Loliq
1. Kim ja chcę być w przyszłości? Na samym początku (w dzieciństwie) chciałam zostać weterynarzem, ale minął mi zapłon do tego zawodu. Później chciałam zostać piosenkarką, po czym znudził mi się ten zawód. A potem chciałam zostać modelką/miss, ale również straciłam chęć do takiego zawodu. I aktualnie chciałabym być fotografką ale pewnie zainteresuje się innym zawodem i tak w kółko. xD
2. Nazywam się Sandra, miło mi. :3
3. Tak posiadam. ;3 Mam psa który wabi się Tadeusz. Jego rasa to York i jest to oryginalna miniaturka. Miałam też wcześniej kota o imieniu Focus. Był pół domowcem pół persem, ale musieliśmy go uśpić ponieważ zachorował na cukrzycę. :C Miałam również kota o imieniu Ramzes. Jego rasa to Maine Coon. Go akurat zgubiliśmy w lesie... ;// ;cc
4. Najbardziej? Najbardziej lubię piłkę ręczną. Bo tam najwięcej się biega. XDD Potem jest koszykówka, z której marzę być baaardzooo dooobra, więc stwierdziłam że na gwiazdkę chcę piłkę do kosza i będę się uczyć grać. XD Potem jest siatkówka, którą już za przeproszeniem rzygam, bo cały czas na wf ją mam... A na szarym burym końcu jest piłka nożna, której mam już dość. ♥
5. Moje ulubione postacie to:
a) Alice, zwana też jako B-rabbit. Według mnie ona odgrywa najwięcej śmiesznych scenek wraz z Gilbertem i również jest ona zawsze porywcza do walki. Lubię ją bardzo. ;3 Gilbert Nightray, moja druga ulubiona postać. XD Jest zaaaawsze oddany Oz'owi. <3 Co słodko wygląda! No i również odrywa śmieszne scenki wraz z Alice. Oz Vessalius, trzecia moja ulubiona postać. Akurat cała akcja jest owijana wokół nim. I właśnie dlatego lubię tą postać, odgrywa ona wielką rolę i po prostu darzę ją tym dobrym uczuciem. <3 c; Break Xerxes, moja czwarta ulubiona postać z tego anime. xD On jest wręcz jak jakiś cyrkowiec, bądź klown. Zamiast wejść przez drzwi wyskakuje z szafki, z pod łóżka lub za okna. Zawsze ma dobre poczucie humoru i ma wielkie wejścia, za to go lubię.. XDD Podświadomość otchłani, znana też jako white Alice. Bliźniacza siostra naszej Alice (B-rabbit). Tak obie mają na imię Alice... Ale ta jest wręcz szalona... Może dlatego ją lubię? XD
b) Yuno Gasai, jedna z moich najulubieńszych postaci (i tak nie przebija Ciel'a ♥♥ XD). Jest ona psychiczną wariatką którą zabija każdego na swojej drodze, żeby zapewnić swojemu ukochanemu jak najlepsze bezpieczeństwo. Dzięki niej jest wiele akcji i w ogóle za zachowanie jej... Uwieeelbiam ją... ;3 Yukiteru Amano, moja druga ulubiona postać z tego anime. xD Mimo że się zachowuje jak spłoszona owieczka, to go lubię. Bo później zamienia się w o wiele lepszą osobę no i fakt, faktem staje się on silniejszy. Uryuu Minene, moja trzecia ulubiona postać. ^.^ Terrorystka która cały czas coś wysadza, to jest to! Ma podły charakter, normalnie podobny do jakiegoś emosa. xD Ale mniejsza z tym! I to prawda lubię ją. xd
c) Asuna Yuuki, główna bohaterka tego anime a odgrywa tak niesamowicie wszystkie scenki. Cóż jest ona też z tych najulubieńszych. x3 Kazuto Kirigaya, znany też jako Kirito. Uwielbiam jego wejścia. <3 I to wejście z ostatniego odcinka! *.* Omg to było piękne! <3 A po za tym lubię go baaardzo, za to kim jest. Według mnie jest bardzo odważną osobą i dobrą pełną serca... Chciałabym takiego klona spotkać w realnym świecie. <3 Ale najbardziej chciałabym takiego Ciel'a spotkać w realnym świecie, normalnie bym popłakałabym się... ♥♥ Asada Shino, znana też jako Sinon lubię ją również! Według mnie jest chyba jedną z udanych postaci, które czegoś szukają w grze... A mianowicie odwagi. :3 Yui, gdyby nie ona! Nigdy by taka atmosfera pomiędzy nią a Asuną i Kirito, wystąpiła. Była ich wirtualnym dzieckiem i to mi przypomina atmosferę rodzinną. Ale wręcz piękną atmosferę... <3 Suguha Kirigaya, znana też jako Leafa. Tak naprawdę kuzynka Kirito, ale ogólnie są jak rodzeństwo. Lubię ją bo jest waleczna i zawsze pomoże Kirito. Bez niej... To nie wiem jakby on sobie poradził. xD Sachi, bardzo przypomina siostrę Kirita. Alee... Mniejsza z tym... Sachi umarła... ;c I smutek, chociażby ją lubię... To i smutam. [*] Klein jedna z najśmieszniejszych postaci! Zawsze rozbawia atmosferę... x3 Luuubię go. xD
d) Tomoka Minato, AS w drużynie tych dziewcząt. Ona mnie zainspirowała umiejętnościami w tej grze, że sama chcę się nauczyć grac w koszykówkę. xD Maho Misawa dziewczyna która robiła wszystko pochopnie bez przemyślenia... Ale co tam.. Również później dobra jest w koszykówce. xD Ale często nic nie rozumiała i się obrażała... Saki Nagatsuka dziewczyna która zawsze dobrze obmyślała taktykę, szkoda że wcześniejszy mecz nie wygrała... ;/ Ale to przez to że już była bardzo zmęczona (tak mi się zdaję), jest mądra i też ją lubię. Hinata Hakamada zachowuje się dość dziecinnie, ale jest bardzo słodka.. Muszę to przyznać.. Tą dziecinnością sprawia że każdy ją zaczyna lubić. <3 Airi Kashii na początku boi się piłki, ale bardzo szybko to się zmienia. Ma bardzo małe mniemanie o sobie... Ale cóż... Widocznie taka jest! xD
6. Oprócz wf'u, to lubię jeszcze.... Angielski! Taak, angielski to mój lubiany przedmiot. Dlaczego? Ponieważ jest to inny język, a z innym językiem będzie się łatwiej żyć, prawdopodobnie. xD
7. Jeśli już to tylko na PW, podam swój prawdziwy wiek.
8. Mam plany! Mój brat mi polecił Zetsuen no Tempest. I chyba za to się zabiorę. ;33
9. Ulubione danie? Spaghetti carbonara... Wiem to jest spaghetti robione we Włoszech, ale uwieeeelbiam jeee. <33
10. Lubię szczerą powiedzianą prawdę no i najważniejsze mieć prawdziwych przyjaciół. Nienawidzę okłamywania w różny sposób tak samo jak oszukiwania bądź wytykania kogoś palcem. Nie lubię również fałszywych przyjaciół.
Dziękuje za tak dużą ilość pytań! :* Ja nadal czekam na pytania!! <3 ♥♥