Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 22-11-2014 o 15h17

Miss'OK
Eminaria
Daj mi nadzieję i zabierz mi serce, jeśli poczujesz choć chwilę jak ja.♥

Już tyle w to gram, że chyba czas najwyższy przedstawić się.. x3
A więc tak jestem sobie Emiś. <3 I wszystkich kocham moim małym serduszkiem... *-* xDD Uwielbiam śpiewać piosenki, ale przyznam się bez bicia, często się plącze w słowach i robię błędy wymawiając je. (polskie piosenki lepiej mi idą. x3) Może dlatego że jestem jeszcze młoda i dopiero chodzę na dodatkowy angielski, gdzie uczę się mówić... Ale mniejsza z tym! ;3 Słucham pop'u czasem zdarzy mi się posłuchać rock'a. Ostatnio przerzuciłam się na Nightcore'a. Oprócz śpiewania mam zamiłowanie do rysowania. Parę rysunków narysowałam, też mi się zdaję że robię w nich błędy, ale uczę się.. ^^ Może jak będziecie chcieli to je wstawię. ;d Od razu mówię że nie są one idealne i nie podbijają świata swoim pięknem! xD Również lubię sport, (teraz uznacie że się przechwalam, ale csi..) w klasie jestem jedną z tych najszybszych, no i dobra jestem w przeróżnych grach. Piłka nożna jest moim słabym punktem! xD Też lubię robić zdjęcia i je przerabiać. ^.^ Ale przyznam że zdjęcia chyba mi najlepiej wychodzą, od rysowania i śpiewania. Hmm... Co mogę jeszcze powiedzieć? Aaa! Jestem otaku. C: Anime które obejrzałam to: Mirai Nikki, Sword Art Online (1 sezon), Ao no Exorcist, Rou Kyuu Bu! (2 sezony), Pandora Hearts, Kuroshitsuji (3 sezony), Angel Beats!, No game no life, Another, Clannad (2 sezony), K-project. Aktualnie oglądam: Sword Art Online (2 sezon). Czytam też mangi! ;3 Aktualnie czytam: Pandora Hearts. Dalej nie wiem co napisać... ;_; No cóż, to chyba na tym skończy się mój post. x3 Jak chcecie coś więcej o mnie wiedzieć, to zadawać pytania! ^^ Na wszystkie odpowiem... *<*

//photo.missfashion.pl/pl/1/39/moy/31035.jpg
A tu taka mała niespodzianka. *^* Ciel... ♥ Moja chyba najukochańsza postać! :3 ♥.♥ Dziękuje Charlotte5 za zrobienie tak cudnej sygny. <3 . <3

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#2 22-11-2014 o 23h38

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Ohayo Eminaria-kun :3

Kilka pytanek do Ciebie:
1.Ulubiona piosenka?
2.Ulubione anime i manga (jedno lub więcej)?
3.Czy śpiewasz openingi/endingi oglądając anime (ja tak robię ;-D)
4.Ulubiona postać z:
a) Kuroshitsuji
b) Ao no Exorcist,
c) Another
d) Angel Beats!

#3 23-11-2014 o 00h35

Miss'OK
Eminaria

KimKas

Moje serduszko się raduje! <3 Jesteś pierwszą osobą. Yeeey *-*
1. Ogólnie mam ich wieeeele... xD Ale moją najulubieńszą jest Nightcore - Sarcasm. x3
2. Ulubione anime...? Jest ich sporo, ale wymienię te najlepsze (według mnie xD). A więc moimi ulubionymi anime jest: Kuroshitsuji, Pandora Hearts, Ao no Exorcist, Mirai Nikki, Sword Art Online i No game no life. Ulubione mangi to: Pandora Hearts, Kuroshitsuji, Mirai Nikki i Sword Art Online.
3. Oczywiście! xD Uwielbiam je śpiewać! x33 A szczególnie openingi... ♥
4. Moje ulubione postacie to:
a) Wiadomo że najbardziej do gustu przypadł mi Ciel Phantomhive. To jest jedyna postać która podbiła moje serce... xD ♥
b) Stąd to Rin Okumura. Hahah z niego miałam wiele beki, ale straaasznie go lubię... x3
c) Owww Mei Misaki, ma bardzo tajemniczą postawę. I chyba za to ją lubię, bo jest inna niż wszystkie dziewczyny anime. ;oo :3
d) Kanade Tachibana też znana jako Tenshi. Uwielbiam ją za to że jest aniołem w tym anime. I w ogóle wspaniała jest. <3 ^*^

No i dziękuje za to że miałaś chęć zapytania mnie. :3 Nadal czekam na pytanka! ^^ A i miłego wieczoru! ;33

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#4 23-11-2014 o 00h39

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Czy ja dobrze widzę? Nightcore - Sarcasm? Już cię lubię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
A słyszałaś może Alice Cooper - He's back w wersji Nightcore?

