Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 19-10-2014 o 14h44

Miss'Żółtodziób
hanyco
...

Cześć, mam na imię Kasia ;p mam 15 lat. Zazwyczaj mało się odzywam -nieśmiałość- Lubie czytać ale tylko mangi xd można powiedzieć, że jestem 'otaku' jak to inni nazywają ^-^ Jestem niepewną osobą choć sądzę, że mam w sobie dużo empatii x] Postępuje lekkomyślnie, czasem wydaje mi się, że jestem stworzona do tego, by stwarzać problemy. Bardzo lubie oglądać anime ^~^ jeśli chodzi o gatunki to szczególnie romanse.. Niektórzy mogą pomyśleć ''mangozjeb'' czy coś w tym stylu albo krytykują anime.. Nie wiem po co to robić skoro nawet ta osoba nie obejrzała nic a wyraża swoje zdanie to mnie bardzo irtyuje.. No cóż trochę się rozpisałam ale praktycznie nic tu nie ma na mój temat.. Nie lubię siebie opisywać ponieważ nie potrafię. No to już koniec xd jeśli chcecie wiedzieć coś jeszcze to proszę zadawać pytania pod tą dyskusją/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png) będę starała się odpowiedzieć xd

#2 19-10-2014 o 18h06

Miss'Żółtodziób
Shakeover
...

w takim razie pytanie - czy masz jakiś określony styl? gotyk, lolita, punk? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Psyche

#3 19-10-2014 o 18h13

Miss'Żółtodziób
hanyco
...

Shakeover napisał

w takim razie pytanie - czy masz jakiś określony styl? gotyk, lolita, punk? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Jesli chodzi ci o gre to zaden z tych co wymieniles/as po prostu nie mam 'okreslonego stylu' choc czasami w innych grach jak np stardoll to mialam 'lolita' /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png a jesli chodzi ci o rl to rowniez nie mam okreslonego stylu

Dyskusja zamknięta

Strony : 1