11-2014 o 23h28

Miss'gadułka
Anixa

Iremi ja zawsze się cieszę z mojego wzrostu, bo w końcu na wysokich dziewczynach ciuchy wyglądają lepiej no i można więcej czekolady zjeść, bo się na więcej cm rozkłada /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png a nie ma to jak czekolada xD domyślam się, że pewnie też lubisz? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#10 01-12-2014 o 00h11

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Anixa napisał

Iremi można więcej czekolady zjeść, bo się na więcej cm rozkłada /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png a nie ma to jak czekolada xD domyślam się, że pewnie też lubisz? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Czekolada to moja miłość <3 mleczna, gorzka, biała... Kocham wszystkie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#11 01-12-2014 o 18h50

Miss'gadułka
Anixa

najlepsza z oreo albo mleczno-biala z milki o moj boze pysznosciiiii /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#12 03-12-2014 o 17h02

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Anixa napisał

najlepsza z oreo albo mleczno-biala z milki o moj boze pysznosciiiii /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Lubię też gorzką z Alpen Gold /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1