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#5 24-11-2014 o 20h34

Miss'OK
Eminaria

ErinBlack

Hahah! x3 Cieszę się że mnie od razu polubiłaś. xD :3 Na początku nazwy nie kojarzyłam, ale gdy włączyłam tą piosenkę... Od razu sobie ją przypomniałam. Więc taaak! ;D Słyszałam tą piosenkę, wiele razy. ^^ Czasem lubię sobie przypominać piosenki, które zapominam. c; To jest takie... Jakby to powiedzieć... Inne uczucie, że od razu chcę się tego słuchać i taak całyy czaaas. ;d Dziękuje że się dopytałaś! ^=^ A ja ponownie czekam na pytania. ;3

#6 25-11-2014 o 01h39

Miss'na całego
Loliq
*~* Steady damage, cross the line. What's become clearly defined. *~*
Miejsce: tak

Witaj Emiś! Mam parę pytanek do cb. :3

1. Kim chcesz zostać w przyszłości?
2. Jak masz na imię?
3. Czy posiadasz jakieś zwierzęta w domu?
4. Mówisz że tak wielbisz sport... Którą grę zespołową najbardziej lubisz?
5. Ulubione postacie anime z:
a) Pandora Hearts
b) Mirai Nikki
c) Sword Art Online
d) Rou Kyuu Bu!
Jeśli masz ich więcej to je wymień. ;3
6. Jakiś może ulubiony przedmiot w szkole? No i powiedz dlaczego go lubisz... ^^ Ale proszę nie pisz że wf, bo to każdy lubi.. No dobra nie każdy. xD
7. Ile masz lat? (nie musisz podawać)
8. Masz jakieś plany na kolejne anime?
9. Jakie masz ulubione danie?
10. Czego nie lubisz/nienawidzisz?

