Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 29-09-2014 o 18h32

Miss'Żółtodziób
...

Hej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jestem Ula i chyba mam trochę za dużo lat, żeby grać w takie gry, głupio mi się przyznać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
ale jakoś tak miałam ochotę rozerwać się między nauką.
Lubię śpiewać, trochę gram na gitarze i fortepianie, kocham czytać, uwielbiam jeść. Generalnie nic ciekawego.

Miło mi Was poznać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez ulos (01-10-2014 o 22h07)

#2 01-10-2014 o 20h02

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Jak długo już grasz?
W skali od 1 do 10, na jak trudną oceniłabyś naukę gry na:
a) gitarze,
b) fortepianie?

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#3 01-10-2014 o 21h37

Miss'Żółtodziób
...

Na fortepianie gram jakieś 13 lat, na gitarze z 5, tyle że na gitarze jestem samoukiem, nigdy nie uczyłam się profesjonalnie.

a) w zależności od tego jak chcemy grać, żeby się nauczyć na moje potrzeby, dałabym 4
b)nauczyć się jest całkiem łatwo, ciężej z graniem poprawnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png z 7

#4 02-10-2014 o 00h01

Miss'Żółtodziób
BethSokolska
...

Za stara ? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Dobrze Cię rozumiem haha też mam takie wrażenie... Ale co robić, gdy nic nie ma do roboty? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Jakie książki lubisz czytać?  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

http://38.media.tumblr.com/39183fe052eb6000b304e12189d0918f/tumblr_ncqnzoQ4E81tamkt5o8_500.gif

La vie est belle

#5 18-10-2014 o 15h37

Miss'na całego
missmodna
...
Miejsce: Tam gdzie odkryjemy siebie

Też uwielbiam książki. Jedzenie w szczególności. Co lubisz jeść:
-z deserów
-z napoji
-z dań .

,,Zasady są po to, żeby je łamać..."

Dyskusja zamknięta