Pozdrawiam! :3

#7 27-11-2014 o 01h00

Miss'OK
Eminaria

Loliq

1. Kim ja chcę być w przyszłości? Na samym początku (w dzieciństwie) chciałam zostać weterynarzem, ale minął mi zapłon do tego zawodu. Później chciałam zostać piosenkarką, po czym znudził mi się ten zawód. A potem chciałam zostać modelką/miss, ale również straciłam chęć do takiego zawodu. I aktualnie chciałabym być fotografką ale pewnie zainteresuje się innym zawodem i tak w kółko. xD
2. Nazywam się Sandra, miło mi. :3
3. Tak posiadam. ;3 Mam psa który wabi się Tadeusz. Jego rasa to York i jest to oryginalna miniaturka. Miałam też wcześniej kota o imieniu Focus. Był pół domowcem pół persem, ale musieliśmy go uśpić ponieważ zachorował na cukrzycę. :C Miałam również kota o imieniu Ramzes. Jego rasa to Maine Coon. Go akurat zgubiliśmy w lesie... ;// ;cc
4. Najbardziej? Najbardziej lubię piłkę ręczną. Bo tam najwięcej się biega. XDD Potem jest koszykówka, z której marzę być baaardzooo dooobra, więc stwierdziłam że na gwiazdkę chcę piłkę do kosza i będę się uczyć grać. XD Potem jest siatkówka, którą już za przeproszeniem rzygam, bo cały czas na wf ją mam... A na szarym burym końcu jest piłka nożna, której mam już dość. ♥
5. Moje ulubione postacie to:
a) Alice, zwana też jako B-rabbit. Według mnie ona odgrywa najwięcej śmiesznych scenek wraz z Gilbertem i również jest ona zawsze porywcza do walki. Lubię ją bardzo. ;3 Gilbert Nightray, moja druga ulubiona postać. XD Jest zaaaawsze oddany Oz'owi. <3 Co słodko wygląda! No i również odrywa śmieszne scenki wraz z Alice. Oz Vessalius, trzecia moja ulubiona postać. Akurat cała akcja jest owijana wokół nim. I właśnie dlatego lubię tą postać, odgrywa ona wielką rolę i po prostu darzę ją tym dobrym uczuciem. <3 c; Break Xerxes, moja czwarta ulubiona postać z tego anime. xD On jest wręcz jak jakiś cyrkowiec, bądź klown. Zamiast wejść przez drzwi wyskakuje z szafki, z pod łóżka lub za okna. Zawsze ma dobre poczucie humoru i ma wielkie wejścia, za to go lubię.. XDD Podświadomość otchłani, znana też jako white Alice. Bliźniacza siostra naszej Alice (B-rabbit). Tak obie mają na imię Alice... Ale ta jest wręcz szalona... Może dlatego ją lubię? XD
b) Yuno Gasai, jedna z moich najulubieńszych postaci (i tak nie przebija Ciel'a ♥♥ XD). Jest ona psychiczną wariatką którą zabija każdego na swojej drodze, żeby zapewnić swojemu ukochanemu jak najlepsze bezpieczeństwo. Dzięki niej jest wiele akcji i w ogóle za zachowanie jej... Uwieeelbiam ją... ;3 Yukiteru Amano, moja druga ulubiona postać z tego anime. xD Mimo że się zachowuje jak spłoszona owieczka, to go lubię. Bo później zamienia się w o wiele lepszą osobę no i fakt, faktem staje się on silniejszy. Uryuu Minene, moja trzecia ulubiona postać. ^.^ Terrorystka która cały czas coś wysadza, to jest to! Ma podły charakter, normalnie podobny do jakiegoś emosa. xD Ale mniejsza z tym! I to prawda lubię ją. xd
c) Asuna Yuuki, główna bohaterka tego anime a odgrywa tak niesamowicie wszystkie scenki. Cóż jest ona też z tych najulubieńszych. x3 Kazuto Kirigaya, znany też jako Kirito. Uwielbiam jego wejścia. <3 I to wejście z ostatniego odcinka! *.* Omg to było piękne! <3 A po za tym lubię go baaardzo, za to kim jest. Według mnie jest bardzo odważną osobą i dobrą pełną serca... Chciałabym takiego klona spotkać w realnym świecie. <3 Ale najbardziej chciałabym takiego Ciel'a spotkać w realnym świecie, normalnie bym popłakałabym się... ♥♥ Asada Shino, znana też jako Sinon lubię ją również! Według mnie jest chyba jedną z udanych postaci, które czegoś szukają w grze... A mianowicie odwagi. :3 Yui, gdyby nie ona! Nigdy by taka atmosfera pomiędzy nią a Asuną i Kirito, wystąpiła. Była ich wirtualnym dzieckiem i to mi przypomina atmosferę rodzinną. Ale wręcz piękną atmosferę... <3 Suguha Kirigaya, znana też jako Leafa. Tak naprawdę kuzynka Kirito, ale ogólnie są jak rodzeństwo. Lubię ją bo jest waleczna i zawsze pomoże Kirito. Bez niej... To nie wiem jakby on sobie poradził. xD Sachi, bardzo przypomina siostrę Kirita. Alee... Mniejsza z tym... Sachi umarła... ;c I smutek, chociażby ją lubię... To i smutam. [*] Klein jedna z najśmieszniejszych postaci! Zawsze rozbawia atmosferę... x3 Luuubię go. xD
d) Tomoka Minato, AS w drużynie tych dziewcząt. Ona mnie zainspirowała umiejętnościami w tej grze, że sama chcę się nauczyć grac w koszykówkę. xD Maho Misawa dziewczyna która robiła wszystko pochopnie bez przemyślenia... Ale co tam.. Również później dobra jest w koszykówce. xD Ale często nic nie rozumiała i się obrażała... Saki Nagatsuka dziewczyna która zawsze dobrze obmyślała taktykę, szkoda że wcześniejszy mecz nie wygrała... ;/ Ale to przez to że już była bardzo zmęczona (tak mi się zdaję), jest mądra i też ją lubię. Hinata Hakamada zachowuje się dość dziecinnie, ale jest bardzo słodka.. Muszę to przyznać.. Tą dziecinnością sprawia że każdy ją zaczyna lubić. <3 Airi Kashii na początku boi się piłki, ale bardzo szybko to się zmienia. Ma bardzo małe mniemanie o sobie... Ale cóż... Widocznie taka jest! xD
6. Oprócz wf'u, to lubię jeszcze.... Angielski! Taak, angielski to mój lubiany przedmiot. Dlaczego? Ponieważ jest to inny język, a z innym językiem będzie się łatwiej żyć, prawdopodobnie. xD
7. Jeśli już to tylko na PW, podam swój prawdziwy wiek.
8. Mam plany! Mój brat mi polecił Zetsuen no Tempest. I chyba za to się zabiorę. ;33
9. Ulubione danie? Spaghetti carbonara... Wiem to jest spaghetti robione we Włoszech, ale uwieeeelbiam jeee. <33
10. Lubię szczerą powiedzianą prawdę no i najważniejsze mieć prawdziwych przyjaciół. Nienawidzę okłamywania w różny sposób tak samo jak oszukiwania bądź wytykania kogoś palcem. Nie lubię również fałszywych przyjaciół.

Dziękuje za tak dużą ilość pytań! :* Ja nadal czekam na pytania!! <3 ♥♥

#8 10-12-2014 o 13h12

Miss'ok
...

Witaj Eminario!
Mam nadzieje, że pytanie mile widziane  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
1. Kim chcesz zostaćw przyszłości?
2. Ul kolor?
3.Ulubiona książka?
4. Ulubiony film?
5. Film vs książka
6. Ul zwierze?

#9 15-12-2014 o 16h20

Miss'Żółtodziób
Luczan
...

Hejoo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Widzę że Otaku <3

Miło cię poznać

Jaki jest twój ulubiony gatunek w Anime ??

#10 22-12-2014 o 00h52

Miss'OK
Eminaria

/ Tak w ogóle przepraszam że musiałyście, długo czeeekać na moje odpowiedzi. Seryjnie... Szkoła, nauka, sprawdziany... Koszmar dla człowieka. ;c Na szczęście mamy już wolne, więc mam czas na wasze pytanka! <3 /

Misia1500

1. Ostatnio nie wiem kim chcę być w przyszłości. Zastanawiałam się nad grafikiem komputerowym i cospleyerstwem (dokładnie nie wiem jak to się piszę, więc nie bić za wieeeelki błąd). Ale moja ukochana mamusia, nalega żebym nauczyła się porządnie języków i wyjechała z Polski. Więc jak na razie pozostawiam siebie przy grafice komputerowej i cospleyerstwem.
2. Najulubieńszy kolor to niebieski.
3. Wiele książek mi się podobało. Ale według mnie najlepszą książką było Miasto Kości.
4. Nadal mi się to nie znudziło. I chociażby maniaczę z tysiąc setny raz, ten sam film aż do wyrzygania. Więc moim ulubionym filmem jest... Piraci z Karaibów.
5. Czasem wolę obejrzeć film niż trudzić się z książką. Ale czasem warto przeczytać książkę. Ale bardziej obstawiam za filmem.
6. Najulubieńsze zwierzę na całym moim świecie to... Lew. Pozdrowienia dla Aslana! <3 xDD

Luczan

Ooo! ^^ Nom jestę otaku do ataku! xD <3 Mi też miło Ciebie poznać, chociażby nic o Tobie nie wiem ale csiii, nic nie było. xD

1. Łoo najbardziej tam gdzie jest dużo akcji. Bez akcji nie potrafię obejrzeć, chociaż... Czasem zdarza się obejrzeć. ;oo xD Tam gdzie jest romans. ♥ Najważniejsze... xDD Lubię czasem popłakać, oglądając jakąś komedię z okruchami życia. X3 Tajemnicze, z odrobinką horroru też nie zaszkodzą, ale czasem omijam takie anime, bo potem mam wrażenie że coś mi się stanie. Tak miałam po obejrzeniu Another. xDD Co tam jeszcze było... Ooo! Związane ze sportem też lubię. x3 Chyba to wszystkie gatunki które lubię, jest ich wiele... ;oo xD

/ Dzięki za taką ilość pytanek. ^^ <3 Masz jakieś pytanie do mnie, pisz śmiało! ♥ /

#11 22-12-2014 o 15h23

Miss'Żółtodziób
Luczan
...

Ooo ... Eminari-Chan  już Cię wielbiam mam podobne zdanie prawie ze wszystkim co napisałaś  tyle że ja prawię większość Anime obejrzę jak mi się nudzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A po Another też się bałam i później spać nie mogłam i omijałam przez jakiś czas parasolki i windy i ogólniee  ...  . A oglądałaś może Shin Sekai Yori ?? Podobają mi się z tego Openingi i ogólnie jest fajne tylko parę rzeczy mi się tam nie podobało ale tak to Fajowe ^^

#12 22-12-2014 o 16h00

Miss'ok
...

Witaj z powrotem! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Piraci z Karaibów faktycznie są ekstra. Moim ulubionym kolorem też jest niebieski<3
A teraz pytanka:
1. Ulubiony youtuber?
2. Co byś chciała na święta?
3. Pies vs kot?
Wesołych Świąt! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#13 24-12-2014 o 17h25

Miss'na całego
Loliq
*~* Steady damage, cross the line. What's become clearly defined. *~*
Miejsce: tak

Emiś witaj z powrotem! ^^

1. Jakie anime ostatnio obejrzałaś?
2. Jaka jest Twoja ulubiona pora roku?
3. Co sądzisz o grze Missfashion?
4. Jakie prezenty dostałaś na gwiazdkę?
5. Posiadasz najlepszą przyjaciółkę?

Wesołych świąt. ;**

#14 27-12-2014 o 22h12

Miss'OK
Eminaria

/ Witajcie moje kotełki! *o* /

Luczan

1. Hmm... Nie oglądałam tego anime. Ale z chęcią je obejrzę. ^^

Misia1500

1. Taaak pewnie bardzo wam znany. Ostatnio wpadł mi do gustu Rezi. Ale również lubię Adriannę. ;3
2. Ogólnie nie wiem. Ale najbardziej to jakieś pieniądze. xD
3. Oczywiście że kot. <3

Loliq

1. O kurdełe nie pamiętam. Ale w tym momencie oglądam Accel World.
EDIT: Aaaawww. Znalazłam! Ostatnio obejrzałam Guilty Crown.
2. Zima. ♥
3. Według mnie jest fajną grą. x3
4. Słuchawki i pieniądze. ^^
5. Taaak! Jest nią Martyncia. ♥

/ Dziękuje za pytanka! Również życzę wam Wesołych Świąt i czekam na większą ilość pytań. :* /

Ostatnio zmieniony przez Eminaria (28-12-2014 o 16h21)

#15 29-12-2014 o 06h37

Miss'całkiem całkiem
Lukrecja12345678910
...

Eminaria napisał

2. Ulubione anime...? Jest ich sporo, ale wymienię te najlepsze (według mnie xD). A więc moimi ulubionymi anime jest: Kuroshitsuji, Pandora Hearts, Ao no Exorcist, Mirai Nikki, Sword Art Online i No game no life. Ulubione mangi to: Pandora Hearts, Kuroshitsuji, Mirai Nikki i Sword Art Online.

a to nie przypadkiem wszystkie co obejrzalas bo sa jeszcze inne chinskie bajki co nie widzialas na pewno  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/mad.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/mad.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/mad.png  w ogole dla mnie anima jest glupia pzt po co piszesz takie dlugie posty jak nie czyta i tak nikt nie bedziesz fajna przt to  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

z odrobinką horroru też nie zaszkodzą, ale czasem omijam takie anime, bo potem mam wrażenie że coś mi się stanie. Tak miałam po obejrzeniu Another. xDD Co tam jeszcze było..

skoro ponoc ogladasz horror gatunek animy to jakie jeszcze obejrzalas oprocz anodera i np. higurashi?  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#16 29-12-2014 o 17h44

Miss'Fuzja
Charlotte5
“Elegance is the only beauty that never fades.”
Miejsce: Miami

Lukrecja12345678910
To co napisałaś nie było miłe. Uspokój się. Ja czytam jej posty. ._.

Przejdźmy do Emiśki! :3
No to witaj moja droga. x3 Czemu ostatnio do mnie nie piszesz? *Smutas :c*
Dziękuję za pokazanie sugnaturki. *-* Chodź do mojego warsztatu i coś zamów, śmiało! xD No to teraz pytania:
Jakie słodycze lubisz?
Grasz w SF?
Lubisz mnie?
Bardzo?
Zamówisz coś jeszcze u mnie?
Nie widziałam cię ostatnio na forum. Gdzie się podziewasz? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (29-12-2014 o 17h44)

~

#17 29-12-2014 o 18h31

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Lukrecja12345678910
Dostajesz ostatnie ostrzeżenie, albo zaczniesz się zachowywać i przestaniesz prowokować innych do kłótni, albo skończysz z banem.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

Dyskusja zamknięta

Strony : 1